Am si eu o curiozitate. De ce la comisioanele care sunt modificate manual nu este specificat motivul modificarii? E aiurea sa vezi comisioane de 20-30 roni reduse la 1 ron fara nicio explicatie.
Am si eu o curiozitate. De ce la comisioanele care sunt modificate manual nu este specificat motivul modificarii? E aiurea sa vezi comisioane de 20-30 roni reduse la 1 ron fara nicio explicatie.
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
tine de advertiser cred.
la mine toate sunt explicate
Recordul curent: 892.59 RON
felicitari colegului de forum( nu il demasc, poate nu vrea sa fie popular )
Pe ce nisa a fost?
N-are nicio legatura una cu alta. Rata aia de respingere am spus cum se calculeaza si se calculeaza corect. Reia mesajele anterioare daca esti de parere ca ti-a scapat ceva.
Faptul ca au comisioane vechi neprocesate inseamna doar ca de-aia au si rata de respingere 0. Iar varsta comisioanelor neprocesate se va schimba, fie ca vor advertiserii, fie ca nu. Nu inteleg de ce aduci in discutie argumentul "toleranta" cand doar ce am spus si eu si Vlad ca s-a introdus incepand cu luna asta clauza cu timpul maxim de procesare, ceea ce inseamna o reducere a tolerantei. Sau acum ca am spus noi ca pana acum nu a existat o asemenea clauza ai gasit tu o noua hiba in functionarea sistemului?
Right! Deci pentru cele cateva (foarte putine) comisioane respinse (in majoritatea covarsitoare a cazurilor, din greseala si nu cu rea vointa), care oricum ne sunt semnalizate in secunda 2 de afiliati, ar trebui sa facem 100+ cumparaturi valide in fiecare luna
Repet ce am mai spus si eu, si Vlad, si Dorin in ultima vreme (nu neaparat aici): managementul campaniilor in 2Parale si-l face fiecare advertiser in parte. Noi punem la dispozitia lor uneltele necesare prin care sa faca asta si incercam pe cat putem sa asiguram corectitudinea functionarii sistemului.
Din cate am vazut pana acum, afiliatii nu sunt foarte rezervati in declaratii cand "prind" un advertiser ca respinge comisioane mai multe decat se asteptau ei (chiar daca respingerile sunt motivate), asa ca am toate motivele sa cred ca si de acum incolo situatia va ramane la fel. Daca ceilalti afiliati, care afla despre asta, continua sa-i promoveze campania, inseamna ca lor le aduce suficienti bani, poate chiar in ciuda ratei de respingere, nu? Altfel nu inteleg...
IT&C. Vei citi detalii despre comisionul record in curand pe blog, cel mai probabil.
sau pe blogul lui, mult mai probabilsi nu a fost it&c nisa, pe aproape:p
btw, mi a fost aprobat si mie recordul "personal" de 252 lei
Sunt unu din cei care platesc comisioanele si din ce am citi eu multe din aceste probleme se vor rezolva de unde stiu:am fost sunat si intrebat cat timp voi aproba comisoanele la mine nu e cazu dar nu vor mai fi comisioane peste 60 de zile (aicea deja e prea mult )Si inca ceva cei care se retrag din acest sistem cu tot respectu trebuie sa li se dea chiar si 5 lei daca au 2 parale de plata catre ei (am citit un post si a fost banat cel care a spus chestia asta) nu merita asta .Oricum 2 parale are foarte multi afiliati si mici si mari si toti trebuie tratati la fel din pct meu de vedere fiecare munceste in felul lui deci tot munca se numeste.Si celor care se plang ca au trafic si nu castiga banuti deloc,incercati sa aveti trafic pe aceasi nisa daca ai trafic la lenjerie sexy si tu vinzi jucarii credema ca vei fi dezamagit.Bun postu asta macar se pot afla adevaratele probleme si se pot rezolva si evolua
scoopo: sper ca nu esti roman, daca esti roman si te exprimi asa, ai o problema.
Momentan este/sunt 3 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 3 vizitatori)