1. Prin ce procesator de carduri? Intern sau extern? Presupunand ca-i intern (DotCommerce | Gecad ePayment) sunt acceptate cam toate. Demult n-am mai avut comanda online cu card cu probleme.
2. Rar primesti mai intai banii. Si nu, clientul NU are cum sa fie sigur ca tu iti vei primii banii. Astfel cum nici tu nu ai cum sa fii sigur ca comanda pe care tocmai ai primit-o cu plata ramburs nu este o teapa. Numai ca in cazul unei tepe tu nu ai imptriva cui sa te indrepti, in schimb clientul te va face praf daca suma data merita asta.
3. Este super ok. Noi avem in permanenta un post liber de programator ASP bun. Si eu am vazut unele discutii privind SSL. Defapt am vazut site-uri intregi despre SSL. La mine accepta cam rar. Eu as vrea sa accepte mai des decat accepta acum, dar ma impac cu ideea ca asa accepta. Unii zic ca la ei accepta mult mai des decat accepta la mine. Asta e. (serios... tu ce vrei sa zici?)
4. La intrebarea asta iti va raspunde probabil un programator (eu nefiind unul).
Interesat in linkuri quality din siteuri in engleza cat si in acces in PBN.uri non publice. Please PM.