Poate ca asa este nu face rau, dar observ ca lunar trebuie sa mai apara cate o modificare cate o chichita si tot asa. Parerea mea este ca toate aceste schimbari per ansamblu nu sunt bune, asta deoarece creaza confuzie atat la nivelul webmaster-ilor (aici irelevant) dar cel mai important la nivelul utilizatorului. Ca sa explic de ce apare confuzia la utilizator, tin minte ca atunci cand internetul abia patrundea pe la noi prin tara te exprimai ceva de genul: "intra acolo cauta asta si in rezultatul 3 o sa gesesti ceea ce iti trebuie". Acum un site il poti gasi in primul loc cum stiai sau in pagina 100, ceea ce nu e deloc ok.
Sunt perfect de acord ca se doreste ca site-urile de calitate sa stea la loc de cinste, dar parerea mea este ca trebuie facut un update care sa faca treaba asta cu cap si gata nu sa ne frece zilnic cu tot felul de gradini zoologice.
In ritmul in care merge situatie eu nu vad ca se va ajunge unde spun eu, ci mai degraba maine poimaine intram pe google.QQQ si dupa ce tastam "seo" unicul rezultat o sa fie seo.google.QQQ si tot asa.
Imi cer scuze ca sunt oarecum pe langa subiect si putin frustrat de gogu' dar asta e realitate.
Si ceva legat strict de subiect, am observat ca daca EMD-ul are link-uri aduse (de calitate si nu in numar exagerat) nu pateste nimic. Cel putin pana in momentul de fata.

Răspunde cu citat