Buna ziua! LA MULTI ANI!![]()
Am instalat o tema pe Wordpress care are margini goale. As putea pune in acele margini rosii niste bannere sau orice altceva? Ce fila trebuie modificata???
Am atasat un screenshot sa vedeti.
Va multumesc!![]()
Buna ziua! LA MULTI ANI!![]()
Am instalat o tema pe Wordpress care are margini goale. As putea pune in acele margini rosii niste bannere sau orice altceva? Ce fila trebuie modificata???
Am atasat un screenshot sa vedeti.
Va multumesc!![]()
acolo nu prea ai cum să modifici...din câte ştiu eu e backgroundul themei nu?
dacă greşesc corectaţi-mă
Din câte ştiu şi eu zic tot aşa, eventual să suprapui nişte divuri da' tre să ai mare grijă să le integrezi fără să devină "chicios"
Se poate sa pui reclame DAR: partea centrala ( utila ) este creata pentru o anumita dimensiune fixa ( width: valoare ) in general pentru monitoare cu rezolutie de 800px si apoi centrata, marginile vor fi mai mici sau mai mari functie de rezolutia vizitatorului. Daca pentru tine nu conteaza ce rezolutie are userul ( pentru moment cea mai utilizata rezolutie este 1024*768, tot mai rar sub acesta valoare ) poti crea in cele doua laterale doua div-uri in care sa pui reclama.
Cauta-ti o tema pe 3 coloane. Asta o sa-ti omoare creierul daca o sa o modifici in css.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)