Ce te miri asa ? El inca castiga bine, eu iau ca tot 100 si ceva de clickuri si mai putin de 2$ pe un site de fun, de cele mai multeo ri 1c pe click...
PS: vreau si eu lista daca se poate![]()
Ce te miri asa ? El inca castiga bine, eu iau ca tot 100 si ceva de clickuri si mai putin de 2$ pe un site de fun, de cele mai multeo ri 1c pe click...
PS: vreau si eu lista daca se poate![]()
aukro.ro
bestjobs.ro
bitefight.ro
born2chat.ro
cristianolteanu.ro
ejobs.ro
etoro.com
ikariam.ro
salva.ro
sport24.com
tariceanu.ro
wall-street.ro
astea le-am observat eu pana acum
am inceput si eu sa filtrez la greu, deocamdata am reusit sa scad castigurile:d nu credeam ca e posibil. dar au trecut doar 3 zile, mai testez o saptamana.
Eu mai am in filtru:
4dh.com/Video
andrighettispa.com
arkema-inc.com
cronoscar.ro
google.com/chrome
systemtools.com/Software
(Mai ales pentru ca nu se potrivesc cu profilul paginii)
Consumator și producător de articole despre SF&F. SEO de voie, de nevoie.
@odiv - sunt campanii de lunga durata (mai putin cele electorale) fara niciun fel de target, apar pentru orice cuvinte, pe orice fel de site
din cate stiu reclamele valoroase apar atunci cand aveti continut valoros (text original si de calitate) si.. atunci cand aveti mai putine unitati de link-uri. Adica pretul clicului e mai mare daca aveti o unitate in body-ul principal, decat daca le-ati avea pe toate 3.
Salut, nu am dat la nimeni pe PM o astfel de lista si nici nu o sa dau. Nu din cauza ca sunt zgarcit ci din cauza ca eu cred ca la unii le-ar face mai mult rau decat bine o astfel de lista. V-am prezentat sincer in topic cum am facut eu... De ce nu faceti cum scrie acolo si apoi sa postati voi lista pe topic daca chiar credeti ca e mai bine asa.. sa aveti o lista... ?
Mai spun inca odata... fiti atenti la campaniile de lunga durata, dar mai ales la alea targetate pe general (cum zis foarte bine cineva mai sus...)
Din pacate am filtrat si eu unele reclame care sunt de foarte mult timp si platesc prost,aceasta ar fi o lista de aproximativ 13 site-uri.Dupa toate astea ... surprizala reclama tip imagine nu imi mai afiseaza nici o reclama.S-au terminat reclamele sau ce ...??
![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)