Citat Postat în original de Claudiu B Vezi Post
Hai sa luam cazul meu... Sunt paralizat, iar chestia cu PJ iese din discutie. Nu fac afiliere ocazional. Pentru mine era un job stabil cu un castig stabil. Dar cand angajatorul vine si imi spune ca imi taie “salariul” cu peste 50%... ce ar trebui sa fac? Sa zambesc si sa continui?
Ar trebui sa accepti si sa zici mersi ca pana acum ai avut aceasta posibilitate de castig in plus pe care milioane de oameni nu o au avut-o cand li s-au ciopartit salariile. Toate veniturile obtinute in Romania trebuiesc declarate si impozitate, cu atat mai mult cu cat zici ca pentru tine era un job stabil.
Nu cred ca ar fi asa greu sa se puna un filtru pentru comisioanele facute in emag pe care sa se poata elibera in continuare vouchere, insa problema este ca acestea nu se pot impozita dar se pot deduce, lucru care este o scapare a sistemului si de care cineva probabil s-a sesizat. Nu mi se pare anormala aceasta decizie din partea Emag.

@Claudiu

Ar fi frumos ca in Info Center sa putem vedea la randul nostru numele interlocutorului si nu un spatiu gol. Ar indeparta senzatia "relationarii" cu un robot.
Macar s-ar putea semna cu numele real si nu cu "Echipa Emag", sunt aproape sigur ca nu a stat toata echipa in fata monitorului cand mi s-a dat raspunsul.