Pagina 281 din 577 PrimulPrimul ... 181231271279280281282283291331381 ... UltimulUltimul
Rezultate 2.801 la 2.810 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    61

Implicit

Citat Postat în original de Mihai_Is Vezi Post
    E bine venit, dar am citit "Termeni si conditii" si am remarcat:

Contrazice ideea de afiliere, tu degeaba plasezi cookie ca afiliat, degeaba vine de pe site-ul tau, daca e deja client silver/gold nu mai primesti comision.
    In domeniul foto-media, probabil cele mai mari comenzi pe site le fac clientii vechi (de asta ii si numesc silver/gold), ai un aparat, apoi vrei obiective si tot asa...
    E doar o alta strategie de a evita plata comisioanelor, odata ce ai generat o vanzare valida prin cookie 2Parale ar trebui sa primesti si comision.

Faptul ca este f64 este un site foarte cunoscut, corelat cu procentul mic oferit de 2% (Altex 3%, Emag 3%) si ca nu primesti comision pentru "clienti silver/gold, distribuitori, etc" (sunt curios etc ce inseamna, poate fi orice) nu mi se pare o campanie care sa merite promovare.
    au aceeasi termeni si pentru propriul program de afiliere Program Afiliere F64
    un client gold merita un discount mai mare/ probabil e client fidel ...cei 2% se vor intoarce lui
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    50

Implicit

F64 are un program foarte serios de afiliere.
    Comisionul de 2% este de asemenea unul cinstit.
    Termenii si Conditiile sunt bune.
    In cazul F64 lasati suspiciunea deoparte indiferent de ce anume vi se pare dubios si trimiteti trafic bun catre ei. Va asigur ca veti fi placut surprinsi.

Bafta cu programul si in 2P.

P.S: Mihai_Is eu ti-am dat minusul ( unul din foarte rarele ce le-am acordat ) pentru ca ai expus o opinie in necunostinta de cauza referitor la programului de afiliere F64. Este vorba de plasarea cookiurilor in cazul membrilor Gold. E prematur sa expui o asemenea parere. E bine ca o asemenea nota de regulament este introdusa si o cunosti. E dreptul lor. Chiar si cu nota aia in regulament trimite trafic bun si vei uita rapid de ea.
    Pana una alta F64 a intrat in 2P direct pe o pozitie TOP ca si advertiser.
    In momentul asta sfatul meu ca toti afiliatii sa se "arunce" asupra lor.
    Ultima modificare făcută de RoManiac; 17th April 2013 la 22:22.

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    44

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de RoManiac Vezi Post
    F64 are un program foarte serios de afiliere.
    Comisionul de 2% este de asemenea unul cinstit.
    In cazul F64 lasati suspiciunea deoparte indiferent de ce anume vi se pare dubios si trimiteti trafic bun catre ei. Va asigur ca veti fi placut surprinsi.

Bafta cu programul si in 2P.
    De acord ca sunt program serios, dar cum ai ajuns la concluzia ca 2% e mai cinstit decat 1% sau decat 3%? In afara de rovignete si pcgarage nu am intalnit comisioane sub 3%.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

Citat Postat în original de Catalin Cerga Vezi Post
    In afara de rovignete si pcgarage nu am intalnit comisioane sub 3%.
    MarketOnline ?

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    83

Implicit

Citat Postat în original de Mihai_Is Vezi Post
    Contrazice ideea de afiliere, tu degeaba plasezi cookie ca afiliat, degeaba vine de pe site-ul tau, daca e deja client silver/gold nu mai primesti comision.
    Scopul tau ca afiliat nu e sa plasezi cookieuri, ci sa le aduci clienti noi.

Si vezi ca si ei au nr de telefon in header
    Caut cu jingle.ro.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Catalin Cerga Vezi Post
    De acord ca sunt program serios, dar cum ai ajuns la concluzia ca 2% e mai cinstit decat 1% sau decat 3%? In afara de rovignete si pcgarage nu am intalnit comisioane sub 3%.
    Pai e matematica pura.

2% din 100 de vanzari, sau 5% din 10 vanzari?

Aceleasi produse, aceleasi valori.

Recomandarea mea este sa cititi un user inainte sa vb. Romaniac este dupa mine, cel mai experimentat in nisa de afiliere.

Poate sa dea marketonline si 110% comision, nu se compara niciodata cu f64.

Si nu uita ca f64 are "aproape" cele mai bune preturi la produsele lor, preturile respective se fac prin reduceri de adaos, asa ca cei 2% sunt super ok.

Orice comision mare e dubios, si nu invers. Un comision mic, la un brand gen f64, e semn de trust. Cand oferi 10% la afiliati, cam care e adaosul tau?
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Mihai_Is este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th February 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    525
    Putere Rep
    0

Implicit

@RoManiac
    Mihai_Is eu ti-am dat minusul ( unul din foarte rarele ce le-am acordat ) pentru ca ai expus o opinie in necunostinta de cauza referitor la programului de afiliere F64
    Nu stiu care este interesul tau referitor la f64 si nu ma intereseaza, dar sustine-ti opiniile si cu argumente.
    Daca tu consideri ca "Termenii si conditiile" lor sunt bune, mult succes.
    Eu nu le vad asa! Ce ar trebui sa fac? Sa iti dau si eu minus?

Am facut o analiza obiectiva, logica si strict pe ceea ce am citit.

@RoManiac
    ca ai expus o opinie in necunostinta de cauza referitor la programului de afiliere F64.
    Imi sustin in continuare parerea:
    Odata ce ai generat o vanzare valida prin cookie 2Parale ar trebui sa primesti si comision.
    iar afirmatia din TOS
    "nu se acorda comisionul de castig afiliatului pentru comenzile plasate de catre clientii F64 care fac parte dintr-un program de fidelizare (clienti silver/gold, distribuitori, etc)"
    mi se pare ambigua si e doar un mod de a evita plata unor comisioane.
    Poate imi explici tu la ce se refera "etc"?
    Stiu ce inseamna munca unui afiliat si nu imi place sa se anuleze comisioane pe motive de "fidelizare", "client silver/ gold" sau .. "etc"

@puthre
    Scopul tau ca afiliat nu e sa plasezi cookieuri, ci sa le aduci clienti noi.
    Sa aduci doar clienti noi si fara sa incasezi comisioane! Nu e mai bun asa? E aproape perfect as zice!
    Cookie plasezi ca sa obtii comisioane, ca de asta faci afiliere si nu munca benevola.
    Ultima modificare făcută de Mihai_Is; 17th April 2013 la 22:57.

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    50

Implicit

@Mihai_Is
    Scuze daca te-a deranjat negativul meu. Asa am crezut ca e corect. F64 nu merita vreo recenzie negativa in acest moment cu atat mai mult ca nu i-ai promovat inca.
    Cunosc programul F64 ca si afiliat si iti recomand sa ii promovezi. Oricat de restrictive ti se par conditiilor lor crede-ma ca F64 este un magazin din alta liga. Ia-mi sfatul in considerare, promoveaza-i, trimite trafic bun si apoi te astept cu o bere.
    Chiar consider un lucru foarte bun ca cei de la 2P i-au adus in sistem. Va fi o relatie din care toata lumea va avea de castigat.

PS: chiar nu am nici un interes cu cei de la F64. Ia tot ce am scris ca feedback. Daca pana acum in 2P recomandam fara rezerve 3suisses.ro, acum adaug si F64.
    Ultima modificare făcută de RoManiac; 17th April 2013 la 23:12.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    94

Implicit

@Mihai_Is, clientii Gold / Silver o sa intre direct pe site pentru achizitii, stiind ca beneficiaza de reduceri. Nu-ti face iluzii ca mai trec pe siteul tau ca sa le livrezi cookies.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Mihai_Is este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th February 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    525
    Putere Rep
    0

Implicit

@RoManiac
    Nu ma deranjeaza negativul, stai linistit nu pentru asta sunt aici.
    Nu am nimic in legatura cu f64, sunt convins ca e bun daca il sustii. Eu nu l-am promovat si nu pot sa ma pronunt.
    Am vorbit strict pe "TOS", probabil obsesia mea pentru lucrurile clare si corecte.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •