Rezultate 1 la 10 din 125

Subiect: Modificare MAJORA de algoritm - Vineri 28 sept 2012 - "Exact match" - GONE

Afișare hibrid

dary5ro este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    7th June 2005
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    51
    Posturi
    364
    Putere Rep
    40

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de matei Vezi Post
    Problema nu e faptul ca se vrea inlaturarea avantajului oferit de domeniile EMD (desi, in mod natural, un avantaj ar trebui sa existe), ci faptul ca unele site-uri obisnuiste, care nu incalcau Google Guidelines in mod neaparat, au fost zdrobite, facute praf, ciuruite.
    Asta e baiul.
    Exact, au fost facute praf, iar faza cu EMD se pare ca nu se aplica in toate cazurile, vad in nisa mea site-uri care sunt exact match si in loc sa dispara doar au castigat pozitii mai bune desi nu sunt cu nimic diferite de cele care au picat sute de pozitii.
    Parerea mea e ca la ora actuala algoritmul asta implementat azi noapte e o batjocura cu care google incepe incetul incetul sa ne obisnuiasca.

Si inca ceva, daca EMD reprezenta un avantaj atat de mare, inseamna ca de acum inainte daca vrem sa rankam bine la cautarea "bla bla", desi domeniul bla-bla.net sa zicem e liber, nu putem sa il luam ca doar exista algoritmul asta nou care te penalizeaza, e o tampenie.

<conspiratie>Treaba e ca lumea e condusa de corporatii, iar G e o corporatie mai mica care trebuie sa faca jocul greilor de pe planeta, iar astia odata cu 11 septembrie, razboaiele din Afgan si Irak, criza planetara si acum amenintarea cu un alt razboi mondial din cauza problemei lor cu Iran-ul nu ne aduc decat saracie si moarte, de parca tot ce e bun trebuie sa dispara!</conspiratie>
    Ultima modificare făcută de dary5ro; 30th September 2012 la 00:07.

Kaa
    Kaa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    427
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de dary5ro Vezi Post
    Exact, au fost facute praf, iar faza cu EMD se pare ca nu se aplica in toate cazurile, vad in nisa mea site-uri care sunt exact match si in loc sa dispara doar au castigat pozitii mai bune desi nu sunt cu nimic diferite de cele care au picat sute de pozitii.

Hai ma nene, deja deveniti paranoici. Toata chestia asta a fost implementata special sa-ti pice tie site-urile. Nu?
    Din moment ce anumite domenii EM si-au pastrat pozitia ori au crescut iar altele au picat de tot, inseamna ca nu aveau ce cauta acolo. In niciun caz ca update-ul nu se aplica in toate cazurile.

Am citit cateva articole pe aceasta tema si in niciunul nu scria ca domeniile EM sunt dezavantaje ci doar ca nu mai sunt avantajate. Nu ar avea nicio logica sa-ti pice site-ul daca aveai ceva care avea cu adevarat ce sa caute in primele pozitii.
    In ultima vreme chiar si in cautarile din RO, la orice cautare, primeai in prima faza domenii EM facute pentru afiliere si abia dupa astea ceva mai relevant.

dary5ro este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    7th June 2005
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    51
    Posturi
    364
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de Kaa Vezi Post
    Hai ma nene, deja deveniti paranoici. Toata chestia asta a fost implementata special sa-ti pice tie site-urile. Nu?
    Din moment ce anumite domenii EM si-au pastrat pozitia ori au crescut iar altele au picat de tot, inseamna ca nu aveau ce cauta acolo. In niciun caz ca update-ul nu se aplica in toate cazurile.

Am citit cateva articole pe aceasta tema si in niciunul nu scria ca domeniile EM sunt dezavantaje ci doar ca nu mai sunt avantajate. Nu ar avea nicio logica sa-ti pice site-ul daca aveai ceva care avea cu adevarat ce sa caute in primele pozitii.
    In ultima vreme chiar si in cautarile din RO, la orice cautare, primeai in prima faza domenii EM facute pentru afiliere si abia dupa astea ceva mai relevant.
    Nu e vorba de site-ul meu, e vorba in general si nu mai bate campii ca esti pe dinafara.
    Update-ul asta a afectat site-uri exact match care nu aveau treaba nici cu afiliatii nici nu se incadreaza in ceea ce numesti tu "...daca aveai ceva care avea cu adevarat ce sa caute in primele pozitii."
    Algoritmul a lovit la gramada, nu esti tu in masura sa judeci care ce poztii merita, au scapat in mare site-urile vechi cu mare autoritate si daca nu sunt neaparat branduri.
    Iar eu vorbeam de .com nicidecum de .ro unde nu am astfel de probleme.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 20th September 2011, 12:29
  2. Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 3rd February 2011, 11:54
  3. Adwords campaign - Broad match vs Exact match
    De dany24ro în forumul Adwords
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 27th October 2010, 11:58
  4. Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 29th January 2010, 20:33

Permisiuni postare