Citat Postat în original de robyroy Vezi Post
Sincer, asist la un paradox, probabil e valabil doar in Romania, unde inca se merge pe premisa "sa moara si capra vecinului" . Siteurile facute special pentru continut, cu articole zic eu de calitate, pe nise unde chiar este nevoie de informatie pur si simplu nu atrag linkuri naturale. Nu mai spun ca singurele beneficii de pe urma lor sunt doar neuronii tocati.
In schimb, beneficiile financiare imi vin din siteuri cu continut relativ subtirel (unicat, dar nu calitativ asa cum ar trebui). or sa pice acest tip de siteuri? Nu cred...
Roby, te-ai gandit vreodata ca poate continutul pe care tu il consideri "de calitate" nu corespunde standardelor clientilor carora te adresezi? Poate e prea tehnic, poate nu e explicat in cuvinte pe care toti le pot intelege?

Continutul "naspa" poate aduce clienti in sensul ca daca gasesc numai porcarii pe site, ei vor sa mearga mai departe. Intra pe ce le este la indemana. O reclama, un site de pijamale, dracu stie.

Ce vreau eu sa zic este ca acel continut de calitate nu trebuie sa atraga link-uri, ci oameni care cumpara* si mai important, revin!

*cumpara = depinde de ce vinzi/oferi

Concluzia ta mi se pare eronata. Daca un site cu continut mediu spre prost "vinde", sunt convins ca cel cu informatii de calitate poate vinde cel putin dublu. Dilema este "cum"??? Cred ca aici este cheia "viitorului in SEO".