O idee ar fi sa-l restrictionezi doar persoanelor care si au cont, ca sa mai diminuezi din timpul pierdut cu "pustanii".
Tu il oferi. Cine are nevoie cu adevarat de el, va face si acel pas.
O idee superfaina, tks.
Live chat doar pt utilizatorii inregistrati, pentru magazinele care efectueaza comenzi cu si fara inregistrare, mentionat la "avantajul inregistrarii pe site".
Stiti vestiele bancuri de la telefonie mobila. Dupa ce am vorbit cu cativa oameni de la suport... se pare ca nu sunt chiar bancuri si intrebari de te doare mintea apar in mod frecvent, cauzand ore si ore de timp pierdut cu discutii inutile.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Seo Tehnic
Mi se spunea 1nesco
am facut acum o saptamana o comanda la un magazin online. tot atunci am vorbit cu YM cu ei niste chestii. azi cand i-am apelat din nou am fost placut impresionat ca imediat dupa "buna ziua" nu am mai apucat eu sa dau vreun detaliu ci mi s-a spus starea comenzii si cele cateva detalii discutate acum o saptamana, deci cumva aveau informatiile la indemana.
chiar daca nu au inca produsul, m-am mai linistit ca baietii ma au in vedere si sunt prompti si nu m-am agitat sa il caut in alta parte. e adevarat ca nici nu ma grabesc cu produsul respectiv.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)