VB este mai ieftin?![]()
Optiunile oferite userilor sint mai multe.
Dorim sa facem o noua imagine comunitatii. Odata cu logo-urile alese vom face skin personalizat.
Eu zic ca e o imbunatatire.
Si daca vrei..da e mai ieftin. Nu cred ca are vreo importanta asta.
Am schimbat pana acum 3 tipuri de forumuri. Probabil ca vom mai schimba...poate se mai ieftinesc. :p
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Astept noul skin.... si rezolvarea problemelor care au aparut in urma trecerii de la IPB la VB
Deocamdata ma doare ingozitor capul cand incerc sa fac ceva p-aci.
Incercati sa il aduceti la o varianta cat mai simpla. Cel vechi imi placea chiar din acest motiv. Simplitate, aerisit, usor de cititi si de folosit.
pana se pun treburile pe picioare.....:eek:.:eek:.:eek:.:eek:
Incerca sa rezolvam cat mai repede problemele gasite de voi. Si incercam sa il facem cat mai simplu si acceptabil.
Sugestiile si rabdarea voastra sint binevenite.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
perfect de acord aici.. pana ne invatamPostat în original de pustiu
![]()
Ghid de optimizare SEO pentru începători și nu doar!
VB este MULT mai complex si mai medium-user oriented.Postat în original de pustiu
Ai o groaza de optiuni/facilitati in plus. Incearca sa te obisnuiesti cu ele, si daca ai intrebari, le poti pune aici.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Cristi are dreptate. E momentul sa mai avansam. Sa invatam lucruri noiPostat în original de Cristian Mezei
![]()
pacat ca zici ca e din '98 designul skinului default
Mi se pare cel mai user friendly, si mai eficient dintre toate.
Asta poate pentru ca 90% din toate forum-urile in care scriu/citesc de ani de zile au VB si au skinul standard.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Mie nu-mi place absolut deloc. Cred ca fac iar o pauza pe SeoPedia, mi-e foarte greu sa ma obisnuiesc.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)