Rezultate 1 la 6 din 6

Subiect: Magarie romaneasca ...

neo
    neo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    13th August 2007
    Posturi
    289
    Putere Rep
    37

Thumbs down Magarie romaneasca ...

Eram pe un blog cu discutii despre extragerea loto de azi si un individ tot posta de zor:

jiji Says:

August 12th, 2007 at 7:07 pm
    lol am cashtygat shy io la www snapcomm org da can sa completez akolo sami tr banii s-o intrerupt curentu ((((((((((((((((((((((((((

cum fac sa imi dea banii aia 50 euro ((
    (pt ca nu am 10 posturi nu am putut scrie linkul dar cred ca fiecare intelege)

Cand intru pe pagina, o magarie pur romaneasca:

Participa la aceasta tombola

Poti castiga 50 euro ... Un participant din 100 castiga 50 euro ...

Instructiuni : apsati click pe unul din anunturile de mai jos si daca va apare o pagina unde zice ca ati castigat 50 Euro, completati toate campurile, alegeti modalitatea de plata etc ... Aceste premmi sunt valabile doar astazi ... de maine fiind micsorate variantele de castig ...

Pe fiecare click pe care il dati si nu castigati nimic noi vom castiga bani ... Ne rezervam dreptul de a opri tombola daca vedem ca nu castigam banii pe care ii investim pentru a va plati voua 50 euro la fiecare 100 de participanti ....

ATENTIE: Nu toti participantii vor castiga ! Sansa este de 1 % pentru a castiga 50 euro

keywords: webmasters, hosting, webhosting, domains, buy domaines, earn, internet, antivirus, cheap,
    Si sub text reclame AdSense.

Eu, in calitate de utilizator AdSense, - doar pe cateva website-uri din Romania, ceva mai mult pe website-uri de limba engleza - m-am simtit "jignit" pentru ca in discutiile anterioare cu cativa reprezentanti AdSense tot mi se explica ca in romani nu prea exista incredere. Nu ca nu ar avea o neincredere si in altii insa pentru noi au ceva special. Si eu mereu le-am raspuns ca nu cred ca noi am fi "mai cu mot" fata de altii. Insa m-am inselat. Pana acum nu am mai vazut asa ceva creat nici de straini. Sa incerci un blending mai special, o poza pe langa, etc. la limita TOS, mai inteleg. Dar asa o pagina facuta special ... mai rar.

Mi-am facut cont pe site si am adus si la cunostinta forumului pt ca am vazut ca aici s-a luat atitudine si fata de alte situatii.

Pun si sursa paginii (in atasament), in caz ca nu reusiti sa vedeti reclamele AdSense (acestea dispar dupa cateva afisari automate - este pus un java script);

Ce ar trebui sa facem in aceste situatii ?
    Fișiere atașate Fișiere atașate

Nic
    Nic este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    14th May 2007
    Posturi
    987
    Putere Rep
    51

Implicit

Si are refresh automat omul la fiecare 10 secunde pentru a scadea ctr, stai linistit eu l-am raportat, in maxim 2 zile e banat.
    Mi aduc aminte de un alt "inteligent" roman care isi spama siteul pe bloguri si cand l am vizitat era ceva de genul
    "apasa-ti reclama dupa care dati back din browser si apasati o noua reclama si tot asa pentru a ne ajuta sa mentinem siteul free..."
    Imi pare rau ca nu am mai apucat sa fac screenshot dupa ce l-am raportat l-au banat repede..

EDIT

Am uitat sa iti zic ce trebuie sa faci in astfel de situatii

Apesi pe anunturi google exact unde scrie acolo, nu pe aduri, iar in pagina in care intri apasa linkul din centru
    Trimiteţi la Google părerile dvs. despre anunţurile pe care tocmai le-aţi văzut

La subiect alege raportati o incalcare
    la comentarii scrie exact ca ai fost indemnat sa apesi pe aduri, sau ma rog ce vrei tu.

Daca vrei sa iti scrii si adresa de email, - ei iti vor da un email zicand am luat in considerare anuntul tau, atat- NU iti scrie adresa de email pe care ai contul tau adsense, si in general incearca sa nu folosesti o adresa gmail.
    Ultima modificare făcută de Nic; 13th August 2007 la 02:06.

neo
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    13th August 2007
    Posturi
    289
    Putere Rep
    37

Implicit

Mersi de informatii. Am gasit si eu linkul direct pentru report.
    Insa nu am 10 posturi si nu il pot posta

Poate face acest lucru cineva care mai mult de 10 posturi. Este bine de stiut acest link.

Ca idee (stergeti spatiile dintre) : se merge pe www . google . com / adsense / support / si se alege din dreapta jos "Raportaţi o Încălcare a Politicii"

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    62
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    62

Implicit

Am raportat si eu.

Nic
    Nic este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    14th May 2007
    Posturi
    987
    Putere Rep
    51

Implicit

Cred ca a fost banat, sau oricum a schimbat siteul mie acum imi apare un forum.

neo
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    13th August 2007
    Posturi
    289
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de Nic Vezi Post
    Cred ca a fost banat, sau oricum a schimbat siteul mie acum imi apare un forum.
    Nu stiu daca a fost banat insa sigur va fi banat. Pe langa faptul ca a fost raportat numai simplul motiv ca respectivul site a generat numai 2-3 zile venituri foarte mari iar anterior sau pe urma nimic / mai nimic va da de banuit.

Am citit pe un forum un caz cand cineva a creat un canal pentru un prieten cu trafic foarte mare, el avand un site cu trafic putin, si, evident, venituri mici. Cand amicul si-a creat si el cont a renuntat la "canal". In atare conditii, cand a solicitat plata, Google i-a banat contul pe motiv de fluctuatie mare in veniturile AdSense si click-uri invalide. Se pare ca aceasta expresie - click-uri invalide - este la moda.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Alternative la Adsense pentru piata romaneasca
    De tataraseni în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 47
    Ultimul Post: 14th January 2015, 14:11
  2. Răspunsuri: 41
    Ultimul Post: 5th February 2009, 23:13
  3. Adobe Photoshop-Comunitate Romaneasca
    De kix_mc3 în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 3rd August 2007, 14:54
  4. Diaspora Romaneasca
    De pstefan75 în forumul Adsense
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 17th January 2007, 23:19