care din urmatoarele poate afecta viteza de incarcare a unei pagini?
varianta 1:
sau varianta 2:Cod:<style type="text/css"> @import url("adresa.ceva/css/style.css"); </style>
Cod:<link href="adresa.ceva/css/style.css" rel=stylesheet>
care din urmatoarele poate afecta viteza de incarcare a unei pagini?
varianta 1:
sau varianta 2:Cod:<style type="text/css"> @import url("adresa.ceva/css/style.css"); </style>
Cod:<link href="adresa.ceva/css/style.css" rel=stylesheet>
din cate stiu eu e acelasi lucru.. asta daca nu ai un .css de 1mega..
chiar as fi curios daca ma insel.. sa imi otimizez si eu
Si eu folosesc ambele metode.
Cel mai des folosesc metoda link dar daca am o bara de meniu de ex. folosesc import. Nu am observat vreo diferenta la timpul de incarcare al paginii.
Presupun ca stii diferenta dintre cele doua metode asa ca nu o mai spun eu aici... Ca si performanta, eu nu am observat... Unii spun ca in cazul metodei @import, poti avea parte de o secunda (un moment) de afisare a paginii fara stiluri aplicate...
Personal folosesc doar metoda link, si daca am nevoie folosesc si metoda @import, dar doar daca este necesar... Nu am un motiv anume pt asta, presupun ca e doar obisnuinta...
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
In exemplul dat de tine nu cred ca ar trebui sa existe diferente de viteza (personal folosesc numai link)
Consider ca ar trebui sa fie o diferenta daca fisierul css ar fi impartit in 2 (a 2-a parte fiind un fisier separat @import-at) fata de un singur css cu toate stilurile. (presupun ca se fac 2 request-uri in loc de unul singur ?)
Dever's Blog - Atentie! dau cu parerea.
Nu sunt diferente, este acelasi lucru, dar personal folosesc link.
i am not friendly with the language mentioned above but thanks for the SCC code given above.
Recomand varianta cu linkDiferenta se vede la serverele care se incarc mai greu si la utilizatorii de dial-up
![]()
vijay, ai firma de webdesign dar nu esti familiarizat cu CSS? Sau cu limba romana? Daca nu pricepi romana, ce cauti pe un forum in care se vorbeste exclusiv romaneste? Ca pana acum, cele 2 intrebari ale tale au fost in engleza. Hmm, jumate off-topic![]()
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)