Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
Mai tii minte cate IBL-uri avea?

In momentul in care repeti o cautare, devii returning visitor ... ma indoiesc ca asta nu conteaza. Returning visitors au valoare daca vin direct, ptr ca ei revin dupa ce au vazut site-ul si au deja o experienta pe site.

Ca user ce revine si ce alege acelasi rezultat la o aceeasi cautare...din punctul meu de vedere Google e prost sa urce un site doar ptr atat.

Ma mai indoiesc ca Google nu tine cont de faptul ca un user cu aceleasi caracteristici alege des un singur site la o cautare.

Or fi prea simplu sa fie adevarat...ar putea fi speculate multe lucruri daca doar prin simplul fapt ca bounceul poate fi manipulat.

Inca sint sceptic.
Articolul e destul de vechi si stabilizat in timp, zic eu. De IBL-uri nu stiu ce sa zic. Nu cred ca s-a ingramadit lumea sa puna IBL-uri cu ancora corecta / dofollow in perioada asta.
Userul care revine poate avea IP variabil, cache-ul golit sau altceva de genul asta. Nu cred ca Google e prost. Pur si simplu ei au considerat ca un vizitator multumit de rezultat o sa stea mai mult pe site decat unul care nu gaseste ceea ce cauta. Atata vreme cat nu testam mai multi asta, nu o sa fim siguri de rezultat. Tu, de exemplu, ne-ai urat "succes cu testul", cand puteai f bine sa te bagi si tu pentru test.