Pagina 1 din 5 123 ... UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 48

Subiect: Alternative la Adsense pentru piata romaneasca

tataraseni este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    15th July 2005
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.482
    Putere Rep
    41

Implicit Alternative la Adsense pentru piata romaneasca

In conditiile in care Adsense da rateuri in Romania multi se intreaba cum as putea sa-si monetizeze site-ul folosind o alternativa adsense:

1) textad.traficdublu.ro - accepta orice fel de site-uri si in consecinta platesc pe masura, doar 1.5 eurocenti / click / IP (nu se ia in consideratie mai multe click-uri de pe acelasi IP chiar daca e vorba de reclame diferite), plata se face dupa ce s-a adunat minim 30 de euro (daca esti PF ti se retine impozit de 16% la sursa, daca esti PJ trebuie sa emiti factura);

2) asociati.neogen.ro - ca sa fii acceptat in sistem trebuie sa ai minim 50 vizitatori/zi si sistemul de monitorizare de la trafic.ro, platesc minim 5 eurocenti/click si desi nu exista restrictii explicite ca la textad.traficdublu.ro daca ai prea multe click-uri pe zi de pe acelasi IP se iau masuri (fie nu se contorizeaza, fie esti banat pentru frauda), dupa ce ai adunat minim 30 de euro poti solicita plata;

3) etarget.ro - din punctul de vedere al publisherului platesc foarte prost, advertiserii sunt multumiti... cat esti platit depinde de cat seteaza advertiserul... eu am experimentat si majoritatea bat spre 5 bani/click...

4) beyond.ro - aparut recent pe piata, nu se stie ce site-uri accepta in retea... platesc cand aduni 100 euro... daca sunt la fel ca etarget... nu-i recomand...

w3bmaster este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    3rd June 2005
    Locaţie
    Buzau/Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    409
    Putere Rep
    0

Implicit

Sincer nu prea exista iar adsensu merge tragic pe .ro ...

Nosfer este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    7th July 2008
    Locaţie
    Sibiu
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.196
    Putere Rep
    33

Implicit

singura alternativa care-mi suna bine pentru punct ro e vanzarea privata de reclame.

thefan este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    30th December 2006
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    48
    Posturi
    1.433
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de Nosfer Vezi Post
    singura alternativa care-mi suna bine pentru punct ro e vanzarea privata de reclame.
    Care, daca nu ai un numar de vizitatori + afisari decente, nu prea iti merge...

Poate afilierile?
    Producător de content SEO în engleză. SEO de voie, de nevoie.

Danielu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    22nd April 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    572
    Putere Rep
    31

Implicit

Afilierile nici atat. M-am tot uitat la cei de la 2parale.ro si au dat comisioane de 9 milioane in 2 luni. Iar bloguri inscrise sunt o groaza. Conversia este extrem de slaba, iar cele 3 campanii sunt cam slabute. Este promitatoare cea cu hotelurile insa mi se pare cam putin procentul pentru afiliat 5% .
    Retete de prajituri pentru toate gusturile -> Retete prajituri

Ammadeuss este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    3rd June 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    91
    Putere Rep
    30

Implicit

Iti aduci site-ul la 1000 vizitatori / zi si apoi vei putea negocia direct cu advertiserul.

Cat despre adsense, "prin targ" se spune ca la un site cu continut in romana de 3000 vizitatori / zi, castigi in 3 luni vreo 150 de dolari, deci extrem de putin.

Iar celelalte metode de publicitate contextuala din punctul de vedere al publisherului nu sunt solutii profesionale. Risti sa nu ti se incarce pagina pentru ca a cazul serverul unde merge scriptul reclamei.

tataraseni este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    15th July 2005
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.482
    Putere Rep
    41

Implicit

Alternative exista, trebuie doar sa le cauti... si sa te multumesti cu mai putin decat cu nimic...

Ideal ar fi sa sa poti vinde personal reclama pe site, dar ce te faci daca advertiser-ul cere factura ?!

loco este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    6th February 2008
    Posturi
    145
    Putere Rep
    31

Implicit

Citat Postat în original de Nosfer Vezi Post
    Hehehe.. am avut mai multe cereri de publicitate si cand le-am spus pretul li s-a parut prea mare. Probabil vroiau gratis.

Caz concret.
    M-au contactat mai multi, in special persoane care aveau magazine virtuale.
    La 2000-3000 (si peste) vizitatori/zi am cerut 100-150 euro/luna.
    Unu a spus ca e prea mult 100 euro pe luna si imi ofera 50 euro pe luna.
    Altii au spus ca se mai gandesc si ma contacteaza.. evident ca nu au mai facut-o.
    Dintre toti astia, doar cu o singura persoana am reusit sa ajung pana la capat.

Acum recent m-a contactat altcineva de la un alt magazin online, datorita faptului ca a crescut numarul de vizitatori (undeva la 4000/zi in acea perioada) si era in continua crestere, am zis sa nu mai cer un pret fix si i-am facut o oferta de 1 euro CPM. Daca lua 400k ii faceam reducere 33%. M-a mai contactat? Evident ca nu.

In concluzie.. nu stiu cat de eficienta e metoda asta.. majoritatea asteapta sa le faci reclama la 100 lei (vechi).
    Ultima modificare făcută de loco; 30th January 2009 la 16:14.

Dragos Nicu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    41

Implicit

Citat Postat în original de loco Vezi Post
    Hehehe.. am avut mai multe cereri de publicitate si cand le-am spus pretul li s-a parut prea mare. Probabil vroiau gratis.

Caz concret.
    M-au contactat mai multi, in special persoane care aveau magazine virtuale.
    La 2000-3000 (si peste) vizitatori/zi am cerut 100-150 euro/luna.
    Unu a spus ca e prea mult 100 euro pe luna si imi ofera 50 euro pe luna.
    Altii au spus ca se mai gandesc si ma contacteaza.. evident ca nu au mai facut-o.
    Dintre toti astia, doar cu o singura persoana am reusit sa ajung pana la capat.

Acum recent m-a contactat altcineva de la un alt magazin online, datorita faptului ca a crescut numarul de vizitatori (undeva la 4000/zi in acea perioada) si era in continua crestere, am zis sa nu mai cer un pret fix si i-am facut o oferta de 1 euro CPM. Daca lua 400k ii faceam reducere 33%. M-a mai contactat? Evident ca nu.

In concluzie.. nu stiu cat de eficienta e metoda asta.. majoritatea asteapta sa le faci reclama la 100 lei (vechi).
    M-am obisnuit .. daca nu dai de o firma, nimeni nu plateste.
    Poti sa dai de mine usor, @contact.

Marius Ciocan este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    6th September 2005
    Locaţie
    Melbourne
    Vârstă
    48
    Posturi
    408
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de loco Vezi Post
    ....33%. M-a mai contactat? Evident ca nu.....
    Incata sa privesti si problema din ambele parti.
    Gandeste-te daca pretul cerut de tine era unul care ii putea permite posesorului de magazin online sa aiba un ROI pozitiv (suma investita < profitul generat de acea campanie) oare nu te contacta?

Si incerc sa pun in discutie o a doua idee: ca proprietar de site imi doresc 100 eur pe luna minim. Nu obtin in piata decat 20-40-60 de eur.
    Ce fac in continuare? Stau si caut (pentru cat timp?) fara niciun rezultat sau iau 40 de eur/luna cu conditia ca daca gasesc un pret mai bun sa pot denunta unilateral intelegerea si continui in acest timp sa caut?
    Interesat in linkuri quality din siteuri in engleza cat si in acces in PBN.uri non publice. Please PM.

Pagina 1 din 5 123 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Alternative adsense pt continut romanesc
    De Cata. în forumul Adsense
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 20th July 2010, 00:16
  2. Alternative adsense site in engleza
    De giovanni12345 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 7th April 2009, 10:49
  3. Răspunsuri: 41
    Ultimul Post: 5th February 2009, 23:13
  4. alternative adsense .ro
    De Mihai Gianu în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 25th September 2008, 09:23
  5. Adsense Alternative
    De florin în forumul Adsense
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 19th March 2008, 00:29

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •