Rezultate 1 la 3 din 3

Subiect: De ce te-ar da yahoo de pe pozitia 3 pe pozitia 65?

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    39

Implicit De ce te-ar da yahoo de pe pozitia 3 pe pozitia 65?

Desi stateam nu chiar bine pe google la cautarea "bani pe net" cu un forum eram multumit ca pe yahoo pozitia mi fluctueaza intre primele 5 locuri.
    Cand nu am mai observat trafic de pe Yahoo am zis sa mi mai verific pozitia si spre surprinderea mea am ajuns pe pozitia 65.
    Ce ar fi pututu determina o schimbare de pozitie atat de drastica avand in vedere ca nu am facut nici o schimbare,poate doar indexarea in vreun director web ....
    Ar putea influenta punerea de reclame(de pe obeus.com) pe forum ?[si nu intr-un mod exagerat]
    Multumesc

Nic
    Nic este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    14th May 2007
    Posturi
    987
    Putere Rep
    51

Implicit

Reclamele nu au nici o treaba cu pozitia in motoarele de cautare.

Din scurta ta relatare si din putina experienta pe care o am cu yahoo as putea spune ca ai avut in url domeniului keywordul "bani pe net". Asta ti ar fi adus o pozitionare temporara super buna in yahoo fara ca de fapt tu sa ai o structura de backlinkuri care sa te sustina acolo. Dupa cateva saptamani, yahoo si-a cam data seama de asta si te a trimis intr un fel de sandbox al lor.
    Mi s-a intamplat si mie.

Ca sa o spun cu alte cuvinte, pozitia aia de top pe care o aveai tu in yahoo nu era o pozitie meritata si sustinuta de o optimizare corecta, ci se datora doar faptului ca ai beneficiat de avantajul keywordului in url.

Daca nu ai avut keywordul in url siteului imi cer scuze, s-ar putea sa gresesc.(Dar as putea sa pariez ca asta e motivul)

Se intampla si in google, o sa vezi siteuri noi care ocupa imediat pozitii fruntase pentru o scurta perioada de timp, dar dupa care nu le mai vezi in primele 100 de rezultate. Ocupa te de optimizarea siteului tau, si in timp o sa obtii pozitii extrem de bune si mai ales stabile in serps.

De curiozitate, care era vechimea siteului/domeniului?

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    39

Implicit

ai dreptate in legatura cu cuvantul cautat se afla in domeniu
    insa domeniul are 6 luni si la google are PR 2,(se alfa insa pe pagina 2 la cautare la google) ...putna optimizare iam facut..adica inscrieri in directoare ,link exchange,modificari in forum pt metataguri,etc...
    am spus de reclame deoarece am vazut cateva indexari facute de google cat si yahoo in care jumatate din descriere e acaparata de descrierea reclamei.....
    si sa stii ca in jur la 1 luna pe putin a stat pe acea pozitie la yahoo..dar e posibil sa ai dreptate, cine stie cm si-au mai schimbat ei algortimii si au zis ca nu sunt destul de bun...da' parca prea jos m-au dus
    Ultima modificare făcută de Prometeu; 30th October 2007 la 22:29. Motiv: update

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Un tool care sa iti arate pozitia in Serp
    De ddumyy în forumul Utile
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 4th February 2012, 12:12
  2. Bounce rate afecteaza pozitia in SERP ?
    De Carcotas în forumul Google
    Răspunsuri: 75
    Ultimul Post: 20th July 2010, 21:34
  3. Pozitia subforumurilor in Vbulletin
    De giovanni12345 în forumul Client side
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 22nd July 2009, 10:29
  4. cum trec de pe pozitia 2 pe pozitia 1 in google
    De aurora în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 23rd December 2008, 19:07
  5. Cat conteaza pozitia linkurilor pe pagina?
    De Tudi în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 2nd October 2008, 23:21

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •