31st March 2012, 12:05
1 out of 1 members found this post helpful.
Eu am incercat de craciun cu pagina asta
Adwords a mers bine bine cu 5-10 centi platiti pt click, aducea sute de vizitatori zilnic.
Vizitatorii intrau din pagina mea in medie pe cate 3 banere ale afiliatilor, deci pareau interesati de produse, dar conversia nu a fost pozitiva, din 100$ am scos inapoi mai putin de jumatate asa ca am oprit repede campania.
31st March 2012, 12:11
4 out of 4 members found this post helpful.
-singura varianta in care poti iesi in castig este identificarea unor long tail-uri ne-exploatate de concurenta.
-studiu indelungat pe keyword tool, insights si gogomaniile pe care le varsa google instant in cautari iti poti sugera variante pe care le poti incerca. cu mare accent pe exprimarile call-to-action.
-daca ai fi pe extern, merita sa verifici anumite cuvinte cheie daca au in prima pagina siteuri emd, ar insemna ca exista un interes in nisa respectiva, dar pe .ro nu as avea mari asteptari de astfel de siteuri.
-dintr-o listuta pe long tail uri pe care le stabilesti cu metodele de mai sus te apuci de teste intr-o campanie adwords. cu setarile la mare arta
-functie de rezultate dezvolti sau nu sumele, cu marele handicap, si subliniez asta, ca in afiliere nu ai rezultate imediate. umila-mi parere este ca ai nevoie de o campanie constanta de 30 de zile la care adaugi si recurenta in calculul unui roi, deci poti astepta 60-120 zile in unele cazuri.