Pagina 4 din 6 PrimulPrimul ... 23456 UltimulUltimul
Rezultate 31 la 40 din 52

Subiect: Continutul de calitate (sau cum priveste seo-istul viata)

DRG
    DRG este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    24th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    32
    Posturi
    442
    Putere Rep
    35

Implicit

Rezultatul...Comenzile ferme vin de pe CMS-ul Prestashop! Concluzia principala este ca vinde cel cu PRET MIC. Nu prea tine clientul cont de continut..."buzunarul rules"
    Pot confirma si eu acest obicei la cei pentru care conteaza o suma cat de mica. Am fost atent cand un prieten a vrut sa-si cumpere un telefon (pur si simplu m-am uitat la cum si ce a facut). Nu mai stiu ce telefon vroia, am uitat, dar stiu ca a cautat pe google, vroia sa se documenteze foarte bine si sa vada comparatii intre diferite modele, a citit peste tot informatii de calitate (articole pe blog-uri de afiliere) chiar si pe emag unde erau foarte bine detaliate toate detaliile tehnice dar a cumparat din alt loc fara informatii unde era mult mai ieftin.

Nu generalizez dar sunt sigur ca sunt numerosi cei care cumpara de unde e mai ieftin, citind deja informatiile de calitate in alta parte.
    D R G

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

G cere continut de calitate (care nu e acelasi lucru cu un articol de pe site) ptr ca spiritul american spune ca trebuie sa iesi in evidenta ptr a fi cineva. Site-urile trebuie sa devina apreciate, sa se ridice la rang de brand astfel incat (in conceptia lor) sa se faca mai multi bani. Calitatea sta si in modul de folosire a unui site (rating, social media, structura buna, filtre utile, tot felul de optiuni) si modul in care el genereaza satisfactie unui utilizator.

Asta e laitmotivul continutului de calitate.

In realitate, G incearca sa se impuna si sa patrunda oriunde poate. Dar in special in portofel, ptr ca acolo sta valoarea noastra.

Apoi, ei zic ca ceea ce fac e pentru o experienta mai buna, iar unele lucruri sint asa. Totusi, nu e decat o motivare spre monopol (Do no evil.). Iar o lume cu monopol nu e prea ok.

In curand vor sti orice despre noi si astfel o sa le fie mai usor sa reduca din "webmaterii anonimi" transformandu-ne in.. autori, personalitati, staruri, ID-uri etc (American Dream, da?). Sintem mai usor de controlat asa. Iar ceea ce se intampla acum e o faza din multele care vor urma.

Nu cred ca razboiul e cu SEOs si ca ei nu genereaza continut, razboiul e cu faptul ca acesti webmasteri nu pot taia facturi mari si nu pot investi bani, nivelul fiind mic.

Poate va suna absurd si conspirativ ce spun dar ganditi-va ca afacerile mari asa se fac, cu conspiratii, cu scenarii.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de Mindrunner Vezi Post
    Rezultatul...Comenzile ferme vin de pe CMS-ul Prestashop! Concluzia principala este ca vinde cel cu PRET MIC. Nu prea tine clientul cont de continut..."buzunarul rules"
    La un magazin online conteaza mult si accesibilitatea nu doar pretul, omul trebuie sa poata comanda usor de pe site, sa fie indrumat pas cu pas, prin culori, text, butoane, iar prestashop are o accesibilitate buna, mai ales daca pui si ceva module bune
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Mindrunner este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    4th December 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    62
    Posturi
    49
    Putere Rep
    29

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    La un magazin online conteaza mult si accesibilitatea nu doar pretul, omul trebuie sa poata comanda usor de pe site, sa fie indrumat pas cu pas, prin culori, text, butoane, iar prestashop are o accesibilitate buna, mai ales daca pui si ceva module bune

Adevarat, in functie de ceea ce ai de vanzare, pentru anumite produse, conteaza si "usurinta" de a comanda.
    In nisa in care lucrez, invariabil se ajunge la o comanda telefonica.
    Navigatii dedicate pentru toate gusturile

Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de Mindrunner Vezi Post
    In nisa in care lucrez, invariabil se ajunge la o comanda telefonica.
    De obicei se ajunge la comanda telefonica, fie ca site-ul nu ofera suficiente informatii, fie ca nu este usor de folosit site-ul sau poate ca nu inspira incredere.
    Despre ce nisa este vorba?

filip.camara este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    27th October 2010
    Locaţie
    Romania, Bucuresti
    Posturi
    287
    Putere Rep
    37

Implicit

Cand am spus de usability aici am fost luat la misto cu "Doar Matt mai crede in asta". Citeam intr-un articol despre cum sa vezi un site ca si cum ai fi "Pana". Singurul raspun plauzibil a fost urmatorul : Daca as fi un user, ce fac acum ?
    Actiuni posibile :
    I-mi creez cont
    Dau share
    Caut in continuare
    etc.

Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de filip.camara Vezi Post
    Cand am spus de usability aici am fost luat la misto cu "Doar Matt mai crede in asta". Citeam intr-un articol despre cum sa vezi un site ca si cum ai fi "Pana". Singurul raspun plauzibil a fost urmatorul : Daca as fi un user, ce fac acum ?
    Actiuni posibile :
    I-mi creez cont
    Dau share
    Caut in continuare
    etc.
    Doar cineva care nu stie SEO te-au luat la misto

attempt este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    12th February 2007
    Locaţie
    Satu Mare
    Vârstă
    44
    Posturi
    490
    Putere Rep
    38

Implicit

se ajunge la comanda telefonica, fie ca site-ul nu ofera suficiente informatii, fie ca nu este usor de folosit site-ul sau poate ca nu inspira incredere.
    Da si nu. Daca omul e nemultumit de site nu isi va obosi si urechea.
    O nisa unde totul se termina cu telefon poate fi de ex. piesele din dezmembrari.

Mindrunner este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    4th December 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    62
    Posturi
    49
    Putere Rep
    29

Implicit

De obicei se ajunge la comanda telefonica, fie ca site-ul nu ofera suficiente informatii, fie ca nu este usor de folosit site-ul sau poate ca nu inspira incredere.
    Despre ce nisa este vorba?
    Nisa de gadgeturi mutimedia dedicate auto.Tine mai degraba de psihologia cumparatorului.Pot sa descriu produsul atat pe afara cat si pe dinauntru, sa pun filme, fotografii detaliate, tot va suna.
    Cred ca in primul rand prin contactul verbal clientul doreste sa capete o incredere din partea mea ca vanzator, sa se asigure ca stiu foarte bine ceea ce-i vand, personal ai inteleg pentru ca si eu am aceleasi expectante cand cumpar ceva.
    Dar nu acesta este topicul si nu vreau sa "deraiem" de la subiect.

Citat Postat în original de attempt Vezi Post
    Da si nu. Daca omul e nemultumit de site nu isi va obosi si urechea.
    O nisa unde totul se termina cu telefon poate fi de ex. piesele din dezmembrari.
    Iti spun eu ca pentru 5% mai ifetin isi va obosi urechea si pentru un site simplist!
    Navigatii dedicate pentru toate gusturile

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de Kaa Vezi Post
    De fapt nu asta este concluzia. Te asigur ca acel client se intereseaza intr-o parte, de exemplu siteul in care dai mai multe informatii, dar cumpara din alta parte, siteul pe care ai pretul mai mic.
    Incearca sa faci un site cu cat mai multe informatii dar cu pretul mai mic si spune-ne cum sta treaba.
    Ai mare dreptate aici. Ma uit la mine spre exemplu, cand vreau sa cumpar ceva din mediul online, in special ceva din it, intradevar caut cel mai bun pret. Deobicei informatiile de calitate referitoare la produs le gasesc pe alte siteuri, ce au preturi mai mari, si in ciuda faptului ca ei investesc in prezentare si continut, conversia o incaseaza concurenta cu pretul mai mic.

Citat Postat în original de I.Alex Vezi Post
    Cred ca discutia degenereaza putin de la SEO-ist spre un antreprenor online, ceea ce ar trebui sa fie de acum inainte omul de SEO, incat SEO sa nu insemne numai o buna pozitionare in Google ci si o strategie de marketing, de a vinde.

Insa momentan SEO se rezuma doar la pozitionarea in Google, SEO-istul a adus vizitatorul pe site, acum e randul omului de la marketing sa converteasca vizitatorul in client.
    Pentru a vinde, pentru a face o pagina care sa converteasca, poate nu conteaza atat de mult aspectul SEO cat conteaza aspectul paginii si modul de abordare al vizitatorului.
    Eu ma gandesc ca nu totul sta intr-o pagina care stie sa converteasca. Conteaza mult si pe cine converteste, mai exact cine e vizitatorul care a intrat in pagina. Degeaba iti vine omul pe site prin comentariile de la un review negativ de produs (unde tu ti-ai plasat linkul pentru seo), pentru ca nu va face nici o conversie. Conteaza mult de unde a ajuns acel vizitator.

Am vazut multe persoane ce spera sa vanda unele produse, promovand pe numele produsului, sa zicem Samsung Galaxy S3. Nu e gresit, dar pentru o rata mai mare de conversie ar trebui sa se axeze pe cuvinte referitoare la vanzarea acelui produs, ci nu pe cuvinte accesate de cei care cauta doar informatii.

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Oare? Pune tu pe cineva care scrie comentarii sa-ti faca design la site, sa-ti analizeze statistica, preturile, informatiile la produse ..... trendul in piata, produsele noi, ce se poarta in 2012, preturile competitiei, targetul geografic, ........Dupa, sa-ti faca baners pentru home, sa-ti mai faca si un newsletter, si poate sa mai faca si un pic content unde e nevoie, 3-4 posturi pe blog, .......

SEO e seo, marketing e marketing.

"Antreprenorul" e cu totul alta poveste, si nu are nici o legatura cu seo. Dar noi avem prostul obicei sa facem (invatam) din orice cate putin, in loc sa ne specializam pe 1 singur lucru (serviciu) si bine! Cand se strica masina, deschizi capota sa vezi ce are, sau chemi un mecanic?

Ia vinde tu pe pagina 55, sa vad cat vinzi!
    Asta numesc eu omul orchestra. Romanul deobicei le stie pe toate, aici e si problema. Noi nu ne putem axa pe un singur lucru, ci suntem nevoiti sa le facem pe toate.

Uite, sa presupunem ca tu nu aveai cunostintele pe care le ai acum, si tot ceea ce stii este sa scrii continut. Iti faci un magazin cu afiliere, stil blog. Va trebui sa platesti pentru design, intretinere si creare site. Vei plati pentru seo, marketing, etc. Cand tragi linie deja apare o problema, deaceea consider eu ca unii prefera sa isi dea cu parerea in orice domeniu, chiar daca nu il stapanesc bine pe nici unul.
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

Pagina 4 din 6 PrimulPrimul ... 23456 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. O nedumerire in ceea ce priveste link-urile din acest forum
    De Sandu Stefan în forumul Regulile si politica noastra
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 13th July 2011, 18:11
  2. Forum despre viata de cuplu
    De dojo în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 30th August 2007, 18:46
  3. De ce se priveste de afara?
    De Gabriel Puscuta în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 18th April 2007, 17:26
  4. Puteti salva o viata!
    De Diana în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 12th October 2006, 20:17

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •