Rezultate 1 la 10 din 103

Subiect: Sfaturi incepator afiliere 2parale

Afișare hibrid

ghinionist este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    11th February 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    122
    Putere Rep
    32

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de michelle Vezi Post
    Si pentru aia ti-ai gasit sa-mi dai Bad la toate postarile?

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Si gata lasa discutiile daca vrei sa te certi dute si cauta pe alcineva. Esti fericit acum ca mi-ai dat tu 5 bad reputation
    Sunt aici din 2009, nu am luat si nu am dat vreodata nici bad reputation nici vreo apreciere ... nu am de gand sa incep cu tine ... cred ca iti meriti si reputatia pe care o aveai pana acum ... rog cine i-a dat bad reputation sa ii si zica motivul.

Imi cer scuze ca am intrat cu bocancii plini de zapada in topicul tau, o sa deschid eu altul , ca sa pun o intrebare care eu cred ca isi avea locul aici(sunt convins ca sunt mai multi novici aici si ar fi fost si ei interesati de ceea ce am intrebat eu, pentru ca este o problema de care te lovesti mai ales atunci cand ajungi sa ai un numar mare de postari, dar nu ai tu de unde sa stii pentru ca nu ai facut nici macar o postare) si pentru ca ti-am stricat "locul de joaca".
    Scriu din cand in cand diverse reduceri.

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    11th February 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    122
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de Cristi Ursut Vezi Post
    Intreaba aici fara probleme. Nu are rost sa creezi un alt thread pentru a decompacta discutia. Ignora pe cei rauvoitori
    Intrebarea mea este pe pagina cealalta, dar pot sa o repet: Vreau sa intreb pe cei care folosesc pluginul 2parale cum rezolva problema postarilor duble, care apar inevitabil mai ales la cei care adauga posturi masiv(un plugin sau alta metoda de a impiedica postarile duble)?.

michelle: ar trebui sa te ocupi de acel site, mai ales ca ai si domeniul si hostingul si din respect pentru cei care timp de 2 zile au incercat sa iti dea o mana de ajutor, il loc sa dai bad raputation la Utilis ... un topic vechi de 4 ani ...
    Daca vrei ca lumea sa te ajute, arata putin respect fata de ei si fata de ceea ce ti-au impartasit pana acum.

Popa Mihai este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    21st November 2010
    Locaţie
    Germania
    Vârstă
    36
    Posturi
    877
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de ghinionist Vezi Post
    Intrebarea mea este pe pagina cealalta, dar pot sa o repet: Vreau sa intreb pe cei care folosesc pluginul 2parale cum rezolva problema postarilor duble, care apar inevitabil mai ales la cei care adauga posturi masiv(un plugin sau alta metoda de a impiedica postarile duble)?.

michelle: ar trebui sa te ocupi de acel site, mai ales ca ai si domeniul si hostingul si din respect pentru cei care timp de 2 zile au incercat sa iti dea o mana de ajutor, il loc sa dai bad raputation la Utilis ... un topic vechi de 4 ani ...
    Daca vrei ca lumea sa te ajute, arata putin respect fata de ei si fata de ceea ce ti-au impartasit pana acum.
    De 10 minute am inceput sa lucrez la el, strang imaingi de produse pe care o sa le promovez, redenumesc, scriu descrieri, verific denistatea cuvintelor, scriu prezentarea siteului si dupa ma pun sa instalez pluginuri si asa mai departe.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de ghinionist Vezi Post

Eu unul nu stiu sa-ti raspund. Adica eu import manual si toate posturile ajung in "pending review", urmand ca apoi sa le "cosmetizez" manual. Dar nu merge cand volumul de produse este unul kilometric, cum ar fi cazul la carti.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    11th February 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    122
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de Cristi Ursut Vezi Post
    Eu unul nu stiu sa-ti raspund. Adica eu import manual si toate posturile ajung in "pending review", urmand ca apoi sa le "cosmetizez" manual. Dar nu merge cand volumul de produse este unul kilometric, cum ar fi cazul la carti.
    Exact la carti am dat si eu exemplu, pentru ca aceasi carte se gaseste in 3 campanii diferite de ex. dar titlurile sunt aceleasi.Eu am gasit un plugin care ar face treaba, problema e ca el atunci cand gaseste duplicat, sterge postarea veche, adica cea indexata deja(teoretic) si o lasa pe cea noua, ceea ce nu cred ca este un lucru foarte bun.

Si eu folosesc Draft si apoi editez, insa sa zicem ca vreau sa imi fac un site exclusiv despre carti, sunt 10-12.000 de titluri in fiecare campanie cred ... dupa titlu` imi va fi greu sa tin minte daca am pus acea carte sau nu.Logic as putea folosi doar o campanie si ar fi mai usor, insa apar reducerile sau promotiile la celelalte campanii, deci nu poti lucra doar cu una.

Popa Mihai este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    21st November 2010
    Locaţie
    Germania
    Vârstă
    36
    Posturi
    877
    Putere Rep
    32

Implicit

Am inceput sa lucrez, prinde contur.

Intrebare: De cate articole unice bine scrise pe produs sunt nevoie la inceput pe un site pentru afiliere?

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Vanzare site-uri afiliere(2parale)
    De Maldinii în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 24
    Ultimul Post: 5th January 2012, 12:16
  2. De vanzare 2 Website-uri pentru afiliere (2parale)
    De nexo în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 11th December 2011, 09:33
  3. Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 18th November 2011, 11:37
  4. Intrebare de incepator
    De piciu1993 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 24th May 2011, 17:53
  5. Ajutati un incepator ?
    De adivin în forumul Google
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 13th February 2008, 22:03

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii