Rezultate 1 la 10 din 76

Subiect: Bounce rate afecteaza pozitia in SERP ?

Afișare hibrid

Cristina Andrei este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    11th April 2008
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    45
    Posturi
    337
    Putere Rep
    39

Implicit

Hmmm... Suna interesant experimentul vostru pe Web Copy, insa eu am schimbat recent tema WP, am pus Thesis pe blog, desi inca nu e vizibila pt cititori (datorita plugin-ului Theme Tester). Inca mai fac modificari la ea inainte de a fi live.

In plus, m-am uitat in Webmaster Tools si parca a luat-o razna cu link-urile aratate, imi arata 1000 acum cateva saptamani iar acum aproape de 10 ori mai multe. La site nu am mai operat modificari in ultima saptamana, fiind plecata in vacanta. Abia azi m-am intors si am verificat.

Asa ca sunt anumiti factori suplimentari de luat in calcul. Intr-adevar site-ul apare pe pozitia #7 dupa cautarea "bounce rate", dar poate e Thesis "de vina", se spune ca are anumite avantaje dpdv SEO.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    95
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    95

Implicit

Citat Postat în original de Cathubodua Vezi Post
    Hmmm... Suna interesant experimentul vostru pe Web Copy, insa eu am schimbat recent tema WP, am pus Thesis pe blog, desi inca nu e vizibila pt cititori (datorita plugin-ului Theme Tester). Inca mai fac modificari la ea inainte de a fi live.

In plus, m-am uitat in Webmaster Tools si parca a luat-o razna cu link-urile aratate, imi arata 1000 acum cateva saptamani iar acum aproape de 10 ori mai multe. La site nu am mai operat modificari in ultima saptamana, fiind plecata in vacanta. Abia azi m-am intors si am verificat.

Asa ca sunt anumiti factori suplimentari de luat in calcul. Intr-adevar site-ul apare pe pozitia #7 dupa cautarea "bounce rate", dar poate e Thesis "de vina", se spune ca are anumite avantaje dpdv SEO.
    Pai, din cate stiu, daca tema noua nu e activata pentru cititori, nu e vizibila nici pentru Google, el citind-o pe cea veche (in cache nu e indexata varianta cu Thesis). In Webmaster Tools am si eu aceeasi "problema", f multe linkuri aparute peste noapte, deci nu cred ca este tocmai relevant.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Un tool care sa iti arate pozitia in Serp
    De ddumyy în forumul Utile
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 4th February 2012, 11:12
  2. Bounce Rate
    De eamc în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 19th February 2009, 15:16
  3. cum trec de pe pozitia 2 pe pozitia 1 in google
    De aurora în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 23rd December 2008, 18:07
  4. Cum afecteaza schimbarea hostului pozitia in motoare?
    De slobodan în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 26th August 2007, 11:31
  5. Bounce Rate
    De Ioan Margineanu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 18th June 2007, 11:19

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •