Cat e o valoare normala pt bounce rate? Stiu ca difera de la site la site (in functie de tip) dar poate aflam ceva informatii in plus pentru a ne imbunatatii paginile de intampinare.
Eu, pe gastronomicus am 33%
Cat e o valoare normala pt bounce rate? Stiu ca difera de la site la site (in functie de tip) dar poate aflam ceva informatii in plus pentru a ne imbunatatii paginile de intampinare.
Eu, pe gastronomicus am 33%
Si eu am cautat niste informatii de genul acesta. Eu am 41%, dar din cate am mai citit o rata de 30% este destul de normala. Dar depinde si de site. Daca ai vizitatori care intra din google citesc informatia si ies, nu inseamna ca este un vizitator nemultumit.
Aproape 60% pt un site din categoria "divertisment".
Un factor care influenteaza bounce rate-ul este in primul rand viteza in care se incarca pagina. Fapt de altfel observat si de mine.Eu daca nu vad ca un site nu se incarca in 10 sec... la revedere (exceptie facand site-urile la care sunt "client fidel"). Deasemeni, daca puteti ordona continutul in pagina astfel incat acesta sa se incarce inaintea meniurilor , cu atat mai bine. Poate ati intalnit si voi site-uri in care stai sa se incarce header-ul, un meniu kilometric , si mai stai , si abia dupa dai de un continut amarat umbrit de meniurile de langa el. Prima impresie conteaza asa ca incercati sa imbunatatiti viteza de incarcare a paginii/marimea acesteia , ordinea incarcarii materialului .
Ce reprezinta "bounce rate"? Ce fel de raport este? Ca banuiesc ca e un fel de raport.
pe scurt
Bounce Rate is the percentage of single-page visits (i.e. visits in which the person left your site from the entrance page).
Acum am inteles. Multumesc! Asta banuiesc ca se poate vedea in analytics
Normal ca pot vedea, dar la mine Eram curios pe unde e valoarea normala insa pe masura ce-l studiez vad ca depinde de o multime de factori si unii sunt profitabili (AdSense sau alte campanii PPC, CPA)
eu de ex am
72.61% Bounce Rate
dar pun asta pe seama digg-ului.
70.48 la blog si 29.42 la director
40% la FunGift.ro
Interesat in linkuri quality din siteuri in engleza cat si in acces in PBN.uri non publice. Please PM.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)