Ceva despre Despre programul Zaff | Zaff.ro cineva?
Ceva despre Despre programul Zaff | Zaff.ro cineva?
Membru fondator al societății secrete Afiliatti.
Din cate vad eu doar ce s-a lansat, deci cine sa-ti dea detalii?
Zic ca deja colaboreaza cu 200 afiliati, deci probabil e mai de mult dar era cu circuit inchis
Membru fondator al societății secrete Afiliatti.
N-am vazut chestia aia cu 200 de afiliati. Sunt curios si eu de afilierea pe turism, totusi au doar 2 advertiseri sau am vazut eu gresit si asta?
As intra ca advertiser... Iau legatura cu ei si pe masura ce am detalii ce pot fi facute publice o sa scriu despre...
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Este vechiul program de afiliere al Paravion care si pana acum era gestionat tot de Zitec dar fara a avea o identitate proprie. Sunt cativa afiliati mari in el care au inceput cu partea de bilete de avion si hoteluri. In ultimele luni au adaugat si pachetele turistice dupa ce Happy Tour a achizitionat Prestige, unul dintre cei mai mari touroperatori din RO.
Ca si sistem de afiliere folosesc o solutie de la IDevDirect.com destul de ok. Au bannere, linkuri text, destul de multe variante de formulare de cautare dar nu au feed de produse momentan.
Rata de conversie este similara cu a celorlalti advertiseri de pe zona turismului.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
In acest moment din cate stiu eu pe zona de turism au programe de afiliere:
Vola - 2 Parale comision intre 10 RON (lead) si 50 RON (vanzare)
Esky - program propriu + ZANOX (7 euro vanzare)
Veltravel- 2 Parale 10 RON/lead
Tripsta - 2 Parale 2,2 RON per lead si 3% vanzare
Paravion - prin Zaff cam 7 Euro/vanzare
Fly - program propriu prin ePower 7 Euro/vanzare
Aripi.ro (specializat pe Blue Air). - program propriu 15 RON/vanzare
eu de vola am fost foarte dezamagit
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)