am facut o retragere (de fapt e prima) de la ei. au trecut in total 7 zile calendaristice si nu am primit banii
aveti idee cate zile dureaza procesarea? le-am trimis un email dar vad ca niciun raspuns pana acum
in contul de afiliat imi spun ca banii au fost trimisi...
Mai nou plata se face in maxim 3 zile lucratoare. Trebuie sa faci cererea de plata pana in fiecare zi de luni ora 23:59, urci anexa semnata si in maxim 3 zile lucratoare primesti banii.
Eu am facut cerere lunea trecuta iar miercuri am avut banii in cont...
La prima retragere nu-mi mai aduc exact aminte cum a fost, stiu ca trebuia sa le trimit contractul semnat si numai dupaa aceea am primit banii...
Am avut si eu o campanie pentru ei.
Adevarat, s-a lasat cu suspendari de conturi insa partea buna e ca din cate am discutat cu ei si se rezolva in cateva zile. Sper ca dovada ca nu vand mizerii care o vor trimite ei la Adwords, sa disculpe si restul conturilor
Problema e alta. Cand am luat legatura cu ei pentru problema asta, mi-au spus ca ei nu accepta promovarea prin adwords si resping toat comisioanele obtinute astfel.
In conditiile in care peste 90% din campaniile din 2parale accepta promovarea prin PPC sub anumite reguli bineinteles, cei care nu accepta n-ar trebui sa specifice acest lucru in pagina campaniei? (vezi originals sau mycloset) Mi se pare putin deplasat sa ii promvovezi 2 - 3 luni si apoi sa respinga comisioanele in masa, comisioane care in fond au fost obtinute in mod corect fara incalcarea nici unui regulament.
La mine cel putin nu e cazul as fac prea mare zarva pentru ca nu investisem foarte multi bani in promovarea lor, dar e destul de frustranta situatia. Poate 2parale ar trebui sa gaseasca o solutie a.i advertiserii sa specifice in pagina campaniei ce modalitati de promovare accepta si ce nu. Profitshare vad ca o face deja![]()
Ultima modificare făcută de RedHat; 19th May 2014 la 12:44.
1. Pai intreaba-i pe ceid e la b-mall, de ce nu au pus in TOS faptul ca nu accepta adwords?
2. Si contul tau adwords a fost suspendat?
Mizerii NU vand, pentru ca b-mall ca si mycloset, vand tot de ce este pe 6pm.com. 6pm.com nu vinde "mizerii" (e zappos.com), doar ca promovarea prin adwords pentru brands este destul de sensibila.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Yep, si al meu a fost suspendat.
De ce nu au pus in TOS doar ei stiu
Asta stiu. Am facut putin research inainte sa ii promovez.Mizerii NU vand,
Totusi, din cate stiu eu, ei trebuie sa trimita ceva documente la Adwords prin care sa dovedeasca acest lucru pentru ca suspendarea sa fie ridicata.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)