23rd January 2012, 17:26
1 out of 1 members found this post helpful.
Incerc sa-ti ofer eu cateva sfaturi la ce ai spus tu, desi voi urmari si eu cu atentie acest thread pentru ca-s nou in afilierea 2parale, atat de nou incat nici nu pot spune ca am inca conturata clar o parere in cap.
1. Cel mai important sfat pe care eu inca-l urmez e sa ai multa rabdare pentru ca nu vor veni comisioane atat de usor. E nevoie de ceva timp pana cand incepi sa simti "ca se merita". Eu am vreo 3 luni si abia am cateva comisioane stranse pana acuma. Dar e drept ca inca n-am dus niciunul din site-uri "acolo unde vreau".
2. Nu pot sa-ti spun exact cum sa eviti ce s-a intamplat acolo, dar iti pot spune cum vei ajunge sigur acolo: preluand (integral) descrierea din magazinul online. Trebuie ca site-ul tau sa fie mai mult decat un soi de "redirect" catre magazinul oficial. Vei zbura mai devreme sau mai tarziu intr-o astfel de situatie.
3. Nu inteleg exact ce doresti sa spui. Descriere unica sau descrierea din magazinul online? Raspunsul oricum e cel in care sa-ti faci tu o descriere unica, preferabil una care sa aduca si alte lucruri in plus fata de magazinul online.
4. Legat de theme, ai mai multe variante. Iti cumperi (am vazut si pe aici ca se vand theme de genul) sau ti le faci singur (modifici afisarea unor theme existente implementand 2performant). Mai exista si o a treia varianta prin care cumperi un site facut pentru o afiliere (sunt o gramada care se vand pe aici).
In continuare astept si eu alte sfaturi de la altii, care-s si mai avansati decat mine
Mai dau cate-un sfat
juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de
nutritie.