Pagina 2 din 6 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 52

Subiect: Continutul de calitate (sau cum priveste seo-istul viata)

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    Roby, te-ai gandit vreodata ca poate continutul pe care tu il consideri "de calitate" nu corespunde standardelor clientilor carora te adresezi? Poate e prea tehnic, poate nu e explicat in cuvinte pe care toti le pot intelege?
    Posibil si asta. Pana la urma intervine subiectivismul. Ceea ce mie mi se pare ok, altuia i se poate parea un rahat.
    Concluzia ta mi se pare eronata.Daca un site cu continut mediu spre prost "vinde", sunt convins ca cel cu informatii de calitate poate vinde cel putin dublu. Dilema este "cum"??? Cred ca aici este cheia "viitorului in SEO".
    Posibil si acest lucru, dar nu intotdeauna. Aici cred ca cel mai mult conteaza mesajele Call to action, cum sunt formulate, cum sunt amplasate. Conteaza cred, mai mult decat continutul in sine.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Vali D este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    3rd November 2010
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.603
    Putere Rep
    43

Implicit

Daca vorbim de afiliere, cred ca mai mult conteaza "SUPER-MEGA-OFERTA" decat continutul
    Vand Advertoriale (pr 5)

Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Citat Postat în original de Vali D Vezi Post
    Daca vorbim de afiliere, cred ca mai mult conteaza "SUPER-MEGA-OFERTA" decat continutul
    Nu neaparat in afiliere, in siteurile comerciale, in general.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

@Vali - pai si daca vorbim de afiliere, continutul de calitate poate aduce mult mai multi clienti.
    Calitate in acest caz nu inseamna "mult text formatat corect dpdv SEO", ca ne invartim in jurul cozii. Inc azul afilierii, calitate inseamna (parerea mea) ca tu stii sa adaugi valoare produsului prezentat.

Produse din Europa (targu ala de chinezarii) se vand si la tarabele din piata si la Mall-uri si la TV la Teleshopping, si mai mult, mai sunt si d'aia care vin cu ele la tine la usa sa ti le bage pe gat.

Cei din Mall-uri aduc ceva in plus: ti le pun langa un KFC sa poti sa si mananci inainte sa cumperi, le sterg de praf si le aseaza frumos in raft, te ajuta sa le probezi, iti recomanda.. restu sunt doar bisnitari. Prinzi ideea?
    ______

Castigi si daca stai cu ele in piata si astepti lumea sa iasa de la metrou, dar te uiti cu invidie la aia din Mall si ii injuri ca vand aceeasi marfa cu de 3 ori pretu. Si mai zici si ca lumea e proasta ca cumpara de la ei. Nu e deloc asa. "Sa aduci valoare unui produs" vine in diverse forme si ambalaje.
    Trust, but verify.

Vali D este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    3rd November 2010
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.603
    Putere Rep
    43

Implicit

Am prins-o

Atunci hai sa vorbim de cancan.ro, stirileprotv.ro, realitatea.net, hotnews.ro
    Reclame peste reclame. De multe ori confunzi reclama cu*continutul.
    Si cand te gandesti ca mai vezi si niste articole/stiri...

Si totusi, e o intreaga retea de site-uri care sunt pline de reclame. Uite, site-urile din Intact Media.
    Sa nu uitam ca au si posturile de televiziune: acasa, protv, sport.ro, procinema..etc.
    Nu castiga destui bani cu ajutorul tv-ului? Mai baga reclame si in site-uri?

Ei de ce nu ofera ceva vizitatorilor si le baga pe gat reclame peste reclame? Nu se poate fara reclama?
    Si ne mai miram cand vedem site-urile de filme pline de reclame sau pop-up?

Curand, curand, vom vedea site-uri exclusiv pentru reclama. Se pierde calitatea
    Vand Advertoriale (pr 5)

Dan
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

@Vali - site-urile de stiri aduc ceva - informatie. Ei platesc pentru ea, investesc in reporteri, abonamente la agentiile de stiri etc. Stirile lor sunt in mare parte originale. Calitatea - e pentru cititori. Ei se adapteaza, daca roboteii vor sa citeasca despre cine a divortat saptamana asta, ziaristii aia scriu.
    Eu nu spun sa nu existe reclama, ca din aia traim.
    Ideea e sa adaptezi calitatea la publicul pe care il ai si sa iti planifici - cum sa faci cititorul sa dea click/sa cumpere/sa revina.
    Din ce vad eu pe site-urile colegilor, doar cativa se gandesc la spectul asta.

Si de fapt, dupa parerea mea, ca sa vinzi, trebuie sa fii "focusat" pe a vinde, nu pe a fi primul in Google.
    Trust, but verify.

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit

Dan, imi permiti sa numesc articolul tau continuarea la Cursul meu de SEO si sa pun link de acolo spre el? Tocmai ce m-ai scutit sa scriu acelasi articol, chiar daca poate nu l-as fi scris la fel ca tine, as fi avut aceleasi puncte de vedere.
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

Mindrunner este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    4th December 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    61
    Posturi
    49
    Putere Rep
    29

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post

Ce vreau eu sa zic este ca acel continut de calitate nu trebuie sa atraga link-uri, ci oameni care cumpara* si mai important, revin!

*cumpara = depinde de ce vinzi/oferi

Concluzia ta mi se pare eronata. Daca un site cu continut mediu spre prost "vinde", sunt convins ca cel cu informatii de calitate poate vinde cel putin dublu. Dilema este "cum"??? Cred ca aici este cheia "viitorului in SEO".
    Ma bag si eu putin in seama. Nu am experienta voastra in a "scoate bani din online" , dar cred ca am ceva experienta in vanzarea unor produse in mediul online.

Caz concret:
    2 siteuri pe aceeasi nisa, produse identice la preturi diferite.
    Pretul mai mare pe site facut frumos si din tot sufletul. Muncit la el sa arate cat mai bine, cu cat mai multe detalii si informatii, poze cu exemple clare, link catre un blog pentru informatii din aceeasi nisa.Pagerank frumusel, SERP foarte bun.
    Pretul mai mic pe un site banal...template-ul default de la Prestashop.Descriere sumara, informatii minime, deci un site care iese cu absolut nimic in evindenta.SERP mai slab.
    Fiecare site are date de contact diferite (nr de telefon).
    In plus, pe site-ul cu SERP mai bun fac campanie si Adwords in reteaua de display.

Rezultatul...Comenzile ferme vin de pe CMS-ul Prestashop! Concluzia principala este ca vinde cel cu PRET MIC. Nu prea tine clientul cont de continut..."buzunarul rules"
    Navigatii dedicate pentru toate gusturile

Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Si de fapt, dupa parerea mea, ca sa vinzi, trebuie sa fii "focusat" pe a vinde, nu pe a fi primul in Google.
    Asta nu stiu daca mai este treaba seoistului. Poti fi primul in google si sa ai conversii ioc, sau poti fi pe locul 5 si sa vinzi de 10 ori mai mult decat primul loc.
    Dupa cum am mai zis, cel mai important cred ca este mesajul Call to action. Si sa dea naiba, nu trebuie sa aduci content de calitate ca sa vinzi. Jur ca am vazut niste rahaturi de siteuri care converteau ca naiba. Aici e comedia.

aa, faza misto. Pe la inceputurile mele in online, am avut niste super realizari cu un site care ziceai ca e pom de Craciun (stralucea de cate flashuri avea pe el) . Acum ma distrez cand ma gandesc in urma, dar sa dea naiba daca nu convertea mai bine decat convertesc toate siteurile mele de acum.

Dan
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

"ugly sells"?? e si asta o stiinta
    Trust, but verify.

Pagina 2 din 6 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. O nedumerire in ceea ce priveste link-urile din acest forum
    De Sandu Stefan în forumul Regulile si politica noastra
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 13th July 2011, 18:11
  2. Forum despre viata de cuplu
    De dojo în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 30th August 2007, 18:46
  3. De ce se priveste de afara?
    De Gabriel Puscuta în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 18th April 2007, 17:26
  4. Puteti salva o viata!
    De Diana în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 12th October 2006, 20:17

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •