12th September 2012, 19:19
1 out of 2 members found this post helpful.

Postat în original de
Serban Cristian
Stefania, tu exersezi afiliere
de 6 luni sau mai putin. Sunt cam fortate discutile si propunerile tale si cazi in eroare de multe ori. Un scurt exemplu, ce inseamna asociatie profesionala pentru o meserie ce nu exista in Romania ? Despre magazinele A si B, nu comentez

Dar ai fi uimita sa afli ca sub 8% din vanzarile unui magazin online provin din afiliere.
Cristian, cu siguranta exersez afilierea din 2009 si mi-am facut "mana" in multe retele de afiliere! Sunt in 2 Parale din 2010 dar este adevarat ca am inceput sa demarez site-uri de nisa din martie anul acesta, si pe Romania. Sa-ti dai cu parerea este cel mai usor, am vazut ca obisnuiesti sa "sari repede la gat"!, mai elegant ar fi sa spui pe sleau ce te deranjeaza la o Asociatie!. O fi faptul ca ai un magazin si te inspaimanta faptul ca ar trebui sa renunti la vanzarea telefonica daca vrei ca afiliatii sa-ti promoveze marfa? Cred si eu ca este foarte posibil sa existe aceste procente de 8%...dar asta se intampla si din motivul ca o armata de afiliati trimit trafic intr-un site in care vanzarile de 92% se fac telefonic si NU ONLINE! Daca mai doresti sa comentezi postarile mele, vino cu argumente si lasa aroganta! Sunt aici pe forum ca sa ajut si sa invat! OK?
12th September 2012, 22:09
3 out of 3 members found this post helpful.
@Stefania Trandafir nu inteleg de ce te contrazici pe forum daca esti hotarata si ai siguranta ca o sa fie totul ok. Din ce citesc mai sus rezulta ca ai cunostintele necesare acumulate (spre disperarea lui Serban Cristian) din 2009, apuca-te de treaba si fa asociatia nu mai pierde timpul aiurea pe forum. Succes cu asociatia!
P.S. Mersi de negativ, asta e comportament de om matur (mai ales ca nu aveai nici o legatura cu acel reply la care ai dat negativ)...
Ultima modificare făcută de LensFlare; 12th September 2012 la 22:16.
12th September 2012, 22:16
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
LensFlare
@Stefania Trandafir nu inteleg de ce te contrazici pe forum daca esti hotarata si ai siguranta ca o sa fie totul ok. Succes cu asociatia!
P.S. Mersi de negativ, asta e comportament de om matur...
Parca era forum de discutii. Sau daca zice Serban ceva, e litera de lege? Am vazut ca ti-am cerut niste statistici cu privire la aia < 8% (bine inteles, nu ai nici o obligatie mai mult decat morala din moment ce m-ai contrazis) si nu ai putut sa-mi dai. De asemenea nici Kidu. (stiu ca a pomenit de contract si e normal si foarte omenesc sa nu publice statisticile pentru ca dupa cum spuneam si mai sus, sunt destul de convins ca in cazul Altex sau alte magazine mari are dreptate) insa eu vorbeam de general, pentru ca pana la urma afilierea inseamna de la mic la mare. (nu doar liderii ambelor parti - in cazul nostru advertiseri).
12th September 2012, 23:12
1 out of 1 members found this post helpful.
offtopic: Stefania, continua, mai sunt mii de posturi... Ciudate apucaturi la varsta ta.
217273 #217273 - Bad Stefania Trandafir
217242 #217242 - Bad Stefania Trandafir
217240 #217240 - Bad Stefania Trandafir
ontopic: Stefania, te rog.. Stiu ca ai cont in 2p de nu stiu cand, dar acum cateva luni te ai apucat de treaba. Si iti reamintesc ca discutam despre .ro, daca ai intentia sa imi spui despre experientele tale cu clickbank.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Postat în original de
Dragos Nicu
Parca era forum de discutii. Sau daca zice Serban ceva, e litera de lege? Am vazut ca ti-am cerut niste statistici cu privire la aia < 8% (bine inteles, nu ai nici o obligatie mai mult decat morala din moment ce m-ai contrazis) si nu ai putut sa-mi dai. De asemenea nici Kidu. (stiu ca a pomenit de contract si e normal si foarte omenesc sa nu publice statisticile pentru ca dupa cum spuneam si mai sus, sunt destul de convins ca in cazul Altex sau alte magazine mari are dreptate) insa eu vorbeam de general, pentru ca pana la urma afilierea inseamna de la mic la mare. (nu doar liderii ambelor parti - in cazul nostru advertiseri).
Dragos, serios.. care e problema? Ma repet, mai pe larg. Am avut sau am cateva magazine online, colaborez cu X alte magazine online. Beau bere cu manageri de magazine online, ma bat pe burta cu patroni de magazine online. Nu asta fac toata ziua, printre altele. Am un cerc de prieteni bine informatii despre ce se intampla in online. Si tind sa cred ca informatiile care le adun astfel sunt foarte bune si reale. Nu, nu sunt informatii publice, numaram pe degete pe cei care se apuca sa isi faca publice datele de provenienta ale vanzarilor.
Un magazin poate avea urmatorele surse de trafic: afiliere, serp, reclama, adwords, email. Functie de nisa si/sau de interes foloseste de toate, sau doar 1-2 variante. Pe o medie care o pot face eu din informatiile obtinute ti-am spus si tie ca sa stii, ca doar 8% din trafic provine din afiliere. Si da, trebuie sa incluzi si magazine mari, fie ca iti place sau nu, ma repet, este o medie. Iti tine de cald ca magazinul x care vinde porumb fiert are 80 de vizite din afiliere dintr-un total de 90? Este grauntele de nisip...
Ultima modificare făcută de Serban Cristian; 12th September 2012 la 23:17.