Salutare!
Am dezvoltat un nou tool destul de util - zicem noi, la 2Parale - care converteste toate link-urile eligibile dintr-o pagina web in link-uri afiliate.
Concret, sa presupunem ca sunt afiliat in campaniile X si Y, magazine cu site-urile x.ro si y.ro. De-a lungul timpului am pus pe blogul meu cateva linkuri catre x.ro si y.ro si am de gand sa o fac in continuare, insa vreau sa scot si ceva bani din asta. Asa ca instalez o aplicatie in contul meu de 2Parale, pun un cod pe blog si gata! Acum toate linkurile catre x.ro sau y.ro (si cele vechi, si ce voi pune de acum incolo) vor fi convertite in quicklink-uri 2Parale.
Exista (in setari) posibilitatea sa convertiti doar linkurile catre x.ro, lasandu-le intacte pe cele de la y.ro, chiar daca sunteti afiliati aprobati si in campania Y.
Aplicatia o gasiti in apps marketplace. Nu este listata public inca dar, avand linkul, voi puteti sa o instalati in conturile voastre din 2Parale.
Daca vreti, testati-o si spuneti-mi ce parere aveti, cum poate fi imbunatatita. Feedback is more than welcome.
Interfata de utilizare este doar un draft, am preferat sa ne concentram pe functionalitate mai intai. Asta este dezavantajul pentru early adopters si private beta testers
Din nou, aplicatia o puteti downloada de aici sau, pentru memorare facila a URL-ului http://link2.2parale.ro