Daca era valabila chestia si pentru advertiseri era chiar ceva fantastic.![]()
Daca era valabila chestia si pentru advertiseri era chiar ceva fantastic.![]()
Oare advertiserii vor fi si ei facturati saptamanal? Nu se intelege din articol.
Nu vor fi facturati saptamanal. Facturarea advertiserilor ramane la fel, adica la inceputul lunii cum se face si acum.
Nu stiu cum plateste 2P in cazul asta, dar e sigur asa pentru ca am intrebat eu pentru fxfashion si nimic nu s-a schimbat.
@all, atata vreme cat facturarea advertiserilor ramane lunara, singurul avantaj este probabil faptul ca poti retrage sumele platite cu intarziere de catre acestia (de cele mai multe ori sunt updateuri importante imediat dupa data de 14, cel putin in cazul meu). Nu e mare lucru, dar tot e ceva.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Se rezolva 2 chestii pentru:
1. cei care uitau sa puna cererea pana la data limita si trebuiau sa mai astepte inca 1 luna pentru a pune o noua cerere
2. cei care puneau cererea si se trezeau a 2-a sau a 3-a zi cu inca cateva comisioane platibile care evident ramaneau pe urmatoarea luna
Yep. Eu observ 2 valuri de plati. Unul intre 10 - 14 ale lunii si unul intre 15 - 20 care de cele mai multe ori vine pe 15 sau 16 deci automat raman banii acolo inca o luna.
Ideea e buna. Ajuta in situatiile scrise de Marius insa cam atat. Ah, si ca s-a facut putin buzz in jurul ei
Pe viitor cine stie. Poate unii advertiseri vor profita de chestia asta sa atraga afiliatii. Oricum ar fi, e de bine![]()
A mai patit cineva asa ceva?
Contul dvs. a fost suspendat pentru o perioadă de 7 zile din platforma 2Parale. Conform TOS-ului 2Parale, afiliații au obligația „Sa garanteze ca detine in mod legal toate drepturile de proprietate intelectuala (drept de autor, licente, marci etc.) cu privire la informatiile, produsele, imaginile, sunetele etc. plasate pe site-ul pe care il detine/administreaza.”.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)