Pagina 78 din 577 PrimulPrimul ... 2868767778798088128178 ... UltimulUltimul
Rezultate 771 la 780 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

Stefania Trandafir este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    18th June 2012
    Posturi
    550
    Putere Rep
    36

1 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Serban Cristian Vezi Post
    Stefania, tu exersezi afiliere de 6 luni sau mai putin. Sunt cam fortate discutile si propunerile tale si cazi in eroare de multe ori. Un scurt exemplu, ce inseamna asociatie profesionala pentru o meserie ce nu exista in Romania ? Despre magazinele A si B, nu comentez Dar ai fi uimita sa afli ca sub 8% din vanzarile unui magazin online provin din afiliere.
    Cristian, cu siguranta exersez afilierea din 2009 si mi-am facut "mana" in multe retele de afiliere! Sunt in 2 Parale din 2010 dar este adevarat ca am inceput sa demarez site-uri de nisa din martie anul acesta, si pe Romania. Sa-ti dai cu parerea este cel mai usor, am vazut ca obisnuiesti sa "sari repede la gat"!, mai elegant ar fi sa spui pe sleau ce te deranjeaza la o Asociatie!. O fi faptul ca ai un magazin si te inspaimanta faptul ca ar trebui sa renunti la vanzarea telefonica daca vrei ca afiliatii sa-ti promoveze marfa? Cred si eu ca este foarte posibil sa existe aceste procente de 8%...dar asta se intampla si din motivul ca o armata de afiliati trimit trafic intr-un site in care vanzarile de 92% se fac telefonic si NU ONLINE! Daca mai doresti sa comentezi postarile mele, vino cu argumente si lasa aroganta! Sunt aici pe forum ca sa ajut si sa invat! OK?

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

@Stefania o fi o idee buna, dar nu poate fi pusa in practica. In primul rand nu exista o legislatie, iar ca sa reusesti sa ai o initiativa in acest sens, daca tinem cont de cat de harnici sunt parlamentarii nostri, nu avem nici o sansa.
    In al doilea rand, cati afiliati "profesionisti" sunt in Romania? Ma refer din aceea ca sa aiba un profit de minim 500-1000E pe luna (si suma este mica), probabil sub 100 de indivizi, daca nu chiar sub 20, nu ii punem la socoteala pe cei ce ce lucreaza cu retelele de afiliere internationale (nu ai cum sa impui tu conditii firmelor din afara nici daca esti ministru de finante).

Trebuie sa tii cont ca peste 90% din afiliatii din RO "castiga" din afiliere sub 50 Euro lunar

Sa presupunem ca faci aceasta asociatie, cum faci sa ii sanctionezi pe cei ce nu respecta regulamentul si nu s-au afiliat asociatiei tale? Cum vei impune acel ghid de bune practici?

De exemplu in piata de publicitate sa facut o astfel de asociatiei, banii si castigurile sunt mult mai mari, iar regulile adoptate nu sunt respectate nici macar de toti membrii (si nu prea are ce sa le faca, doar un comunicat de presa)
    Sa spunem prin absurd ca se introduce o legislatie dura cum este pe piata de asigurari, iar eu afiliatul smecher care nu doresc sa nu respect nici o regula, ma declar original din tara lui papura verde.
    Apoi daca ai niste reguli stricte, ceea ce inseamna birocratie, cine crezi ca va mai dori sa faca afiliere si sa se complice cu hartiile pentru 100 E pe una?
    din motivul ca o armata de afiliati trimit trafic intr-un site in care vanzarile de 92% se fac telefonic si NU ONLINE!
    Fii serioasa, nici daca ai mare telefonul cat jumatate de ecran nu poti sa ajungi la vanzari telefonice de 92%, din experienta mea si de ce am auzit si la altii, vanzarile telefonice la un magazin online (in care cosul de cumparaturi si tot procesul este functional) nu depaseste 20%
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    18th June 2012
    Posturi
    550
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de Claudiu B Vezi Post
    Una peste alta, sunt de acord cu @Stefania. Totul trebuie sa inceapa de undeva. Buuun. Facem o asociatie, ceva... Nu poti sa recunosti o meserie care nu exista. Poate peste cativa ani vom fi recunoscuti. Cum sa cumperi fructul marananasstrugure, cand nu exista? Dar daca niste “baieti” incruciseaza aceste 3 fructe, in laborator, va rezulta fructul mai sus amintit. Nu e relevant de cat timp se ocupa @Stefania de marketing afiliat. Sunt dispus sa testez/pun in aplicare orice idee buna/revolutionara, chiar daca vine din partea unui pusti de 11 ani (@Stefania - No offense). Nu vom fi luati in seama acum, dar peste cativa ani vor fi “obligati” sa ne asculte parerea. Cineva spunea mai sus ca magazinele nu au nevoie de afiliati, ci viceversa. Voua cum v-ar conveni? 30% din X sau 100% din nimic.
    Din fericire pentru mine si spre disperarea lui Serban C. care se arunca cu capul inainte fara sa stie, "exersez afiliarea" din 2009 !
    Da, am o idee, buna zic eu, zici si tu, au mai zis si altii.. dar vad ca unii afiliatii din Romania sufera grav de pesimism! Dar asa-i de fiecare data, m-am obisnuit si stapanesc fenomenul: primii care sar sunt alde Gica Contra, care culmea, nu au o opozitie constructiva, doar vorbe si cifre fara sens, pe care daca ii iei la intrebari dau din colt in colt.
    Claudiu multumesc pentru aprecieri

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    @Stefania o fi o idee buna, dar nu poate fi pusa in practica. In primul rand nu exista o legislatie, iar ca sa reusesti sa ai o initiativa in acest sens, daca tinem cont de cat de harnici sunt parlamentarii nostri, nu avem nici o sansa.
    In al doilea rand, cati afiliati "profesionisti" sunt in Romania? Ma refer din aceea ca sa aiba un profit de minim 500-1000E pe luna (si suma este mica), probabil sub 100 de indivizi, daca nu chiar sub 20, nu ii punem la socoteala pe cei ce ce lucreaza cu retelele de afiliere internationale (nu ai cum sa impui tu conditii firmelor din afara nici daca esti ministru de finante).

Trebuie sa tii cont ca peste 90% din afiliatii din RO "castiga" din afiliere sub 50 Euro lunar

Sa presupunem ca faci aceasta asociatie, cum faci sa ii sanctionezi pe cei ce nu respecta regulamentul si nu s-au afiliat asociatiei tale? Cum vei impune acel ghid de bune practici?

De exemplu in piata de publicitate sa facut o astfel de asociatiei, banii si castigurile sunt mult mai mari, iar regulile adoptate nu sunt respectate nici macar de toti membrii (si nu prea are ce sa le faca, doar un comunicat de presa)
    Sa spunem prin absurd ca se introduce o legislatie dura cum este pe piata de asigurari, iar eu afiliatul smecher care nu doresc sa nu respect nici o regula, ma declar original din tara lui papura verde.
    Apoi daca ai niste reguli stricte, ceea ce inseamna birocratie, cine crezi ca va mai dori sa faca afiliere si sa se complice cu hartiile pentru 100 E pe una?

Fii serioasa, nici daca ai mare telefonul cat jumatate de ecran nu poti sa ajungi la vanzari telefonice de 92%, din experienta mea si de ce am auzit si la altii, vanzarile telefonice la un magazin online (in care cosul de cumparaturi si tot procesul este functional) nu depaseste 20%
    Am exagerat intentionat cu cifra de 92% ...pentru ca s-a avansat procentul de vanzari prin afiliere de doar 8%, procent care nu poate fi justificat pana in acest moment.
    Ideea este sa incepem discutii constructive despre o Asociatie care ar putea sa ne ajute in munca noastra, sa ne ajute sa devenim afiliati profesionisti. Asta nu se face peste noapte, este o idee, eu am experimentat asa ceva in imobiliare;de la nasterea ideii si pana la punerea in practica au trecut 2 ani.

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    43

3 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

@Stefania Trandafir nu inteleg de ce te contrazici pe forum daca esti hotarata si ai siguranta ca o sa fie totul ok. Din ce citesc mai sus rezulta ca ai cunostintele necesare acumulate (spre disperarea lui Serban Cristian) din 2009, apuca-te de treaba si fa asociatia nu mai pierde timpul aiurea pe forum. Succes cu asociatia!

P.S. Mersi de negativ, asta e comportament de om matur (mai ales ca nu aveai nici o legatura cu acel reply la care ai dat negativ)...
    Ultima modificare făcută de LensFlare; 12th September 2012 la 22:16.

Dragos Nicu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    44

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de LensFlare Vezi Post
    @Stefania Trandafir nu inteleg de ce te contrazici pe forum daca esti hotarata si ai siguranta ca o sa fie totul ok. Succes cu asociatia!

P.S. Mersi de negativ, asta e comportament de om matur...
    Parca era forum de discutii. Sau daca zice Serban ceva, e litera de lege? Am vazut ca ti-am cerut niste statistici cu privire la aia < 8% (bine inteles, nu ai nici o obligatie mai mult decat morala din moment ce m-ai contrazis) si nu ai putut sa-mi dai. De asemenea nici Kidu. (stiu ca a pomenit de contract si e normal si foarte omenesc sa nu publice statisticile pentru ca dupa cum spuneam si mai sus, sunt destul de convins ca in cazul Altex sau alte magazine mari are dreptate) insa eu vorbeam de general, pentru ca pana la urma afilierea inseamna de la mic la mare. (nu doar liderii ambelor parti - in cazul nostru advertiseri).
    Poti sa dai de mine usor, @contact.

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    43

Implicit

@Dragos ce vrei mai mult? Ti-am dat un exemplu (emag - vanzarile din afiliere sunt nesemnificative, probabil chiar sub 2-3%), au confirmat cativa colegi de forum care au cunostinte cu magazine online ca in jur de 10% e procentul de vanzari prin afiliere... nu are nimeni acces la informatii exacte, cum a spus cineva mai sus depinde de mai multi factori acel procent.

Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    44

Implicit

@Dragos ce vrei mai mult? Ti-am dat un exemplu (emag - vanzarile din afiliere sunt nesemnificative, probabil chiar sub 2-3%)
    Nu ne intelegem, acum oricum nu are rost sa mai continuam in thread cu dezbaterea asta. Revenim la ea cand e cazul

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

offtopic: Stefania, continua, mai sunt mii de posturi... Ciudate apucaturi la varsta ta.
    217273 #217273 - Bad Stefania Trandafir
    217242 #217242 - Bad Stefania Trandafir
    217240 #217240 - Bad Stefania Trandafir
    ontopic: Stefania, te rog.. Stiu ca ai cont in 2p de nu stiu cand, dar acum cateva luni te ai apucat de treaba. Si iti reamintesc ca discutam despre .ro, daca ai intentia sa imi spui despre experientele tale cu clickbank.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de Dragos Nicu Vezi Post
    Parca era forum de discutii. Sau daca zice Serban ceva, e litera de lege? Am vazut ca ti-am cerut niste statistici cu privire la aia < 8% (bine inteles, nu ai nici o obligatie mai mult decat morala din moment ce m-ai contrazis) si nu ai putut sa-mi dai. De asemenea nici Kidu. (stiu ca a pomenit de contract si e normal si foarte omenesc sa nu publice statisticile pentru ca dupa cum spuneam si mai sus, sunt destul de convins ca in cazul Altex sau alte magazine mari are dreptate) insa eu vorbeam de general, pentru ca pana la urma afilierea inseamna de la mic la mare. (nu doar liderii ambelor parti - in cazul nostru advertiseri).
    Dragos, serios.. care e problema? Ma repet, mai pe larg. Am avut sau am cateva magazine online, colaborez cu X alte magazine online. Beau bere cu manageri de magazine online, ma bat pe burta cu patroni de magazine online. Nu asta fac toata ziua, printre altele. Am un cerc de prieteni bine informatii despre ce se intampla in online. Si tind sa cred ca informatiile care le adun astfel sunt foarte bune si reale. Nu, nu sunt informatii publice, numaram pe degete pe cei care se apuca sa isi faca publice datele de provenienta ale vanzarilor.

Un magazin poate avea urmatorele surse de trafic: afiliere, serp, reclama, adwords, email. Functie de nisa si/sau de interes foloseste de toate, sau doar 1-2 variante. Pe o medie care o pot face eu din informatiile obtinute ti-am spus si tie ca sa stii, ca doar 8% din trafic provine din afiliere. Si da, trebuie sa incluzi si magazine mari, fie ca iti place sau nu, ma repet, este o medie. Iti tine de cald ca magazinul x care vinde porumb fiert are 80 de vizite din afiliere dintr-un total de 90? Este grauntele de nisip...
    Ultima modificare făcută de Serban Cristian; 12th September 2012 la 23:17.

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    18th June 2012
    Posturi
    550
    Putere Rep
    36

Implicit

@Stefania Trandafir nu inteleg de ce te contrazici pe forum daca esti hotarata si ai siguranta ca o sa fie totul ok. Din ce citesc mai sus rezulta ca ai cunostintele necesare acumulate (spre disperarea lui Serban Cristian) din 2009, apuca-te de treaba si fa asociatia nu mai pierde timpul aiurea pe forum. Succes cu asociatia!

P.S. Mersi de negativ, asta e comportament de om matur (mai ales ca nu aveai nici o legatura cu acel reply la care ai dat negativ)...
    Draguta acesta este un forum de discutii, nu un forum de atac la persoane! ...iar unii dintre voi se pare ca nu aveti limite. Asociatia nu este o joaca, nu se face de unul singur...mai usor cu mistoul. Luati exemple de la forumuri de afara, n-ai sa vezi atata rautate, rea vointa si aere de superioritate cum va dati tu si Serban Cristian.
    Aici pe forum suntem toti egali si fiecare din noi asteapta respect si decenta...pentru mistouri gasiti alte locuri pentru "joaca".
    Ma voi opri aici in ceea ce te priveste!

Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    44

Implicit

Citat Postat în original de Serban Cristian Vezi Post
    ca doar 8% din trafic provine din afiliere. Si da, trebuie sa incluzi si magazine mari, fie ca iti place sau nu, ma repet, este o medie.
    Noi vorbeam de vanzari pana acum, nu de trafic. Stiu sursele de trafic de ani buni, nu era strict necesar sa mi le enumeri (daca nu sunt arogant sau laudaros, nu inseamna ca sunt inapt - sau cel putin asta mi-ai dat de inteles). Nu e nici o problema, doar discutie. (de fel nu prea am probleme cu nimeni din online)

Nu, nu sunt informatii publice, numaram pe degete pe cei care se apuca sa isi faca publice datele de provenienta ale vanzarilor.
    O statistica se realizeaza in anumite cazuri bazandu-se pe datele indirecte insa facute publice, nu sunt necesare cele confidentiale. (dar cu siguranta stii deja asta)
    Ultima modificare făcută de Dragos Nicu; 12th September 2012 la 23:21.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •