Fiind un nou utilizator al celor de la 2parale, si al marketing-ului afiliat, nu stiu prea multe trucuri, pluginuri, metode de promovare sau alte strategii de crestere a vanzarilor.. Asadar astept doritori care ne pot divulga din trucurile lor noua, celor mai neexperimentati.
Ca sa nu lansez un topic general, am sa pun cateva intrebari care sa fie un exemplu de trucuri pe care vreau sa le discutam.
1. Ce tip de site are vanzari mai mari din experienta voastra:
Exemplu 1 (articolele apar ca pe un blog) sau exemplu 2(articolele apar ca pe un magazin)
2. Link-ul de afiliere are o rata de click-aiala mai buna pe o imagine sau pe un cuvant (gen "Cumpara acum")
3. Exista pluginuri care pe wordpress sa imi incarce automat articolele de pe o campanie ?(eu am gasit unu dar nu functioneaza foarte bine, sunt mult mai multe produse din categoria care ma intereseaza pe mine decat imi arata el) - orice plugin care sa-mi usureze munca e binevenit.
4. Se merita sa te ocupi de fiecare articol in parte, descriere unica, titlu, densitatea cuvintelor bla bla optimizare, seo etc. pe o nisa/micronisa ? Voi va ocupati in detaliu de fiecare articol sau adaugati acolo o descriere unica si gata - "Publica!" .
5. Ce tip de articole conving mai bine, cele de prezentare a parerii tale despre produs sau cele de prezentare directa a produsului?
Va rog nu raspundeti cu 1.raspuns, 2.raspuns, 3.raspuns, aduceti orice informatie stiti in plus de ce am scris eu mai sus, acelea sunt doar cateva exemple ce mi-au venit prin cap.
Astept cu nerabdare raspunsuri. Sunt foarte entuziasmat de acest marketing -> afiliat :D