Rezultate 1 la 7 din 7

Subiect: Trucuri pentru 2Parale

DRG
    DRG este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    30
    Posturi
    442
    Putere Rep
    32

Implicit Trucuri pentru 2Parale

Fiind un nou utilizator al celor de la 2parale, si al marketing-ului afiliat, nu stiu prea multe trucuri, pluginuri, metode de promovare sau alte strategii de crestere a vanzarilor.. Asadar astept doritori care ne pot divulga din trucurile lor noua, celor mai neexperimentati.

Ca sa nu lansez un topic general, am sa pun cateva intrebari care sa fie un exemplu de trucuri pe care vreau sa le discutam.

1. Ce tip de site are vanzari mai mari din experienta voastra:
    Exemplu 1 (articolele apar ca pe un blog) sau exemplu 2(articolele apar ca pe un magazin)

2. Link-ul de afiliere are o rata de click-aiala mai buna pe o imagine sau pe un cuvant (gen "Cumpara acum")

3. Exista pluginuri care pe wordpress sa imi incarce automat articolele de pe o campanie ?(eu am gasit unu dar nu functioneaza foarte bine, sunt mult mai multe produse din categoria care ma intereseaza pe mine decat imi arata el) - orice plugin care sa-mi usureze munca e binevenit.

4. Se merita sa te ocupi de fiecare articol in parte, descriere unica, titlu, densitatea cuvintelor bla bla optimizare, seo etc. pe o nisa/micronisa ? Voi va ocupati in detaliu de fiecare articol sau adaugati acolo o descriere unica si gata - "Publica!" .

5. Ce tip de articole conving mai bine, cele de prezentare a parerii tale despre produs sau cele de prezentare directa a produsului?

Va rog nu raspundeti cu 1.raspuns, 2.raspuns, 3.raspuns, aduceti orice informatie stiti in plus de ce am scris eu mai sus, acelea sunt doar cateva exemple ce mi-au venit prin cap.
    Astept cu nerabdare raspunsuri. Sunt foarte entuziasmat de acest marketing -> afiliat
    Ultima modificare făcută de DRG; 3rd October 2011 la 20:59.
    D R G

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

1. foarte discutabil, cred ca e o chestie de preferinte. Apoi mai conteaza neaparat si ce vinzi, sunt produse ce se vand ca si imagine de ex cizme, sunt produse ce necesita un min de info, gen laptopuri.
    2. la ce te ajuta rata de click?! conversii bune vin din buton, aici deja conteaza forme, culori si amplasare. In functie de template, poti folosi doar buton si nu link in poza.
    3. doar acela exista oficial, exista si variante modificate pentru a-ti face viata mai buna
    4. diferenta intre nisa si micronisa este imensa. Oricum, mai repede conteaza concurenta decat numarul de cautari, in functie de "duritate" te ocupi mai mult sau mai putin, oricum recomand sa folosesti un minim de info, de la permalinks (slug) pana la elementele meta.
    5. intotdeauna testimonialele vand cel mai bine, doar sa ai inspiratie si timp sa le scrii. Aici iar conteaza despre ce nisa vorbim.

Vezi ca sunt destule subiecte pe 2p, vei mai gasi informatii ceva mai detaliate.

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.620
    Putere Rep
    51

Implicit

3. Pluginul functioneaza cat de cat bine. problema semnalata de tine nu e de la plugin, ci de la feedurile incomplete puse la dispozitie de magazine.

DRG
    DRG este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    30
    Posturi
    442
    Putere Rep
    32

Implicit

Apreciez raspunsurile voastre !!!

Citat Postat în original de Kidu Vezi Post
    Vezi ca sunt destule subiecte pe 2p, vei mai gasi informatii ceva mai detaliate.
    Or fi ele destule dar daca nu stiu cum sa le caut degeaba sunt. Si idei de afaceri mai sunt multe disponobile dar nu le gasesti usor.
    As prefera sa realizam o Uniune a Informatiilor despre 2Parale .(nu vreau mura-n gura vreau doar link )
    Ultima modificare făcută de DRG; 3rd October 2011 la 21:07. Motiv: repetent la romana
    D R G

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

trebuie sa ai in vedere ca fiecare isi protejeaza metoda lui si nu este dispus sa ti ofere prea multe informatii, de fapt, la modul real, nu se aplica o reteta generala la tot ce inseamna mk afiliat.
    in general subiectele ce te intereseaza sunt aici.

Marius Morariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    45

Implicit

E cam greu sa alegi metoda cea mai usoara de a face bani cu 2parale sau orice alta retea/program de marketing afiliat si sa te astepti sa faci multi bani.
    Merge si sa cauti nise neocupate din care cu astfel de bloguri cu produse sa scoti niste bani, dar e prea putin zic eu.

De ce sa nu incepi un proiect mai serios care sa aiba tangenta cu ecommerce-ul? Un proiect prin care poti atrage membrii care sa produca continut, sa ai abonati la newsletter care sa revina periodic, caruia sa-i contruiesti un nume ,samd

E cu siguranta mai mult de munca si dureaza mai mult pana vin banii dar in acelasi timp contruiesti valoare prin site-ul tau, valoare care nu numai ca aduce bani prin marketing afiliat dar care poate fi vanduta mai tarziu pe o suma faina.

Chestia si mai frumoasa e ca un proiect bun atrage atentia si te devii cautat si de altii care nu-s in 2parale dar sunt dispuisi sa-ti plateasca pt promovare. Drace, intr-un final poti ajunge sa elimini 2parale si sa faci afaceri direct cu magazine, siteuri ,ce-or mai fi ele.

Asta e parerea mea, in final esti nevoit sa testez de toate ca sa vezi ce merge mai bine. Nu poti afla ce-i mai bun pt tine intreband pe altii

strike03 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    29th March 2011
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    130
    Putere Rep
    26

Implicit

toti au incarcat feed-ul de produse dar putini s-au gandit sa scrie un text cat de cat original legat de produs in care sa-l recomande pentru anumite calitati. Parerea mea e ca nu poti vinde multe lucruri doar daca incarci feedul de produse pe un site si astepti sa se intample un miracol. Daca ai face un blog unde sa scrii articole legate de cat de eficienta e o pereche de pantofi in loc sa pui pantofi din piele si atat probabil ar fi mai multe sanse.
    Inca o idee destul de buna ar fi sa introduci metoda comparatiei de pret la sfarsitul articolului.
    Gen:
    Magasin 1 - 7 lei ( aici pui linkul de afiliere, probabil 99% cu siguranta vor da click aici). Iar cei care dau click vor avea senzatia ca deja e pe magazinul cel mai ieftin, si pot finaliza comanda).
    Magazin 2 - 9 lei
    Magazin 3 - 12 lei

eu am incercat pe un site dar cu afiliere pe amazon si am avut o rata de succes foarte buna. Nu am niciun site cu afiliere pe 2parale.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 28th March 2012, 14:56
  2. Word2Parale - Plugin Wordpress pentru 2parale
    De Bogdan Ungureanu în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 42
    Ultimul Post: 19th December 2011, 00:43
  3. Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 18th November 2011, 12:37
  4. Care sunt pasii pentru a avea un magazin afiliat prin 2parale
    De Seinfeld în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 33
    Ultimul Post: 30th May 2011, 14:20
  5. Ok cu un site sa il promovez merge dar cu un Blog ceva trucuri ?
    De w3bmaster în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 18th September 2006, 15:03

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •