Tema unica facuta de mine. Vreau sa o vand repede. Doar paypal. Pret: $30 negociabil
Live Demo
Tema unica facuta de mine. Vreau sa o vand repede. Doar paypal. Pret: $30 negociabil
Live Demo
Urpy Pics -> Poze diverse | Ufriend Forum -> Forum general
vad ca-ti merg afacerile pe aici
Eu unul nu as da atatia bani pentru template , prefer sa-l fac singur .
Pai pe aici nu-mi merg. Toate template-urile le-am vandut afara. Dar incerc si aici daca sunt doritori. Tu preferi sa-l faci singur pentru ca stii cum. Unul care nu stie cumpara. Nu ?
Din moment ce se gasesc o gramada de template-uri foarte bune si gratis, + ca romanul se descurca, cred ca ar trebui sa te axezi in continuare pe piata externa (parere personala). Eu unul prefer sa modific un template gratis.
Producător de content SEO în engleză. SEO de voie, de nevoie.
In cazul unei teme gratuite pentru utilizatorul final, aceasta are de cele mai multe ori niste linkuri care promoveaza site-ul / site-urile sponsorului (a celui care a creat tema sau care a cumparat tema de la un creator).
Presupun ca acelasi lucru se intampla si aici: un creator de teme vinde teme originale, iar cine este interesat le cumpara si plaseaza linkuri sponsorizate in footer, pentru ca mai apoi sa distribuie temele gratuit, realizand astfel o foarte buna modalitate de promovare si de obrinere de IBL-uri, de pe site-urile unde vor fi folosite aceste teme.
Acesta este un mecanism simplu si sanatos in care toata lumea castiga: creatorul temelor primeste bani, cumparatorul (sponsorul) temelor primeste IBL-uri, iar utilizatorul final beneficiaza de utilizarea gratuita a unei teme.
Se poate face si asta cu tema, dar se poate sa o pastrezi doar pentru tine, si asa ai o tema unica, care nu o sa o vezi adaugata pe nici un site de teme gratuite.
Depinde cat timp iti ia sa-l faci Mie personal mi se pare ieftin. Cat timp iti ia sa faci unul? Designerii indieni cer de la 10$ pe ora in sus, asa ca ...
asta mi-a luat aprox 2 ore jumatate. Altele imi iau mai mult. Ai dreptate este simpla, de aia si pretul acesta.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)