Salutare
Are cineva experiente ca publisher cu Etarget?
EU am folosit cam de 1 luna serviciul lor - ca publisher-dar concluziile sunt cel putin contradictorii...
Poate ii mai foloseste cineva
Multam
Salutare
Are cineva experiente ca publisher cu Etarget?
EU am folosit cam de 1 luna serviciul lor - ca publisher-dar concluziile sunt cel putin contradictorii...
Poate ii mai foloseste cineva
Multam
Salut,
Si eu folosesc etarget pe un site de referate, inca nu am primit bani de la dumnealor, desi am incheiat o luna de colaborare (birocratie din partea mea), dar ideea este ca un continut ok aduce "provizii" (cum le place lor sa le spuna), ok.
ctr-ul este de 0.2% in medie (nu pot sa cer mai mult de la un site cu asa target), si venitul pe click este in medie 0.35$ (more than google some times).
Tinand cont de site-urile pe care le au in reteaua de publisheri, am toata increderea ca se tin de cuvant.
Bafta
Si eu folosesc etarget pe cateva situri si sunt foarte multumit so far
Nu-s foarte familiarizat cu reteaua asta, inteleg doar ca nu e google sau neogen.
Apoi, 0,35 CPC incasezi tu, si mai e si ce ia etarget ? Ar fi destul de mult asa pentru publicitate contextuala pe ro...
Ultima modificare făcută de mike_ppc; 10th December 2007 la 15:28.
eu utilizez Arbocontext de vro 4 luni pe firma. Pana in prezent sunt multumit ca platesc in cam 2 zile din momentul in care ajunge factura la ei.
Acelasi lucru i-am intrebat si eu si nu am primit niciun raspuns desi au trimis mail ca s-a emis factura.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)