Pagina 4 din 11 PrimulPrimul ... 23456 ... UltimulUltimul
Rezultate 31 la 40 din 103

Subiect: Sfaturi incepator afiliere 2parale

Popa Mihai este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    21st November 2010
    Locaţie
    Germania
    Vârstă
    36
    Posturi
    877
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de RoManiac Vezi Post
    Sfat 1.) Apuca-te si apoi vezi ce mai faci. Primul pas asta e . Sa te apuci.
    Sgat 2.) Lasa teoriile din carti si pune-te pe testat live si vezi ce da randament mai bun.
    Inteleg ce zici, dar e bine sa ai un pachet de cunostinte strans, sa stiu cam la ce sa ma astept Oricum nu ma astept la castiguri chiar de la bun inceput.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Ce ziceti de urmatoarea propunere: Cel care imi trimtie pe PM o micro nisa sau nisa foarte buna, si ma ajuta putin pana imi dau drumul desi stiu ca multi ma ajuta si doar asa pe forum Am sa pun linkuri spre siteul lui.

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    51

Implicit

La ultima faza esti comic. Acum sincer, cine crezi ca iti da tie o nisa foarte buna si te si ajuta pentru niste link-uri?
    Eu sunt de acord sa intrebi, sa cauti, sa te documentezi, sa te zbati pentru tine, dar cand vrei ajutor personalizat MOCA inseamna ca vrei mura-n gura.
    Cel mai bun sfat e sa te apuci de treaba si apoi vino cu intrebarile de gen, eu unul asa am facut si majoritatea de pe aici stiu lucrul asta.
    Munceste, testeaza, zbatete pentru tine si nu astepta ca sa vina useri ce produc mii de lei/luna din afiliere sa te faca ucenicul lor, vrei sa-ti faca ei ceva care sa mearga, atunci plateste-i pentru cunostiintele lor, daca nu ai bani atunci ar fi cazul sa te apuci de treaba ca timpul nu sta in loc.
    Nu o lua in nume de rau, e ok sa pui intrebari, dar nu cere mai mult decat ti se poate oferi. Spor la treaba!
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    21st November 2010
    Locaţie
    Germania
    Vârstă
    36
    Posturi
    877
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de Dragos Bunea Vezi Post
    La ultima faza esti comic. Acum sincer, cine crezi ca iti da tie o nisa foarte buna si te si ajuta pentru niste link-uri?
    Eu sunt de acord sa intrebi, sa cauti, sa te documentezi, sa te zbati pentru tine, dar cand vrei ajutor personalizat MOCA inseamna ca vrei mura-n gura.
    Cel mai bun sfat e sa te apuci de treaba si apoi vino cu intrebarile de gen, eu unul asa am facut si majoritatea de pe aici stiu lucrul asta.
    Munceste, testeaza, zbatete pentru tine si nu astepta ca sa vina useri ce produc mii de lei/luna din afiliere sa te faca ucenicul lor, vrei sa-ti faca ei ceva care sa mearga, atunci plateste-i pentru cunostiintele lor, daca nu ai bani atunci ar fi cazul sa te apuci de treaba ca timpul nu sta in loc.
    Nu o lua in nume de rau, e ok sa pui intrebari, dar nu cere mai mult decat ti se poate oferi. Spor la treaba!
    Inteleg ce zici, dar poate unora chiar le place sa aiba ucenic Si poate fi chiar un parteneriat nu neaparat pentru linkuri. Era o idee!

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

Citat Postat în original de RedHat Vezi Post
    Incerci sa spui ca G vaneaza site-urile ce dau link spre event2p?
    Eu nu am nici un site penalizat (pana acum) si tind sa cred ca principalul motiv al penalizarilor a fost continutul duplicat.
    nu am incercat sa spun asta, ti am zis clar ce nu as face sau ce as face eu. In acest moment ( din punctul meu de vedere ) asocierea linkurilor aff trebuie facuta cu continut strong. in ultimele zile au cazut siteuri cu continut original dar insuficient in opinia g. Deci nu a fost doar o singura forma de manifestare gen continut duplicat si gata. Sunt si multe alte motive de penalizare, deci pentru mine, google a inceput sa "munceasca" mai serios pe siteurile .ro iar in urmatoarea perioada ma astept la o curatenie prin serps.

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    21st November 2010
    Locaţie
    Germania
    Vârstă
    36
    Posturi
    877
    Putere Rep
    32

0 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Kidu Vezi Post
    nu am incercat sa spun asta, ti am zis clar ce nu as face sau ce as face eu. In acest moment ( din punctul meu de vedere ) asocierea linkurilor aff trebuie facuta cu continut strong. in ultimele zile au cazut siteuri cu continut original dar insuficient in opinia g. Deci nu a fost doar o singura forma de manifestare gen continut duplicat si gata. Sunt si multe alte motive de penalizare, deci pentru mine, google a inceput sa "munceasca" mai serios pe siteurile .ro iar in urmatoarea perioada ma astept la o curatenie prin serps.
    Poate siteurile lui RedHat o sa fie penalizate in zilele urmatoare, speram ca nu dar nu se stie.

ghinionist este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    11th February 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    122
    Putere Rep
    32

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Am si eu o intrebare pentru cei care folosesc pluginul 2parale, sigur s-au lovit de postari duble tinand cont ca multe campanii promoveaza aceleasi produse, luam de ex. nisa de carti unde se gasesc aceleasi carti la 3 campanii.Ce plugin sau metoda folositi pentru a evita postarile duble?
    Scriu din cand in cand diverse reduceri.

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    21st November 2010
    Locaţie
    Germania
    Vârstă
    36
    Posturi
    877
    Putere Rep
    32

0 out of 9 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de ghinionist Vezi Post
    Am si eu o intrebare pentru cei care folosesc pluginul 2parale, sigur s-au lovit de postari duble tinand cont ca multe campanii promoveaza aceleasi produse, luam de ex. nisa de carti unde se gasesc aceleasi carti la 3 campanii.Ce plugin sau metoda folositi pentru a evita postarile duble?
    Ai gresit topicul prietene si probabil daca ai fi dat un search ai fi gasit ceva.

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    11th February 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    122
    Putere Rep
    32

2 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

In primul rand nu suntem prieteni si nu cred ca o sa devenim vreodata.
    In al doilea rand sunt si eu un novice in afiliere si am crezut ca acest topic este facut pentru novici, dar se pare ca l-ai facut doar pentru propria ta persoana.
    In al treilea rand stiu foarte bine ca exista solutii, dar am specificat destul de clar cred ca imi doresc inca o opinie de la cei care folosesc pluginul 2parale si vroiam sa vad care este solutia lor.(daca nu voi primi nici un raspuns, o sa supravietuiesc.)
    In ultimul rand, ca de la "prieten la prieten": ar trebui sa lasi aroganta la o parte, nu da tu sfaturi de folosirea a functiei de search, cand tocmai tu de 2 zile stai si "cersesti" dupa informatii si ponturi in loc sa le cauti singur... si ce e mai important, fara sa pui mana sa testezi lucrurile pe resursele si timpul tau.

P.S. Ai fetish-uri cu bad reputation?

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    21st November 2010
    Locaţie
    Germania
    Vârstă
    36
    Posturi
    877
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de ghinionist Vezi Post
    In primul rand nu suntem prieteni si nu cred ca o sa devenim vreodata.
    In al doilea rand sunt si eu un novice in afiliere si am crezut ca acest topic este facut pentru novici, dar se pare ca l-ai facut doar pentru propria ta persoana.
    In al treilea rand stiu foarte bine ca exista solutii, dar am specificat destul de clar cred ca imi doresc inca o opinie de la cei care folosesc pluginul 2parale si vroiam sa vad care este solutia lor.(daca nu voi primi nici un raspuns, o sa supravietuiesc.)
    In ultimul rand, ca de la "prieten la prieten": ar trebui sa lasi aroganta la o parte, nu da tu sfaturi de folosirea a functiei de search, cand tocmai tu de 2 zile stai si "cersesti" dupa informatii si ponturi in loc sa le cauti singur... si ce e mai important, fara sa pui mana sa testezi lucrurile pe resursele si timpul tau.

P.S. Ai fetish-uri cu bad reputation?
    Si pentru aia ti-ai gasit sa-mi dai Bad la toate postarile?

Si gata lasa discutiile daca vrei sa te certi dute si cauta pe alcineva. Esti fericit acum ca mi-ai dat tu 5 bad reputation

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    11th February 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    122
    Putere Rep
    32

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de michelle Vezi Post
    Si pentru aia ti-ai gasit sa-mi dai Bad la toate postarile?

Si gata lasa discutiile daca vrei sa te certi dute si cauta pe alcineva. Esti fericit acum ca mi-ai dat tu 5 bad reputation
    Sunt aici din 2009, nu am luat si nu am dat vreodata nici bad reputation nici vreo apreciere ... nu am de gand sa incep cu tine ... cred ca iti meriti si reputatia pe care o aveai pana acum ... rog cine i-a dat bad reputation sa ii si zica motivul.

Imi cer scuze ca am intrat cu bocancii plini de zapada in topicul tau, o sa deschid eu altul , ca sa pun o intrebare care eu cred ca isi avea locul aici(sunt convins ca sunt mai multi novici aici si ar fi fost si ei interesati de ceea ce am intrebat eu, pentru ca este o problema de care te lovesti mai ales atunci cand ajungi sa ai un numar mare de postari, dar nu ai tu de unde sa stii pentru ca nu ai facut nici macar o postare) si pentru ca ti-am stricat "locul de joaca".

Pagina 4 din 11 PrimulPrimul ... 23456 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Vanzare site-uri afiliere(2parale)
    De Maldinii în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 24
    Ultimul Post: 5th January 2012, 12:16
  2. De vanzare 2 Website-uri pentru afiliere (2parale)
    De nexo în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 11th December 2011, 09:33
  3. Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 18th November 2011, 11:37
  4. Intrebare de incepator
    De piciu1993 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 24th May 2011, 17:53
  5. Ajutati un incepator ?
    De adivin în forumul Google
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 13th February 2008, 22:03

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii