Rezultate 1 la 10 din 76

Subiect: Bounce rate afecteaza pozitia in SERP ?

Afișare hibrid

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Citat Postat în original de ganditorul_2003 Vezi Post
    Google poate urmari cat de repede dau userii back, dupa ce au accesat o pagina, nu este nevoie sa aiba implementat analitycs. Sunt oricum clar superiori celor de la alexa.
    Normal ca pot, referalul se poate vedea si invers..totusi discutia ducea catre Alexa.. bounceul n-ar putea determina corect daca un site e relevant sa nu, criteriile de vizitare depind de multi factori.

In fine, parerea mea e ca ele pot fi factori ce ar putea influenta..dar nu cred ca ele isi au locul pe .ro momentan. Iar eu vorbesc de .ro, pe .com sint altii mai experti ca noi si sint si mai in masura..
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
    Normal ca pot, referalul se poate vedea si invers..totusi discutia ducea catre Alexa..
    Eu doar am dat exemplu site-ul alexa incercand sa sugerez ca si google are acces usor la astfel de informatii, chiar daca pe site-uri nu exista analitycs.
    bounceul n-ar putea determina corect daca un site e relevant sa nu, criteriile de vizitare depind de multi factori.
    Daca toti userii ies rapid de pe site, automat inseamna ca acea pagina nu este relevanta pentru cautarea respectiva.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Citat Postat în original de ganditorul_2003 Vezi Post
    Daca toti userii ies rapid de pe site, automat inseamna ca acea pagina nu este relevanta pentru cautarea respectiva.
    Pai daca nu e relevanta...atunci cum iese la cautari? Cred ca termenii nu tin de relevanta in sensul optimizarii, ci de "nu au gasit ce au cautat" ca si cantitate sau calitate. Ptr ca nu prea poti iesi la o cautare fara continutul cautat in pagina..

De obicei la cautari gasesti rezultate relevante, ptr ca ele contin text sau continut dupa cautare, doar ca site-ul nu e in criteriile ce tin de informatia afisata. Ceea ce intr-un anumit fel e diferit.

Acum sa gandim lucrurile intr-o alta directie: cat la suta din cautarile normale nu au continut care sa faca userul sa iasa de pe site? Si cat la suta din site-urile nostre ies la cautari dar nu isi au locul la acea cautare dpdv al bounceului?
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

Pai daca nu e relevanta...atunci cum iese la cautari? Cred ca termenii nu tin de relevanta in sensul optimizarii, ci de "nu au gasit ce au cautat" ca si cantitate sau calitate. Ptr ca nu prea poti iesi la o cautare fara continutul cautat in pagina..
    Spam,keyword stuffing, so on... Nu ai cautat niciodata ceva si sa gasesti o pagina complet irelevanta ?
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Hobart este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    19th May 2009
    Locaţie
    Bucharest, Romania
    Posturi
    742
    Putere Rep
    38

Implicit

Subscriu @ganditorul_2003

Asa cum am mai spus este singurul feedback natural despre relevanta si calitatea unui content pentru un anumit kw. IBL-urile se pot si fabrica.

@Krumel insa s-ar putea sa aiba dreptate cu domeniul .ro
    Eu tot ce am citit despre chestia asta s-a referit la .com, de-aia pozitia mea a fost atat de ferma.
    Am un magazin de licente Microsoft, un director web si multa pasiune

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Un tool care sa iti arate pozitia in Serp
    De ddumyy în forumul Utile
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 4th February 2012, 11:12
  2. Bounce Rate
    De eamc în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 19th February 2009, 15:16
  3. cum trec de pe pozitia 2 pe pozitia 1 in google
    De aurora în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 23rd December 2008, 18:07
  4. Cum afecteaza schimbarea hostului pozitia in motoare?
    De slobodan în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 26th August 2007, 11:31
  5. Bounce Rate
    De Ioan Margineanu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 18th June 2007, 11:19

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •