Buna,
Sunt la inceput in ceea ce tine de SEO. Cum pot trece de pe pozitia 2 pe
poziti 1 la grupul de cuvinte cheie "rafturi depozite".
Siteul pe care il promovez este danysgroup ro
Astept un sfat macar!
Va multumesc!
Buna,
Sunt la inceput in ceea ce tine de SEO. Cum pot trece de pe pozitia 2 pe
poziti 1 la grupul de cuvinte cheie "rafturi depozite".
Siteul pe care il promovez este danysgroup ro
Astept un sfat macar!
Va multumesc!
Muncă!
1. Nişte content ar mai merge băgat pe prima pagină, eventual sub sau deasupra imaginii de pe prima pagină sau chiar în sidebar.
2. Apoi dacă ai content nu strică să bagi meta title, description şi tags (la Title şi la tags poţi să introduci camuflat şi "rafturi depozite").
3. Uită-te ce are tipul de pe poziţia 1 şi ce nu ai tu.
4. Abia pe urmă start link building.
@Doro: Fara ofensiva, insa meta-ul e istorie astazi testez asta de juma de an..
Poti sa dai de mine usor, @contact.
@Dragos, inca metatagurile (ma refer aici la description) si Titlul paginii au o importanta destul de mare, poate nu la fel de mare ca in trecut, dar inca se tine cont de ele.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
va multumesc, o sa fac modificarile si va anunt ce am rezolvat
ai nevoie si de rabdare.. nu te astepta sa ai rezultate dupa cateva zile.
Strazi si obiective din orasul Timisoara localizate pe Harta Timisoara.
Eu nu sunt intru totul de acord cu Doro. Nu trebuie sa faci schimbari majore, mai ales sa adaugi continut special pentru lucrul asta. Poate avea efect invers. Asa cum a spus si draqos 1-2 link-uri puternice ( preferabil nu sitewide ) cu anchor-ul respectiv te vor ajuta. Chiar si 2-3 articole pe niste bloguri pot da rezultate.
De asemenea sugerez si eu ... rabdare. Ce vechime are site-ul in forma actuala?
Retete de prajituri pentru toate gusturile -> Retete prajituri
Eu sunt de părere că înainte de-a face link building e bine să faci tot ce-i posibil în ceea ce priveşte optimizarea paginilor.
@Danielu: asta nu o înţeleg. De când are conţinutul bine scris şi optimizat efect negativ?!
Ultima modificare făcută de doro; 22nd December 2008 la 19:03.
Doro n-am zis ca adaugarea de continut bun poate avea efect negativ. Dar vezi tu acest "bun" este relativ mai ales pentru site-ul unei firme. Nu cred ca are nimeni o definitie perfecta pentru continut bun asa cum nu are nimeni niste lucruri adevarate 100% pentru SEO.
Eu vroiam doar sa subliniez ca nu mi se pare o idee buna pentru un astfel de site sa risti adaugarea de continut doar pentru a urca o pozitie. Adaugarea de continut nu intotdeauna are efecte pozitive. De exemplu poti sa cresti pentru un anumit Keyword dar poti sa scazi pe unul sau mai multe cuvinte cheie.
Asta este parerea mea, nu vreau sa intru in polemici.
Retete de prajituri pentru toate gusturile -> Retete prajituri
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)