30th September 2012, 14:48
0 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
Guess Who
Tom, esti sigur ca nu este activ si pe .ro ?
"New exact-match domain (EMD) algo affects 0.6% of English-US queries to a noticeable degree. Unrelated to Panda/Penguin."
Am minim 100 de EMD pe ro, nici o nisa nu are modificari. Daca voi observati modificari, atunci ele trebuie sa aiba urmatorul pattern:
- minus 50, 100, 200
- deindexare
Modificari de -2, +5, nu au legatura. +15, +20 trebuie sa fie corelat cu un -30-50, altfel nu au legatura cu update-ul.
Ar ajuta totusi daca ati posta si exemple de nisa cu modificari, sau site-uri (daca vreti).
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
30th September 2012, 18:39
0 out of 2 members found this post helpful.
Am facut un grup de Facebook, cu tema Google Updates Penalty, pentru a putea discuta pe larg subiectul si cu alti webmasteri care nu au cont pe SEOPEDIA. Am ales Facebook, pentru ca asa ne vom putea cunoaste intr-o oarecare masura.
Voi fi foarte selectiv in alegerea membrilor acestui grup, deci va trebui sa ne cunoastem (cat-de-cat) pentru a permite accesul. Stiu ca socializarea este grea, dar nu imposibila.
In principiu sunt bineveniti webmasterii romani cu experienta (.com) pt un think-tank curat.
Cei interesati pot accesa grupul la adresa : X