25th March 2012, 21:36
0 out of 1 members found this post helpful.
Experiente cu afilierea romaneasca
Saluari! Nu am folosit pana acum afilierea, decat pe o perioada foarte scurta de timp, generand aproximativ 5 vanzari pe nisa jucarii. Am observat ca pot exista unele probleme atunci cand trebuiesc validate vanzarile, si am inteles ca fiecare website din programul 2parale este nevoit sa aprobe manual comisioanele, deci nu exista siguranta. Nu stiu in cazul altor retele cum stau treburile.
As vrea sa facem o mica clasificare a siteurilor de comert, in functie de seriozitate:
1) siteuri care aproba comisioanele si le platesc
2) siteuri care nu aproba/nu platesc comisioane
As vrea ca fiecare dintre voi sa completeze aceste doua aspecte cu nume concrete, si sa spuna si in ce procent comisioanele sunt respinse/neplatite.
Acest lucru consider ca ne-ar putea ajuta in vederea alegerii unor colaboratori, pentru a ne feri de cei care nu platesc, desi noi le generam vanzari.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
25th March 2012, 21:46
1 out of 1 members found this post helpful.
Chestia asta este deja facuta in 2parale. Poti vedea la fiecare magazin in parte procentul de comisioane aprobate (atat ca numar cat si ca valoare).
30th March 2012, 16:05
0 out of 3 members found this post helpful.
Ok. As vrea sa aud totusi si pareri din experienta personala a colegilor de forum. Mersi
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
30th March 2012, 19:34
6 out of 7 members found this post helpful.
Postat în original de
edy12006
Ok. As vrea sa aud totusi si pareri din experienta personala a colegilor de forum. Mersi
Da de ce Dumnezeu nu citesti threadul celalalt? Cine crezi ca iti va facei review-uri la fiecare site in parte cand exista deja un thread cu 40 de pagini in care s-au discutat doar despre campaniile din 2parale sau despre sugestiile pe care platforma le-ar putea suporta in vederea imbunatatirii.
Mai dau cate-un sfat
juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de
nutritie.