Pagina 1 din 9 123 ... UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 82

Subiect: Cum sa faci bani repede si usor *click aici*

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data īnscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit Cum sa faci bani repede si usor *click aici*

Ma tot uit prin marketplace si vad ca se vand linkuri, advertoriale, servicii mai mult sau mai putin dubioase.

Eu vreau sa va intreb, pe toti cei care ati dat click aici, pe "cum faci bani repede" - voi chiar credeti ca se poate?
    Eu cred ca, chiar daca se poate, nu este de durata.

Ma gandeam asa (am si eu o problema) ca daca iei in calcul ca un job normal este de 8 ore pe zi si 5 zile pe saptamana. Un salariu decent este de 2000 de RON.
    Asta ar insemna intre 12 si 13 lei pe ora.

Hai sa va fac un calcul.
    1. Daca scrii articole - sa zicem ca reusesti sa scrii 2 aricole pe ora - trebuie sa le faci la 7 lei bucata si esti asigurat. La inceput nu o sa ai clienti din belsug, dar daca esti serios - TOATA LUMEA CAUTA CONTINUT. Reputatia se face in timp, asa ca in maxim o luna estimez ca, daca esti serios, ai salariul ala asigurat.

2. Daca nu stii sa scrii dar te pricepi la net cat de cat. Daca iti faci un site de afiliati (sau le folosesti pe ale altora, whatever) crezi ca o sa incepi sa castigi bani intr-o luna? Eu cred ca da. Dar numai daca stai alea 8 ore pe zi facand treaba. Ce inseamna in cazul unui site de afiliati? Pai preiei din feed de la 2p produse, scrii cate ceva despre ele si dai "publish". 6 ore pe zi. Asta ar insemna 20 de articole pe zi (ca astea nu sunt de compozitie, sunt de copy/paste + modificat ceva continut). In celelalte 2 ore care au ramas, comentezi bloguri, mai inscrii in directoare, mai pui un articol pe site-urile de la "gratuitati" de pe seopedia.

3. Daca ai blog (doua trei) si vinzi advertoriale/link-uri. Scrie cate 2 articole fara linkuri intre advertoriale si creste autoritatea blogului. O sa-ti creasca numarul de clienti si poate si pretul. Nimeni nu vrea sa cumpere articole pe un blog plin de advertoriale, asta avem toti. Daca lucrezi 8 ore pe zi si vinzi advertoriale, poate nu o sa ajungi la sume fabuloase pe luna, dar este un inceput bun. Pe viitor vei vinde din ce in ce mai scump, vei vinde piramide de advertoriale si clientii vor fi din ce in ce mai multumiti.

Eu am luat in calcul 8 ore pe zi. Daca scrii articole si esti serios, ai succes, sunt mai multe cazuri pe seopedia. Daca inscrii in directoare iar castigi (nu stiu cat, dar castigi). Daca iti faci site de afiliere, sigur castigi. Poate nu asa de mult la inceput, dar este de viitor, pentru ca articolele raman si profitul tau va creste constant.

Oricum, la toate astea, cheia este seriozitatea si puterea de concentrare asupra unui singur lucru.

Bun, acum intrebarile:
    De ce doar 10% din seopedistii de pe marketplace fac asa? De ce majoritatea ofera servicii de cacao, de ce se asteapta majoritatea sa dea o mica "teapa" in loc sa munceasca de-adevaratelea?

Uite, primul care vrea sa munceasca, are la dispozitie oferte-noi.info, sa isi puna articole de afiliat pana se plictiseste, sa le promoveze, sa faca ce vrea cu ele. Eu cred ca daca munceste 8 ore pe zi asa cum am zis mai sus, o sa aiba minim 500 de ron in prima luna numai din afiliere. Dupa ce isi studiaza greselile, va invata cum sa structureze mai bine articolele si ce cuvinte sa urmareasca si in a doua luna va castiga 1000 de ron.
    Voi ce ziceti, ce am zis eu in citatul asta e o fantezie uda de-a mea sau chiar se poate?
    Trust, but verify.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data īnscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vārstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

suntem romani, in Romania. verifica buletinu.

stefan_hellzone este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data īnscrierii
    14th November 2010
    Locaţie
    Barlad
    Posturi
    351
    Putere Rep
    31

Implicit

este adevarat ce ai zis tu in articol, dar iti garantez ca nu sta nimeni 8 ore pe zi la calculator doar sa munceasca. multi au un servici si alte scoala. putini care nu fac nimic

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data īnscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vārstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

garantezi prost, eu stau 16h pe zi pe calculator.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data īnscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Citat Postat īn original de stefan_hellzone Vezi Post
    este adevarat ce ai zis tu in articol, dar iti garantez ca nu sta nimeni 8 ore pe zi la calculator doar sa munceasca. multi au un servici si alte scoala. putini care nu fac nimic
    Deci tu sustii ca practic nimeni nu ia in serios munca. Majoritatea se joaca si mai fac si ei bani de un suc.
    Trust, but verify.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data īnscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vārstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

@Dan, sa nu uitam ca nu toti care sunt pe Seopedia isi asigura un trai decent numai din online. SUnt extrem de multi cei care au un job, scoala, etc. Acestia chiar nu pot sta pe calculator 8 ore pe zi. O fac in timpul lor liber sa isi mai rotunjeasca veniturile.
    Desigur, daca iei taurul de coarne, si intr-adevar doresti sa faci bani cu adevarat din online, asa cum ai spus, se pot face, atata vreme cat nu incerci sa fentezi munca.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data īnscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vārstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat īn original de stefan_hellzone Vezi Post
    Si eu tot cam 16 ore, e adevarat ca in unele zile mai pierd timpul citind presa, si alte chestii, dar tot in fata calculatorului.
    Oricum reusita sta in perseverenta, seriozitate, cinste, servicii de calitate, autoperfectionare si credinta ca poti reusi.
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data īnscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit

Stefan, depinde de mai multi factori cat sta lumea la calculator, dar e evident ca cine vrea sa aiba rezultate bune online va trebui sa stea mai mult la calculator. Eu stau peste 16 ore zilinc si cateodata nici asa parca nu-mi ajunge.

Dan vorbeste mai sus de niste retete, clasice si general valabile de a castiga bani buni constant. Asa, tot oferind servicii slabe sau tepe e o chestiune de timp pana veti afla ca mai mult se pierde decat se castiga in acel fel..
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

stefan_hellzone este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data īnscrierii
    14th November 2010
    Locaţie
    Barlad
    Posturi
    351
    Putere Rep
    31

Implicit

cei care au timp sa stea 16h la calculator nu eu nici un job/scoala de facut, dar sunt putini care au timpul asta. oricum eu cel putin nu as putea sa stau 8 ore la calculator doar sa muncesc

Pīrvan Marian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data īnscrierii
    4th February 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    643
    Putere Rep
    30

Implicit

16 ore,deci nu sunt singurul care face excess de pc...
    In medie sambata stau in jur de 12 ore,16 ore e o performanta pentru mine,insa voi consumati cafea cel mai probabil ,deasta reusiti.
    Eu am 19 anii ma uit in jurul meu si observ ca unii parca nici nu vor sa faca bani si uita asa unii prefera practic sa faca altceva.
    Mi s-a spus chiar ca depedenta asta de banii, nu e decat o obsesie care distruge spiritul.
    Nu vreau sa par negativist dar sunt curios ce parere aveti despre.
    Vreau mai mult, mai mult si atat.

Pagina 1 din 9 123 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează īn acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează īn acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 30th December 2011, 22:27
  2. Răspunsuri: 29
    Ultimul Post: 24th July 2011, 19:34
  3. Poti sa faci bani frumosi sau pierdere de timp!
    De matican īn forumul Continut web
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 8th May 2009, 21:46
  4. Random from sql: cum sa il fac sa se incarce mai repede
    De evolution īn forumul Server side
    Răspunsuri: 21
    Ultimul Post: 4th August 2008, 23:42
  5. Ia-l Repede Cat Mai E Pe Stoc
    De Cristian Mezei īn forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 26th May 2006, 09:54

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •