Pagina 6 din 11 PrimulPrimul ... 45678 ... UltimulUltimul
Rezultate 51 la 60 din 103

Subiect: Sfaturi incepator afiliere 2parale

Andrei BD este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    22nd January 2012
    Locaţie
    Craiova
    Vârstă
    45
    Posturi
    14
    Putere Rep
    0

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Daca folosesti wordpress sunt multe moduri cum sa rezolvi problema ta. Cel mai simplu faci ca mai sus insa nu iti va scoate in evidenta acel table ci va arata ca un articol normal daca vrei ceva mai special, intra in editorul de slaboane in index.php, pui acolo inainte de php while have the post tot codul pentru tabel. Pentru table aici (nu pot pune link-uri: www[.]w3schools[.]com/html/html_tables.asp".

Popa Mihai este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    21st November 2010
    Locaţie
    Germania
    Vârstă
    36
    Posturi
    877
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de Andrei BD Vezi Post
    Daca folosesti wordpress sunt multe moduri cum sa rezolvi problema ta. Cel mai simplu faci ca mai sus insa nu iti va scoate in evidenta acel table ci va arata ca un articol normal daca vrei ceva mai special, intra in editorul de slaboane in index.php, pui acolo inainte de php while have the post tot codul pentru tabel. Pentru table aici (nu pot pune link-uri: www[.]w3schools[.]com/html/html_tables.asp".
    Vreau ceva tabele asemanatoare cu astea:

si sa apara undeva pe prima pagina si sa ramana acolo in permanenta, iar eu sa fac update periodic pe cum magazinele si schimba sau fac noi reduceri si promotii.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

si viztatorii siteului sa poata da click sa intre la ce magazin vrea si sa cumpere sau sa vada produse, preturi si asa ma departe.

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    43

Implicit

Eu iti recomand totusi (inainte sa te apuci de ceva despre care ai cunostinte minime) sa inveti platforma Wordpress (sau ce platforma vrei sa folosesti), un pic de HTML si CSS, ghidul seo oferit de google si pe urma sa te gandesti la bani din afiliere, pentru ca nu e chiar asa simplu cum pare la prima vedere.

Popa Mihai este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    21st November 2010
    Locaţie
    Germania
    Vârstă
    36
    Posturi
    877
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de LensFlare Vezi Post
    Eu iti recomand totusi (inainte sa te apuci de ceva despre care ai cunostinte minime) sa inveti platforma Wordpress (sau ce platforma vrei sa folosesti), un pic de HTML si CSS, ghidul seo oferit de google si pe urma sa te gandesti la bani din afiliere, pentru ca nu e chiar asa simplu cum pare la prima vedere.
    Am cunostinte medii despre platforma Wordpress, am mai lucrat cu ea. Doar ca nu am incercat niciodata sa implementez un astfel de tabel. Dar mersi oricum de linkuri.

Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    43

Implicit

Un tabel e destul de simplu de facut, sunt diverse tool-uri care iti genereaza tabele sau le poti face din HTML (vezi link-ul de ti l-am lasat mai sus). Probabil sunt si plugin-uri pentru wordpress care genereaza tabele.

tetele este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    27th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    281
    Putere Rep
    44

6 out of 7 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de michelle Vezi Post
    Am cunostinte medii despre platforma Wordpress, am mai lucrat cu ea. Doar ca nu am incercat niciodata sa implementez un astfel de tabel. Dar mersi oricum de linkuri.
    Din cate imi dau seama, esti incepator in ceea ce inseamna web development. Utilizarea WordPress n-are nicio legatura cu construirea unui site custom bazat pe WordPress.

Designul tabeului in sine n-are nicio legatura cu WP, sau cu 2Parale. Este pur si simplu un tabel, pe care trebuie sa-l faci in HTML/CSS. Pe care il poti popula automat ulterior cu date folosind API-ul WordPress si/sau cel al 2Parale. Sau il poti popula manual, fara sa ai nevoie sa stii programare.

In linii mari, ai putea trasa o analogie cam asa:

Constructorii:
    Serverul pe care ruleaza site-ul reprezinta muncitorii care ridica o casa.
    PHP reprezinta uneltele primare pe care acestia le folosesc: ciocane, surubeltine, etc. (la fel de bine ar putea fi orice alt limbaj de server side scripting)
    WP este un set de unelte avansate (betoniere, bormasini) construite cu uneltele primare. Ai putea sa le creezi si singur, dar e mult mai mult de munca. Daca tot sunt gratuite, mai bine le cumperi gata facute.

Rezultatul:
    Pagina web in HTML este casa "la rosu" - doar scheletul, insa cu structura clar delimitata. Stii clar unde este holul, unde sunt baile, care e acoperisul (indiferent de culoare) etc. Este in mod cert produsul constructorilor.
    CSS este vopseaua, mobila, tablourile etc. din casa. Ele contribuie la a face casa mai frumoasa si, mai ales, mai functionala decat in faza initiala, cand se vede caramida. Cu CSS-ul aplicat, poti in sfarsit folosi casa. Ai putea si fara, dar ar fi foarte incomod.
    JavaScript reprezinta instalatia electrica din casa: lumini+intrerupatoare. Ea dicteaza cum poti interactiona tu, utilizatorul, cu casa (i.e. cand apesi pe un intrerupator se aprinde lumina)

Asa cum ti-a recomandat si LensFlare, apuca-te de invatat, pentru ca nu este suficient sa te gandesti ce vrei sa faci ca sa apara din senin acele lucruri.

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    52
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    52

Implicit

@tetele - mi-a placut cum ai descris in linii mari dezvoltarea unui site comparand-o cu cea a unei case, nice!
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

tetele este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    27th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    281
    Putere Rep
    44

Implicit

Citat Postat în original de Dragos Bunea Vezi Post
    @tetele - mi-a placut cum ai descris in linii mari dezvoltarea unui site comparand-o cu cea a unei case, nice!
    Thanks! Morala era ca e OK sa stii cu ce se mananca fiecare tehnologie in parte, pentru ca ajuta cand pui intrebari de genul "cum fac X"? Mie mi se pare ca iti clarifici si tu mai bine ce vrei sa faci cand iti dai seama la ce nivel vrei sa actionezi.

marian18 este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    3rd January 2011
    Locaţie
    Usa
    Posturi
    288
    Putere Rep
    0

Implicit

Am si eu o intrebare exista plugin pentru wordpress sau tema care sa i-mi arate postarile gen ca pe acest site pretredus.net ?

Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    43

Implicit

@marian18 este vorba despre aceasta tema usor modificata.

Pagina 6 din 11 PrimulPrimul ... 45678 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Vanzare site-uri afiliere(2parale)
    De Maldinii în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 24
    Ultimul Post: 5th January 2012, 12:16
  2. De vanzare 2 Website-uri pentru afiliere (2parale)
    De nexo în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 11th December 2011, 09:33
  3. Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 18th November 2011, 11:37
  4. Intrebare de incepator
    De piciu1993 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 24th May 2011, 17:53
  5. Ajutati un incepator ?
    De adivin în forumul Google
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 13th February 2008, 22:03

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii