Eram pe un blog cu discutii despre extragerea loto de azi si un individ tot posta de zor:
(pt ca nu am 10 posturi nu am putut scrie linkul dar cred ca fiecare intelege)jiji Says:
August 12th, 2007 at 7:07 pm
lol am cashtygat shy io la www snapcomm org da can sa completez akolo sami tr banii s-o intrerupt curentu((((((((((((((((((((((((((
cum fac sa imi dea banii aia 50 euro((
Cand intru pe pagina, o magarie pur romaneasca:
Si sub text reclame AdSense.Participa la aceasta tombola
Poti castiga 50 euro ... Un participant din 100 castiga 50 euro ...
Instructiuni : apsati click pe unul din anunturile de mai jos si daca va apare o pagina unde zice ca ati castigat 50 Euro, completati toate campurile, alegeti modalitatea de plata etc ... Aceste premmi sunt valabile doar astazi ... de maine fiind micsorate variantele de castig ...
Pe fiecare click pe care il dati si nu castigati nimic noi vom castiga bani ... Ne rezervam dreptul de a opri tombola daca vedem ca nu castigam banii pe care ii investim pentru a va plati voua 50 euro la fiecare 100 de participanti ....
ATENTIE: Nu toti participantii vor castiga ! Sansa este de 1 % pentru a castiga 50 euro
keywords: webmasters, hosting, webhosting, domains, buy domaines, earn, internet, antivirus, cheap,![]()
Eu, in calitate de utilizator AdSense, - doar pe cateva website-uri din Romania, ceva mai mult pe website-uri de limba engleza - m-am simtit "jignit" pentru ca in discutiile anterioare cu cativa reprezentanti AdSense tot mi se explica ca in romani nu prea exista incredere. Nu ca nu ar avea o neincredere si in altii insa pentru noi au ceva special. Si eu mereu le-am raspuns ca nu cred ca noi am fi "mai cu mot" fata de altii. Insa m-am inselat. Pana acum nu am mai vazut asa ceva creat nici de straini. Sa incerci un blending mai special, o poza pe langa, etc. la limita TOS, mai inteleg. Dar asa o pagina facuta special ... mai rar.
Mi-am facut cont pe site si am adus si la cunostinta forumului pt ca am vazut ca aici s-a luat atitudine si fata de alte situatii.
Pun si sursa paginii (in atasament), in caz ca nu reusiti sa vedeti reclamele AdSense (acestea dispar dupa cateva afisari automate - este pus un java script);
Ce ar trebui sa facem in aceste situatii ?