Am inceput un nou proiect tot pe afiliere un site cu reduceri, promotii, oferte si sunt in cautarea unei teme wordpress cat mai potrivita pentru acest site.
Am inceput un nou proiect tot pe afiliere un site cu reduceri, promotii, oferte si sunt in cautarea unei teme wordpress cat mai potrivita pentru acest site.
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
Daca stie cineva mai multe teme free care arata destul de bine si ar functiona bine pentru un site de afiliere pentru reduceri ar fi perfect. Astept sugestii pentru tema in continuare. Multumesc
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Pentru cei care mai au aceiasi problema, gasiti solutia aici: Teme wordpress gratis si 50 plugin-uri esentiale.
@michelle, par prea complexe astea care le mentionezi.
Si eu sunt interesat de subiect.
Pentru mine sunt chiar perfecte, dar vezi ca sunt in thread doua linkuri cu teme wordpress si pe unul sunt destul de simple, acum tu sti ce cauti... Eu am gasit ce aveam nevoie si m-am gandit sa postez si astfel sa-i ajut si pe altii daca au nevoie.
Eu trebuie sa aflu acum cum pot modifica putin tema sa o fac mai unica? Ceva la culori si cam atat, sau daca se poate si altfel astept pareri si sugestii cum as putea sa fac tema aleasa mai unica.
Michelle, vrei ca tema sa fie unica? Atunci cauta un programator ce cunoaste foarte bine WP-ul si iti face cum vrei tu! Cat despre modificari, trebuie sa ai cunostinte minime HTML si CSS pentru a face schimbari la partea de design.
Daca vrei sa adaugi noi functionalitati la tema, etc. gasesti tutoriale cu gramada cu functii si toate cele. Bafta!
Nimic interesant...
inreview folosesc si eu
Pai cam asa ceva am sa fac, caut un designer sa-mi faca un logo, sa modifice cate ceva la ea culori si ce mai trebuie ca sa fie putin mai unica, iar daca se pricepe la afiliere sa faca modficari care stie ca sunt necesare.
Inreview e ceva program de modificat teme? Daca da cum se foloseste? Ca poate daca ma descurc nu mai caut nici un designer
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)