Devii radical si nu cred ca e cazul..ce incepusei era ok...aproape ok.
Ceea ce eu ziceam e ca in momentul in care faci teste si vrei ca si alti oameni sa adere la ce faci, trebuie sa elimini elemente ce pot influenta testul astfel incat cei care adera sa sustina argumentele tale. Deci trebuie sa cunosti elementele ce te pot contrazice si ar trebui sa ai si o explicatie ptr ele. Eu am insirat doar o serie din ele pentru a-ti "demonta" testul.
Tu te-ai apucat singur sa faci o cautare si sa alegi un site de la acel rezultat si deodata site-ul a urcat la cautari. Dar intrebarea e: tu crezi ca urcarea respectiva e datorita efortului tau?
Cat despre ce devine sau nu Seopedia, partial sint de acord cu tine... totusi oamenii fac ce cred ei mai bine. Asta nu te impiedica sa faci teste sau sa incerci sa aduni oameni care sa iti sustina ideile.
Totusi, de obicei cand vad oameni care nu au argumente la unele raspunsuri dar dau vina pe altii ...tind sa cred ca ceva nu e in regula. Inca n-am idee ce, dar sper sa aflu.
Hai cu argumente care sa sustina testul tau, cu ipoteze, cu exemple, cu precedente...hai cu ceva...ca nu pot sa cred ca ptr simplul fapt ca un om sau doi au facut aceeasi cautare si au ales acelasi rezultat un site a urcat la cautari...![]()

Răspunde cu citat