Are cineva un model de contract de publicitate online?
Daca imi poti da un astfel de contract, te rog sa atasezi fisierul aici sau te rog sa-mi trimiti un mail la
info @ ido.ro
Si ce are contractul de publicitate asa de special incat nu puteti sa il faceti plecand de la unul standard?
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Uite aici un contract bun dar nu stiu daca este bun si pentru ce iti trebuie tie. In rest un contract trebuie sa fie focusat pe exact serviciile oferite si primite (pot fi multe) si sa acopere toate temerile partilor.
http://contracts.onecle.com/ediets/l...00.10.10.shtml
Entrepreneurship & business research
Daca arata ca o ratza, se misca si macane ca o ratza, atunci sigur este o ratza.
cred ca iti trebuie un contract de prestari de servicii pe care il adaptezi cu serviciile pe care le oferi. de fapt publicitatea on-line reprezinta servicii pe care le oferi clientilor tai, nu?
modele gasesti pe net, eu personal am mai folosit pentru comodat un model de la dsclex: dsclex.ro/contracte/prestari.htm
sau poti sa folosesti direct un model de contract de publicitate asom.ro/contracte/contract_de_publicitate.htm
Multumesc pentru informatii. Ceea ce cautam eu era un contract de publicitate online adaptat la Romania care sa acopere foarte bine orice situatie posibila generata de neclaritatea contractului. Pentru acest lucru, as fi preferat sa beneficiez de experienta unui forumist care a trecut prin asta de cateva ori pana acum.
Si eu mi-am zis mai demult ca nu poate fi prea greu de construit unul, dar acum, cand am nevoie, tocmai am citit un post pe blogul lui kevinro in care vorbeste de necesitatea unui contract facut bine.
Am contract de publicitate online scris de un jurist. Sa-mi trimita mesaj cine il vrea.
Numai bine!
e liber spre download contractul de la neogen.ro si nu numai.
Orice contract ai gasii tot tre sa il modifici conform specificului tau.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)