Rezultate 1 la 10 din 125

Subiect: Modificare MAJORA de algoritm - Vineri 28 sept 2012 - "Exact match" - GONE

Afișare hibrid

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de phunkS Vezi Post
    Mai mult rau, decat bine, face Google in ultima vreme. Abia am inceput sa inteleg si eu noile reguli si deja apare o noua schimbare. Nu mai inteleg nimic.
    Rau NU face deloc cu modificarea asta. Eliminand avantajul exact match (long tail, money keyword.....), promoveaza brand-urile, site-uri care merita.

De ex: pe nisa car insurance, in uk, nu gasesti exact match in primele 30 de rezultate! In ro, sunt 90% exact match, numai balarii (am si eu vre-o 10). In us la fel!

Loveste in afiliati in acelasi timp, ca si in "piata" de domenii!
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

pushtius1 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    17th December 2010
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    222
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Rau NU face deloc cu modificarea asta. Eliminand avantajul exact match (long tail, money keyword.....), promoveaza brand-urile, site-uri care merita.

De ex: pe nisa car insurance, in uk, nu gasesti exact match in primele 30 de rezultate! In ro, sunt 90% exact match, numai balarii (am si eu vre-o 10). In us la fel!

Loveste in afiliati in acelasi timp, ca si in "piata" de domenii!

Poate ca asa este nu face rau, dar observ ca lunar trebuie sa mai apara cate o modificare cate o chichita si tot asa. Parerea mea este ca toate aceste schimbari per ansamblu nu sunt bune, asta deoarece creaza confuzie atat la nivelul webmaster-ilor (aici irelevant) dar cel mai important la nivelul utilizatorului. Ca sa explic de ce apare confuzia la utilizator, tin minte ca atunci cand internetul abia patrundea pe la noi prin tara te exprimai ceva de genul: "intra acolo cauta asta si in rezultatul 3 o sa gesesti ceea ce iti trebuie". Acum un site il poti gasi in primul loc cum stiai sau in pagina 100, ceea ce nu e deloc ok.

Sunt perfect de acord ca se doreste ca site-urile de calitate sa stea la loc de cinste, dar parerea mea este ca trebuie facut un update care sa faca treaba asta cu cap si gata nu sa ne frece zilnic cu tot felul de gradini zoologice.

In ritmul in care merge situatie eu nu vad ca se va ajunge unde spun eu, ci mai degraba maine poimaine intram pe google.QQQ si dupa ce tastam "seo" unicul rezultat o sa fie seo.google.QQQ si tot asa.

Imi cer scuze ca sunt oarecum pe langa subiect si putin frustrat de gogu' dar asta e realitate.

Si ceva legat strict de subiect, am observat ca daca EMD-ul are link-uri aduse (de calitate si nu in numar exagerat) nu pateste nimic. Cel putin pana in momentul de fata.
    Detin un site de suflet despre Animale de companie poate vrei link-uri sau advertoriale pe el!

klaudiu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    18th August 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    170
    Putere Rep
    27

Implicit

cui nu-i place google sa foloseasca bing, yahoo si alte motoarce de cautare. pana una alta, utilizatorul vrea google si tu ca webmaster te dai dupa utilizator si iti faci afacerea in jurul google.
    e treaba lor cum isi fac treaba, ce criterii sunt importante pentru ei. pana una alta, sunt numarul 1 si asta de departe. ce dovada mai vrei ca sunt cei mai buni?

Citat Postat în original de pushtius1 Vezi Post
    Poate ca asa este nu face rau, dar observ ca lunar trebuie sa mai apara cate o modificare cate o chichita si tot asa. Parerea mea este ca toate aceste schimbari per ansamblu nu sunt bune, asta deoarece creaza confuzie atat la nivelul webmaster-ilor (aici irelevant) dar cel mai important la nivelul utilizatorului. Ca sa explic de ce apare confuzia la utilizator, tin minte ca atunci cand internetul abia patrundea pe la noi prin tara te exprimai ceva de genul: "intra acolo cauta asta si in rezultatul 3 o sa gesesti ceea ce iti trebuie". Acum un site il poti gasi in primul loc cum stiai sau in pagina 100, ceea ce nu e deloc ok.

Sunt perfect de acord ca se doreste ca site-urile de calitate sa stea la loc de cinste, dar parerea mea este ca trebuie facut un update care sa faca treaba asta cu cap si gata nu sa ne frece zilnic cu tot felul de gradini zoologice.

In ritmul in care merge situatie eu nu vad ca se va ajunge unde spun eu, ci mai degraba maine poimaine intram pe google.QQQ si dupa ce tastam "seo" unicul rezultat o sa fie seo.google.QQQ si tot asa.

Imi cer scuze ca sunt oarecum pe langa subiect si putin frustrat de gogu' dar asta e realitate.

Si ceva legat strict de subiect, am observat ca daca EMD-ul are link-uri aduse (de calitate si nu in numar exagerat) nu pateste nimic. Cel putin pana in momentul de fata.
    Kinetoterapie si fizioterapie la cabinet de recuperare medicala

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 20th September 2011, 12:29
  2. Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 3rd February 2011, 11:54
  3. Adwords campaign - Broad match vs Exact match
    De dany24ro în forumul Adwords
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 27th October 2010, 11:58
  4. Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 29th January 2010, 20:33

Permisiuni postare