Ai apelat la servicii de publicitate PayPerClick (PPC), daca da, atunci cati banii ai investit? (LUNAR)
Ai apelat la servicii de publicitate PayPerClick (PPC), daca da, atunci cati banii ai investit? (LUNAR)
Ultima modificare făcută de hutzu; 31st May 2008 la 19:03.
de la 100 la 1000 $ . depinde "cata "reclama vrei sa iti faci. fiecare investeste cat are, cat vrea, cat e nevoie ,etc .
Pai, voteaza si tu o obtiune apropiata de sumele investite cel mai des, Multumesc!
Ce legatura are postul tau cu "Motoare romanesti"?
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Sa inteleg ca este o intrebare pentru persoane fizice / indivizi / firme cliente ?
Nu te-ai gandit si la firmele care administreaza campanii ?
De ex, 500E / lunar este o suma extrem de mica.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
@toto - Sondajul este facut la "motoare romanesti" din motive proprii, asa zisa legatura o sa vina pe parcurs.
@Cristian - Intrebarea se adreseaza pentru toata audienta acestui forum, nu este un sondaj la amanunt, nu vroiam sa umplu cu tot felul de variante... nu o sa facem grafice de marketing din acest post, pur si simplu o mica curiozitate pentru serviciile care o sa apara pe viitor in cadrul "companiei".
Multumiri si astept in continuare voturile de la voi!
Hai ca ai strans ceva voturi
Am 10% din banii de pe statistica![]()
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Poate era mai bine sa formulezi altfel. Sau poate te intereseaza din punct de vedere al antreprenorului. Eu de exemplu nu pot sa-ti raspund la intrebare: nu am investit in nume propriu nimic, dar administrez bugete.
eu unul nu am apelat .. dar ma gandesc daca se merita.
sau care ar fi ce ar trebui sa incerc .. pentru rezultate mai bune .. ?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)