Pagina 8 din 11 PrimulPrimul ... 678910 ... UltimulUltimul
Rezultate 71 la 80 din 103

Subiect: Sfaturi incepator afiliere 2parale

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    47

Implicit

Nu te gandi doar la vizitatori, gandeste-te putin si la site-ul tau.
    Eu sunt de parere ca pretul ar trebui afisat pe pagina produsului. Oricum site-urile de afiliere in general au un bounce rate destul de mare, macar asa sa incercam sa il micsoram putin

Enervant nu vad de ce ar fi. Da click, vede detalii, pret, daca ii convine apasa butonul cumpara sau ce ai tu acolo daca nu iese de pe pagina sau cauta altceva. Pentru cazul in care nu ii convine ce vede ar fi util sa ai pe undeva in pagina produsului alte produse related.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

ideea e sa nu obosesti si sa ti stresezi vizitatorul. ofera i informatiile.

Roland este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    1st March 2011
    Vârstă
    41
    Posturi
    316
    Putere Rep
    28

Implicit

Multumesc mult pentru informatii

John este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    30th March 2011
    Posturi
    965
    Putere Rep
    37

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Eu nu afisez pretul pentru a mari numarul de clickuri si bineinteles numarul de clienti. Si se pare ca solutia asta e mai buna, fata de atunci cand afisam pretul. Omul da click, ajunge pe pagina advertiserului, vede pretul si daca nu-i convine poate se orienteaza spre altceva butonand site-ul respectiv sau vazand produse asemanatoare. Insa daca noi ii oferim direct pretul, posibil sa i se para prea mare si atunci iese direct.

Cel putin, eu asa scap si de eventualele injuraturi primite prin comentarii.
    Vrei un articol pe blog cetateanul.info? Lasa-mi mesaj.

marian18 este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    3rd January 2011
    Locaţie
    Usa
    Posturi
    288
    Putere Rep
    0

Implicit

Am si eu o intrebare , pentru campaniile din 2parale care nu au afisate "Termeni si conditii" , pot avea probleme cu aprobarea eventualelor comisioane , daca promovez o campanie prin facebook ads , sau google adwords ?

mariusnegre este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    13th February 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    15
    Putere Rep
    0

Implicit

Eu in locul tau as intreba inainte sa investesc in reclame. De fapt as incerca sa aflu mai multe detalii suplimentare despre produsele care se vand cel mai bine, canale, targetare etc. S-ar putea pe langa permisiunea de a face promovarea pe care o doresti sa iti ofere si sfaturi sau chiar cupoane de reducere.

iuddavali este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    4th May 2011
    Vârstă
    45
    Posturi
    406
    Putere Rep
    31

Implicit

Citat Postat în original de IonutToma Vezi Post
    Eu nu afisez pretul pentru a mari numarul de clickuri si bineinteles numarul de clienti. [...].
    Subscriu la asa ceva, consider ca e mai bine cu un link/buton "Vezi pretul si alte detalii" decat sa ofer pretul si poate ca vizitatorul se sperie si nu mai merge deloc pe pagina magazinului, unde e posibil sa aleaga altceva.
    "Modul in care gandesti atunci cand pierzi, determina cat mai ai de asteptat pana vei castiga" David Schwartz

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

Sunt pareri sau ati testat? Eu am facut teste pe tema asta, exista si o postare pe seopedia despre forma si locatia butoanelor pe afiliere. Va subliniez variantele:
    - afisarea pretului si link direct catre produs = clickuri putine, conversie maxima
    - afisarea pretului si link catre categorie= clickuri putine, conversie medie
    - nu afisezi pret si link catre produs = clickuri multe, conversie mica

Aici gresiti multi in afiliere, scopul vostru este sa fiti un intermediar perfect intre client si magazinul xyz. Oferitii sansa vizitatorului sa caute ce isi doreste, sa vada detalile, iar daca va fi interesat urmeaza butonul. Nu castigati nici un fel de premiu pentru numarul de clickuri si sa nu credeti o secunda ca ati reusit ceva ca l ati pacalit sa faca click pe buton, asta se numeste bounce rate. Click, incarca pagina, vede pretul mare sau nu gaseste produsul respectiv, inchide. Sunt sansele infime sa stea sa caute prin magazinul respectiv produsul dorit, sau care i a atras atentia in magazinul vostru. Este aceeasi idee cu afisarea bannerelor, frectie la picior de lemn, in opinia mea, fata de un articole de prezentare/promovare a unui produs.

De curiozitate, cat este venitul vostru pe 100 clicks? ( asta daca sunteti cantonati pe fashion )

Marius Morariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    47

Implicit

Fara pret a fost mai bine pentru mine. In primul rand am vazut conversii mai multe si din recurenta ,in al 2-lea am scapat de ciuma preturilor afisate gresit de advertiseri. Depinde si de tipul siteului. Daca e doar cu produse din feed sau e ceva serios gen reviews detaliate sau mai stiu eu ce.

Daca ai siteuri de produse atunci eu zic fara pret pentru ca in cazul asta e vorba doar de volum, daca ai ceva mai serios atunci pune pretul si tine accentul pe vizitator si comunitatea formata in jurul proiectului.

Popa Mihai este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    21st November 2010
    Locaţie
    Germania
    Vârstă
    36
    Posturi
    877
    Putere Rep
    32

Implicit

Dupa cum stiti am deschis acest topic sa invat si eu si alti mai multe despre afiliere, am inceput cu un site dar din lipsa de timp am renuntat si l-am dat la altcineva. Dar acum iar am timp liber si am vazult oportunitatea oferita de Maldinii asa ca ieri am construit site-ul, inca astept sa ma mai accepte cativa advertaiser de pe piatadigitala sa pot posta mai multe produse.

Este vorba de siteul Colanti . Mai am de adaugat produse, sa le modific descrierile sa fie unice, incerc sa adaug si un blog pe care sa pun cateva articole despre colanti si asa mai departe. Tema este gratuita oferita tot de Maldinii.

Site-ul abia marti l-am terminat cu optimizarea si pluginul wordpress seo, am obtinut cateva linkuri si probabil datorita competitiei mici miercuri de dimineata am fost pe pozitia 9 si acum sunt pe 3 in prima pagina, banuiesc ca in zilele urmatoare ma fixez pe prima pozitie, iar cu continut unic si o promovare buna ma pot mentine acolo.

Sa speram ca o sa faca ceva conversii.

Asa ca acum va rog sa veniti cu pareri si sugestii, si cele bune si cele rele sunt bine venite.

Spor la vanzari si conversii!

Pagina 8 din 11 PrimulPrimul ... 678910 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Vanzare site-uri afiliere(2parale)
    De Maldinii în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 24
    Ultimul Post: 5th January 2012, 12:16
  2. De vanzare 2 Website-uri pentru afiliere (2parale)
    De nexo în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 11th December 2011, 09:33
  3. Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 18th November 2011, 11:37
  4. Intrebare de incepator
    De piciu1993 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 24th May 2011, 17:53
  5. Ajutati un incepator ?
    De adivin în forumul Google
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 13th February 2008, 22:03

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii