Salut . Am un site , are pr3 si as vrea sa il cresc ..ce sa folosesc..tot sa il inscriu in directoare ? sau exista altceva..schimb de linkuri ? sau ce ? ..vreun sfat ?
Siteul este genul "IT" .
Salut . Am un site , are pr3 si as vrea sa il cresc ..ce sa folosesc..tot sa il inscriu in directoare ? sau exista altceva..schimb de linkuri ? sau ce ? ..vreun sfat ?
Siteul este genul "IT" .
Hmm..ar merge o lada de bere
pai teoretic din ce stiu eu continua inscrierea in directoare (inclusiv dmoz), link-ur dar sa nu ajungi la faza de "link farm" si cel mai bine e sa ai continut de calitate si unic si astfel vei atrage link-urile naturale (din punctul meu de vedere cele mai importante) ... deci ca si concluzie focus pe continut.
Sugesti pentru:, Bursa Transport Marfa? Am si blog: DubluQ
Cel mai bine e sa eviti sa te inscrii in prea multe directoare sau sa faci lnk exchange excesiv. Cu cat e mai unic si mai interesant continutul, cu atat atragi mai mult link-urile naturale (cum spune si DubluQ). Si cel mai bine e sa socializezi pe mai multe site-uri si sa scrii articole interesante, ca sa faci si one-way links. Evita link-urile platite.
Da. Sa opresti fenomenul de "PR bleeding". Adica tot ce e link intern pe prima pagina sa fie cu no-follow si sa iti concentrezi PR-ul care vine din IBL-uri pe prima pagina.
La fel, pe paginile interne poti sa pui no-follow la link-uri interne, in afara de cel catre index. Sigur, se creeaza un PR disproportional pe site. De asemenea sa ai grija sa pui un domeniu canonic, adica sa redirectionezi toate variantele de URL catre una singura (mai ales la index)
Deci
http://site.xz
http://site.xz/index.php
sa redirectioneze catre
www.site.xz
Ar fi bine si cand pui un link pe un director sau pe un alt site, sa il pui cu link-ul canonic, sa nu mai aiba nevoie PR-ul sa treaca prin redirectionare.
Intrebare:
Este important doar PR pe prima pagina, sa e important pe tot site-ul.
Sugesti pentru:, Bursa Transport Marfa? Am si blog: DubluQ
Pr e pe pagini nu pe site, de obicei ne referim la PR de pe prima pagina. PR unei pagini arata cat de pretuita e acea pagina in ochii lui Google sa zicem. Oricum in ultima vreme PR tinde sa fie doar un element de decor...Este important doar PR pe prima pagina, sa e important pe tot site-ul.
Eu ma refeream sa redirectionezi PR-ul pe prima pagina, pentru ca de obicei aia te intereseaza sa o vada prima userii. Evident, daca ai un landing page pentru un produs sau o anumita categorie unde vrei sa aduci userii, redirectionezi PR-ul acolo.
Cred ca cel mai important este sa ai PR pe pagini interne. In felul asta PR-ul primei pagini va creste mult mai usor.
multumesc de sfaturi , acum am poate alta problema , nu stiu sigur daca este o problema poate ma lamuriti .
Eu mai am inca 3 site-uri ce redirectioneaza ( le am parcate ) pe site-ul meu " insecure.ro " .
Dar unu dintre acestea , "hookup.ro" este indexat de google , adica daca dau in motorul google " site:hookup.ro " imi apare de fapt content-ul din "insecure.ro" , este ceva rau in asa ceva ?
Hmm..ar merge o lada de bere
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)