Pagina 6 din 8 PrimulPrimul ... 45678 UltimulUltimul
Rezultate 51 la 60 din 76

Subiect: Bounce rate afecteaza pozitia in SERP ?

Popescu Marian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    18th April 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    983
    Putere Rep
    48

Implicit

Citat Postat în original de ganditorul_2003 Vezi Post
    Site-ul Cristinei Andrei a urcat pe pozitia 7. Era pe 11 inainte de test.

Eu l-am vizitat zilnic pe cautarea "bounce rate" si am stat mult pe el. Nu stiu daca a mai intrat cineva. Sandossu zicea ca o sa se bage si el la test. Asa ca eu cred ca ipoteza chiar poate fi corecta, apropo de cei sceptici.
    La mine e pe 8 dar s-ar putea sa fie prima dovada ca BR-ul influenteaza pozitia. Daca nu a mai primit linkuri, daca la concurenta nu s-a modificat ceva ori google sa umble la algoritmi inseamna ca asta ar putea sa demonstreze legatura dintre br si pozitie. Totusi, cam multe variabile de considerat...

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    38
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Pai mai putem relua "experimentul" pe alte kw-uri necompetitive de cateva ori si daca de fiecare data o sa avem cresteri de genul acesta, am putea concluziona ca e factor care influenteaza SERPs.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

Citat Postat în original de cristi Vezi Post
    Pai mai putem relua "experimentul" pe alte kw-uri necompetitive de cateva ori si daca de fiecare data o sa avem cresteri de genul acesta, am putea concluziona ca e factor care influenteaza SERPs.
    Pai am putea sa facem asta dar unii vor dovezi fara sa isi bata capul prea mult.

Probabil la experiment am participat doar eu si Sandossu. Cand am propus testul credeam ca se vor implica mai multi membri, pentru ca SEO implica experimente / teste. Din pacate unii vor doar totul de-a gata sau contesta chestii evidente cand nu este cazul.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Asa ca eu cred ca ipoteza chiar poate fi corecta, apropo de cei sceptici.
    Mai tii minte cate IBL-uri avea?

In momentul in care repeti o cautare, devii returning visitor ... ma indoiesc ca asta nu conteaza. Returning visitors au valoare daca vin direct, ptr ca ei revin dupa ce au vazut site-ul si au deja o experienta pe site.

Ca user ce revine si ce alege acelasi rezultat la o aceeasi cautare...din punctul meu de vedere Google e prost sa urce un site doar ptr atat.

Ma mai indoiesc ca Google nu tine cont de faptul ca un user cu aceleasi caracteristici alege des un singur site la o cautare.

Or fi prea simplu sa fie adevarat...ar putea fi speculate multe lucruri daca doar prin simplul fapt ca bounceul poate fi manipulat.

Inca sint sceptic.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
    Mai tii minte cate IBL-uri avea?

In momentul in care repeti o cautare, devii returning visitor ... ma indoiesc ca asta nu conteaza. Returning visitors au valoare daca vin direct, ptr ca ei revin dupa ce au vazut site-ul si au deja o experienta pe site.

Ca user ce revine si ce alege acelasi rezultat la o aceeasi cautare...din punctul meu de vedere Google e prost sa urce un site doar ptr atat.

Ma mai indoiesc ca Google nu tine cont de faptul ca un user cu aceleasi caracteristici alege des un singur site la o cautare.

Or fi prea simplu sa fie adevarat...ar putea fi speculate multe lucruri daca doar prin simplul fapt ca bounceul poate fi manipulat.

Inca sint sceptic.
    Articolul e destul de vechi si stabilizat in timp, zic eu. De IBL-uri nu stiu ce sa zic. Nu cred ca s-a ingramadit lumea sa puna IBL-uri cu ancora corecta / dofollow in perioada asta.
    Userul care revine poate avea IP variabil, cache-ul golit sau altceva de genul asta. Nu cred ca Google e prost. Pur si simplu ei au considerat ca un vizitator multumit de rezultat o sa stea mai mult pe site decat unul care nu gaseste ceea ce cauta. Atata vreme cat nu testam mai multi asta, nu o sa fim siguri de rezultat. Tu, de exemplu, ne-ai urat "succes cu testul", cand puteai f bine sa te bagi si tu pentru test.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Tu, de exemplu, ne-ai urat "succes cu testul", cand puteai f bine sa te bagi si tu pentru test.
    Pai sint printre primii care a zis ca nu crede in asa ceva. Tu faci lucruri in care nu crezi?

Sper sa nui fiu considerat o problema daca nu fac un astfel de test...dar nu cred in el...de asta, de obicei, vorbesc din lucrurile pe care le cunosc.

Oricum, discutia asta imi place.. trec peste faza anterioara...eu chiar as vrea sa demonstrezi contrariul Dar cu argumente, nu cu reprosuri sau lucruri care nu prea pot fi masurate.

Inca un lucru: te-ai gandit ca locul 11, deci locul 1 de pe a doua pagina ar putea da paginii un CTR bun si sa aibe un efect pozitiv in rank? Poate nu doar faptul ca ai repetat tu cautarea a avut un efect pozitiv.

Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

Pai sint printre primii care a zis ca nu crede in asa ceva. Tu faci lucruri in care nu crezi?

Sper sa nui fiu considerat o problema daca nu fac un astfel de test...dar nu cred in el...de asta, de obicei, vorbesc din lucrurile pe care le cunosc.

Oricum, discutia asta imi place.. trec peste faza anterioara...eu chiar as vrea sa demonstrezi contrariul Dar cu argumente, nu cu reprosuri sau lucruri care nu prea pot fi masurate.

Inca un lucru: te-ai gandit ca locul 11, deci locul 1 de pe a doua pagina ar putea da paginii un CTR bun si sa aibe un efect pozitiv in rank? Poate nu doar faptul ca ai repetat tu cautarea a avut un efect pozitiv.
    Krumel, nici unul dintre noi nu are cum sa detina adevarul in acest caz. Dar atata vreme cat nu TESTAM impreuna, ca o comunitate adevarata, Seopedia se va transforma in vandlinkpr5pedia.ro sau vandsitepedia.ro

Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Devii radical si nu cred ca e cazul..ce incepusei era ok...aproape ok.

Ceea ce eu ziceam e ca in momentul in care faci teste si vrei ca si alti oameni sa adere la ce faci, trebuie sa elimini elemente ce pot influenta testul astfel incat cei care adera sa sustina argumentele tale. Deci trebuie sa cunosti elementele ce te pot contrazice si ar trebui sa ai si o explicatie ptr ele. Eu am insirat doar o serie din ele pentru a-ti "demonta" testul.

Tu te-ai apucat singur sa faci o cautare si sa alegi un site de la acel rezultat si deodata site-ul a urcat la cautari. Dar intrebarea e: tu crezi ca urcarea respectiva e datorita efortului tau?

Cat despre ce devine sau nu Seopedia, partial sint de acord cu tine... totusi oamenii fac ce cred ei mai bine. Asta nu te impiedica sa faci teste sau sa incerci sa aduni oameni care sa iti sustina ideile.

Totusi, de obicei cand vad oameni care nu au argumente la unele raspunsuri dar dau vina pe altii ...tind sa cred ca ceva nu e in regula. Inca n-am idee ce, dar sper sa aflu.

Hai cu argumente care sa sustina testul tau, cu ipoteze, cu exemple, cu precedente...hai cu ceva...ca nu pot sa cred ca ptr simplul fapt ca un om sau doi au facut aceeasi cautare si au ales acelasi rezultat un site a urcat la cautari...

Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

Hai cu argumente care sa sustina testul tau, cu ipoteze, cu exemple, cu precedente...hai cu ceva...ca nu pot sa cred ca ptr simplul fapt ca un om sau doi au facut aceeasi cautare si au ales acelasi rezultat un site a urcat la cautari...
    Pai ce sa zic de precedente. Chestia cu testul am citit-o pe un forum sau intr-un articol, nu mai stiu exact sursa. Ideea era ca ei obtinusera ceva pozitiv in sensul asta. Daca spui ca nu poti sa crezi asta, alege tu un keyword (nu foarte frecvent utilizat) si un site si let's test.

PS. Nu cred ca sunt radical. Dar la un moment dat voi prefera sa tin pentru mine chestiile descoperite prin testele facute. Altii nu par sa fie foarte grabiti sa dea share daca afla o chestie interesanta.
    Ultima modificare făcută de Nichita; 10th July 2010 la 19:17.

Seinfeld este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    20th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    863
    Putere Rep
    40

Implicit

Pai ce sa zic de precedente. Chestia cu testul am citit-o pe un forum sau intr-un articol, nu mai stiu exact sursa. Ideea era ca ei obtinusera ceva pozitiv in sensul asta. Daca spui ca nu poti sa crezi asta, alege tu un keyword (nu foarte frecvent utilizat) si un site si let's test.
    Nu tot ce scrie pe internet e corect/valid/adevarat etc...

Varianta cu care tot insisti tu, poate fi inselatoare. Ti-am scris mai in urma putin cum ar trebui sa fie efectuat un test care ar avea cat de cat sens.
    Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?

Pagina 6 din 8 PrimulPrimul ... 45678 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Un tool care sa iti arate pozitia in Serp
    De ddumyy în forumul Utile
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 4th February 2012, 11:12
  2. Bounce Rate
    De eamc în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 19th February 2009, 15:16
  3. cum trec de pe pozitia 2 pe pozitia 1 in google
    De aurora în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 23rd December 2008, 18:07
  4. Cum afecteaza schimbarea hostului pozitia in motoare?
    De slobodan în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 26th August 2007, 11:31
  5. Bounce Rate
    De Ioan Margineanu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 18th June 2007, 11:19

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •