Ce recomandati ca si CMS pentru import de datafeeds? Orice altceva inafara de WP, care e deja testat... si are nu stiu ce probleme cu hostul.
Care aveti experienta in domeniul asta si puteti da share la niste informatii utile?
Mersi![]()
Ce recomandati ca si CMS pentru import de datafeeds? Orice altceva inafara de WP, care e deja testat... si are nu stiu ce probleme cu hostul.
Care aveti experienta in domeniul asta si puteti da share la niste informatii utile?
Mersi![]()
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Nu stiu daca te ajuta prea mult dar acest script are si modul de adugare articole si putin modificat si-ar putea servi scopul.. Posibil ca drupal sau joomla sa mai aiba o extensie pentru import de datafeeduri.
Mersi martynesku. Stiu de Affilistore.E nevoie de un alt CMS care sa suporte importul de datafeeds.
Mai demult cand testam http://www.pligg.com/ avea import de data feeds. Acum nu stiu. Incearca.
krum, recomand pligg.
va deveni o problema daca ai un tag pe prea multe stiri/importuri. scriptul citeste stirile asemanatoare intr-un array si daca trece de 2000 de randuri iti blocheaza apache-u. daca te gandesti sa-l folosesti omeneste, e perfect. daca nu.. incepi sa modificit prin el.
are posibilitatea de a pune singur tagurile si sa bage voturi false cand importa feed-urile... utilizatorii pot comenta si vota pe stiri. are captcha.
cand un utilizator adauga o stire noua(manual) poti defini un numar minim de voturi pentru ca aceasta sa ramana pe site sau sa fie stearsa dupa 10 zile.
compara preturi si viziteaza forumul wow romania
Gabriel Puscuta si ibaldazar, mersi fain de recomandare. Dau mai departe.![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)