Problema e in felul urmator, o sa mut site-ul pe un alt host si as vrea sa stiu daca aceasta miscare va afecta pozitia in motoare de cautare, in Google in special.
Stie cineva?
Problema e in felul urmator, o sa mut site-ul pe un alt host si as vrea sa stiu daca aceasta miscare va afecta pozitia in motoare de cautare, in Google in special.
Stie cineva?
Eu am schimbat hostul, chiar si domeniul de cateva ori...nu am patit nimic.
Am schimbat 2 subdomenii, apoi a trecut pe un domeniu...la care am schimbat de 2 ori hostul. Am trecut de pe un US, tot pe un US. Nu stiu care ar fi fost rezultatul daca treceam pe un .ro
Cred ca IBL-urile m-au tinut bine. Probabil ca pe un .ro era si mai bine.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Sustin si eu ideea exprimata de Krumel. Am mutat stega.ro - ca sa dau si un exemplu concret - de pe un host ro -> host us -> host us fara sa fiu depunctat in SERP sau in PR.
Sper sa tina si la mine figura
Am auzit pe unii care s-au plans ca au fost depunctati si am intrat la banuieli...
Atunci cand am mutat subdomeniul allcrews mielus ro pe romaniangraffiti ro nu am avut nici cea mai mica problema (PR a ramas 4 la acea vreme, iar linkurile indexate de Google au ramas intacte).
Dupa cum zicea si Krumel, ibl-urile te vor sustine acolo unde esti. Ideal sa faci mutarea cred ca ar fi imediat dupa un update de PR / linkuri, pentru a avea timp sa-ti reindexeze Google tot continutul.
Va invit sa studiati date tehnice motociclete si sa vizionati graffiti
Ai grija sa nu fie siteul deloc offline, ca o sa patesti ca mine, vezi aici
Nu are nici o treba daca iti schimbi hostul.
Important e sa iti pastrezi domeniul.
din cate stiam conteaza cat de cat zona in care este hostat un domeniu dar eu am avut probleme cu un domeniu .com care era hostat pe un server in state.. a stat apoi fara server cam o luna dupa care am reusit sa il pun pe un server din Romania.. si curios nu am pierdut nici PR si nici paginile nu au fost scoase din google.. nu stiu de ce.. si mai ales ca era si .com si stiu ca domeniile astea primesc mai multa importanta decat .ro sau altele..
daca domeniul este international ... .com .net .eu. org etc. site-ul e bine sa fie afara...tinta principala nu este romania....
daca este .ro atunci in tara....
cat despre caderea de pe google...asa ceva nu exista..doar daca site-ul tau esti mai mult timp offline...
Incearca si tu Inregistrare Domenii si Gazduire Web
Eu am mutat un site al carui trafic provenea in mare majoritate din US, de pe un server din Romania pe unul din US. PR-ul a ramas neschimbat, dar am observat o crestere a traficului din SERPs cu vreo 10-15% (cum nu am facut optimizari in perioada respectiva, banuiesc ca de la schimbarea de hosting mi s-a tras)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)