Rezultate 1 la 10 din 10

Subiect: Cand apare Magento 2.0

ForeverYoung este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    11th February 2014
    Locaţie
    Tg - Mures
    Posturi
    77
    Putere Rep
    21

Implicit Cand apare Magento 2.0

In ultimul timp am inceput sa ma interesez de versiunea cea mai noua Magento, si as dori sa adresez o intrebare forumistilor: a auzit cineva ceva noutati despre Magento 2.0? Apare in 2014? Ce se intampla cu de fapt? Au anuntat o data de lansare?
    Din cate am inteles se tot asteapta de cativa ani buni, dar nu se intampla nimic...

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

Implicit

Doar se astepta. Eu am suspendat oferta de magento, de 2 ani, sa nu ofer o dacia 1310 cand exista logan 2013. Dar se pare ca se misca foarte greu 2.0, asa ca nu e nimic oficial.

Ulterior oricum trebuie sa ajunga la un 2.+ , sa repare bugs + diverse, ca sa poti pune un magazin pe el, asa ca slabe sanse sa poti face asta in 2014.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

diasomie este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    5th October 2010
    Locaţie
    Iasi , near Bahlui
    Vârstă
    47
    Posturi
    417
    Putere Rep
    28

Implicit

Ai lucrat cu versiunile anterioare? Daca nu ai lucrat si nu ai om dedicat pe asta ia ti gandul. Este crunt. Asta este experienta mea. Incarca greeeeeeeeeeu de tot cu toate optimizatile de cache.cea mai mica modificare la site estedificila. Am renuntat dupa luni de chin si indoi programatori.
    vand ace acupunctura SuJok si ace acupunctura argint, in Bucuresti si in tara

Tom
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

Implicit

Citat Postat în original de diasomie Vezi Post
    Ai lucrat cu versiunile anterioare? Daca nu ai lucrat si nu ai om dedicat pe asta ia ti gandul. Este crunt. Asta este experienta mea. Incarca greeeeeeeeeeu de tot cu toate optimizatile de cache.cea mai mica modificare la site estedificila. Am renuntat dupa luni de chin si indoi programatori.
    Cine vrea magento se presupune ca stie in ce se baga si are si bani pentru magento. Pentru un magazin mediu, 10k+ este un buget acceptabil. Cine nu are, le recomand sa-si faca pe alte platforme, pentru ca nu are sens sa intre intr-o platforma care nu e utila pentru ceea ce vand ei.

Multi se supara si isi fac "normal" magazinul pe magento + thema, ca doar e ieftin Dupa, de rusine nu mai zic nimic

Da, am lucrat si consider ca nu este util pentru magazine mici si medii, de multe ori nici chiar pentru magazine mari. Dar daca clientul vrea magento, asta primeste.
    Momentan ofer doar cs-cart pana la magento 2, care este destul de similar acum cu cs-cart, deci sper sa fie mai bun, altfel nu-i vad rostul, pentru mine.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

diasomie este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    5th October 2010
    Locaţie
    Iasi , near Bahlui
    Vârstă
    47
    Posturi
    417
    Putere Rep
    28

Implicit

Tom, initiatorului topicului ii spuneam. Tu ai perfecta dreptate si e ancorata in practica.Stiu deja ca ai o afinitate pentru CS cart ( si eu am ca asta il folosesc ) cand mi-ai recomandat in alt post sa ii fac update ca e racheta SEO.
    Eu am intrat de multe ori in magento , cu mandrie, ca il "fac" eu si ca este cel mai bun. Am ceva background de programator ...insa m-a pus cu botul pe labe de 3 ori, pe diferite versiuni. Ma frustra efectiva, pierdeam clienti si timp cu el. Lucruri banale care le faceam in 5 minute in CS cart ( cu care lucrez de 6 ani) in magento solicitau documentatie pe forum, helpuri, pluginuri..
    O tema sa arate cum vreau era un vis.
    Am mai chemat un programator php sa ma ajute si ...si-a aruncat basca jos. Concluzia lui e ca OK se face dar cu o cheltuiala de energie si de resurse care nu merita.
    AM trecut cuminte iar la CS cart.
    vand ace acupunctura SuJok si ace acupunctura argint, in Bucuresti si in tara

Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    11th February 2014
    Locaţie
    Tg - Mures
    Posturi
    77
    Putere Rep
    21

Implicit

Da, asa este, munca cu Magento este dificila, viteza intr-adevar fiind o problema - mai ales ca Google da din ce in ce mai multa atentie pe user experience. In momentul de fata deja lucram cu Magento, folosim platforma de ceva timp. Chiar in timpul unor documentatii mentionate de tine am dat de intrebarea mea originala. Magento este ok, dar doar in anumite cazuri, cand intr-adevar ai nevoie de o platforma ca ea. Si da... ai nevoie de un programator cu experienta in Magento... Insa sunt chiar curios cum va fi versiunea 2.0... am inteles ca va fi ceva total diferit, de aceea am sperante ca aceste probleme mentionate de catre voi vor fi rezolvate. Insa daca luam in considerare ca se tot asteapta lansarea din 2012...

Tom
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

Implicit

Citat Postat în original de ForeverYoung Vezi Post
    Da, asa este, munca cu Magento este dificila, viteza intr-adevar fiind o problema - mai ales ca Google da din ce in ce mai multa atentie pe user experience. In momentul de fata deja lucram cu Magento, folosim platforma de ceva timp. Chiar in timpul unor documentatii mentionate de tine am dat de intrebarea mea originala. Magento este ok, dar doar in anumite cazuri, cand intr-adevar ai nevoie de o platforma ca ea. Si da... ai nevoie de un programator cu experienta in Magento... Insa sunt chiar curios cum va fi versiunea 2.0... am inteles ca va fi ceva total diferit, de aceea am sperante ca aceste probleme mentionate de catre voi vor fi rezolvate. Insa daca luam in considerare ca se tot asteapta lansarea din 2012...
    Da, teoretic trebuie sa rezolve 2 probleme majore:

- codul haotic = probleme la incarcare si mai ales la "programare"
    - securitate = zencart are bug-uri mari

Dupa, trebuie sa aduca platforma la nivel 2014, ceea ce se poate face ok, doar daca schimba cod-ul. Prea multe add-ons, prea multe modificari, cand solutia de baza trebuie sa fie "functionala", fara alte nebunii. Vrei erp-uri? pune api, cum are si cs-cart. Tot ce nu e standard, e normal sa fie contra-cost, dar standard sa functioneze ok, asta conteaza. Un vds este 500 euro+ anual, nu-si merita investitia, doar pentru ca magento e greu.

Repet, din ce vad, este ok, structura e curata, pare mai "2014", asa ca asteptam si vedem.

Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    11th February 2014
    Locaţie
    Tg - Mures
    Posturi
    77
    Putere Rep
    21

Implicit

Eu as pune foarte mare accent si pe viteza... dar poate ca aceasta problema se datoreaza codului haotic...

ZimZum este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    29th October 2012
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    109
    Putere Rep
    24

Implicit

Atunci cand o sa apara, Magento 2.0 o sa fie total diferit de versiunile anterioare. Theme, extensii ( un singur fisier nu sute), insa structura de foldere va fi mai urata. Din aproape 12 mii de fisiere si vreo 4500 de foldere cat are 1.8 spre exemplu, Magento 2.0 o sa ajunga undeva la 17 mii de fisiere si 8000 foldere. Pam pam. Si pana vor aparea destule topicuri pe net care sa rezolve problemele, bug`urile o sa dureze vreun an. Ramaneti la versiunile anterioare momentan .

teodor98 este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    22nd July 2012
    Locaţie
    GB
    Posturi
    149
    Putere Rep
    0

Implicit

mai bine fara!

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Servicii Magento
    De ZimZum în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 8th October 2014, 16:14
  2. Theme Magento
    De ZimZum în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 22nd July 2013, 02:50
  3. Traducere Magento
    De razva în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 0