26th January 2012, 23:47
1 out of 1 members found this post helpful.
Daca folosesti wordpress sunt multe moduri cum sa rezolvi problema ta. Cel mai simplu faci ca mai sus insa nu iti va scoate in evidenta acel table ci va arata ca un articol normal daca vrei ceva mai special, intra in editorul de slaboane in index.php, pui acolo inainte de php while have the post tot codul pentru tabel. Pentru table aici (nu pot pune link-uri: www[.]w3schools[.]com/html/html_tables.asp".
27th January 2012, 10:30
Eu iti recomand totusi (inainte sa te apuci de ceva despre care ai cunostinte minime) sa inveti platforma Wordpress (sau ce platforma vrei sa folosesti), un pic de HTML si CSS, ghidul seo oferit de google si pe urma sa te gandesti la bani din afiliere, pentru ca nu e chiar asa simplu cum pare la prima vedere.
27th January 2012, 12:23
6 out of 7 members found this post helpful.

Postat în original de
michelle
Am cunostinte medii despre platforma Wordpress, am mai lucrat cu ea. Doar ca nu am incercat niciodata sa implementez un astfel de tabel. Dar mersi oricum de linkuri.
Din cate imi dau seama, esti incepator in ceea ce inseamna web development. Utilizarea WordPress n-are nicio legatura cu construirea unui site custom bazat pe WordPress.
Designul tabeului in sine n-are nicio legatura cu WP, sau cu 2Parale. Este pur si simplu un tabel, pe care trebuie sa-l faci in HTML/CSS. Pe care il poti popula automat ulterior cu date folosind API-ul WordPress si/sau cel al 2Parale. Sau il poti popula manual, fara sa ai nevoie sa stii programare.
In linii mari, ai putea trasa o analogie cam asa:
Constructorii:
Serverul pe care ruleaza site-ul reprezinta muncitorii care ridica o casa.
PHP reprezinta uneltele primare pe care acestia le folosesc: ciocane, surubeltine, etc. (la fel de bine ar putea fi orice alt limbaj de server side scripting)
WP este un set de unelte avansate (betoniere, bormasini) construite cu uneltele primare. Ai putea sa le creezi si singur, dar e mult mai mult de munca. Daca tot sunt gratuite, mai bine le cumperi gata facute.
Rezultatul:
Pagina web in HTML este casa "la rosu" - doar scheletul, insa cu structura clar delimitata. Stii clar unde este holul, unde sunt baile, care e acoperisul (indiferent de culoare) etc. Este in mod cert produsul constructorilor.
CSS este vopseaua, mobila, tablourile etc. din casa. Ele contribuie la a face casa mai frumoasa si, mai ales, mai functionala decat in faza initiala, cand se vede caramida. Cu CSS-ul aplicat, poti in sfarsit folosi casa. Ai putea si fara, dar ar fi foarte incomod.
JavaScript reprezinta instalatia electrica din casa: lumini+intrerupatoare. Ea dicteaza cum poti interactiona tu, utilizatorul, cu casa (i.e. cand apesi pe un intrerupator se aprinde lumina)
Asa cum ti-a recomandat si LensFlare, apuca-te de invatat, pentru ca nu este suficient sa te gandesti ce vrei sa faci ca sa apara din senin acele lucruri.
28th January 2012, 12:49
@marian18 este vorba despre aceasta tema usor modificata.